Jump to content

Το One UI 5.1 της Samsung ίσως μειώνει την αυτονομία των Galaxy μοντέλων


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ασυνήθιστα γρήγορα εξαντλείται η μπαταρία ορισμένων συσκευών Samsung Galaxy στις οποίες πρόσφατα έχει εγκατασταθεί η τελευταία έκδοση One UI 5.1. Σε μια σελίδα υποστήριξης της Samsung Ιταλίας, ένας χρήστης του Galaxy S22 Ultra έγραψε ότι αν μπορούσε να επαναφέρει την προηγούμενη έκδοση, θα το έκανε χωρίς δισταγμό. Ο χρόνος οθόνης (SOT) μειώθηκε σημαντικά από επτά ώρες σε τέσσερις ώρες μετά την εγκατάσταση του One UI 5.1 στο τηλέφωνό του.

Άλλος χρήστης που μοιράστηκε την εμπειρία του στο Reddit όσον αφορά την δοκιμή του μετά το νέο update στο δικό του μοντέλο Galaxy S22+ με chip Exynos, παραπονέθηκε για παρόμοια μείωση του SOT, από 7 ώρες σε 4,5 ώρες. Στην συνέχεια των συζητήσεων, υπήρξαν και άλλοι χρήστες που συμφώνησαν για παρόμοια προβλήματα σε τηλέφωνα της σειράς Galaxy S22, δηλ. περί χαμηλότερης διάρκεια ζωής της μπαταρίας μετά την εγκατάσταση του One UI 5.1. Κατά έναν ειρωνικό τρόπο, η ενημέρωση φέρεται να βελτίωσε την υπερβολική κατανάλωση ενέργειας κατά τη διάρκεια της νύχτας σε λειτουργία αναμονής, η οποία έχει μειωθεί σε 1 % από 3 % σύμφωνα με πολλούς χρήστες.

Πέρα από την ταχύτερη εξάντληση της μπαταρίας, υπάρχουν ορισμένες αναφορές σχετικά με το ότι το τηλέφωνο εκπέμπει λίγη παραπάνω θερμοτητα. Αλλά όπως δημοσιεύει ένας χρήστης του Reddit, υπάρχει ένα μοτίβο και όσοι εγκατέστησαν πρόσφατα το One UI 5.1 πρέπει να κάνουν υπομονή. Ο “RoboWarrior44” έγραψε, “Αυτό που έχω παρατηρήσει μετά από σχεδόν κάθε ενημέρωση είναι πως το SOT χειροτερεύει για λίγο και επανέρχεται στο κανονικό μετά από μερικές ημέρες. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η τάση θα συνεχιστεί και τώρα.” Ένας άλλος Redditor είπε ότι οι χρήστες πρέπει να αφήσουν το τηλέφωνο να βελτιστοποιηθεί μετά την εγκατάσταση του One UI 5.1.
Η Samsung δεν έχει ακόμη εκδώσει δήλωση σχετικά με αυτό το πρόβλημα. Εάν η αναμονή για βελτιστοποίηση του τηλεφώνου σας μετά την εγκατάσταση του One UI 5.1 δεν είναι η λύση, ενδέχεται να προωθηθεί μια ενημέρωση λογισμικού για να διορθωθεί οτιδήποτε εξαντλεί την μπαταρία σε αυτές τις συσκευές.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...