Jump to content

Αφαιρεί τα περιττά η Google από το Gboard


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε κάθε Android smartphone θα βρείτε προ-εγκατεστημένο το Gboard, την πιο δημοφιλή εφαρμογή πληκτρολογίου της Google που υπήρξε το βασικό στοιχείο της ανταλλαγής μηνυμάτων και της πληκτρολόγησης σε εκατομμύρια αν όχι δισεκατομμύρια συσκευές εκεί έξω. Τώρα όπως επικαλείται το Android Police, ανακάλυψε ότι η εφαρμογή επανασχεδιάζεται και οι δοκιμαστές beta πρέπει ήδη να δουν πού βρίσκονται οι αλλαγές.

Η κύρια βελτίωση οπτικά είναι μια ανανεωμένη γραμμή εργαλείων, που σας επιτρέπει να την προσαρμόσετε τελικά με περισσότερες από τέσσερις επιλογές και το κουμπί φωνητικής αναζήτησης μπορεί τελικά να αφαιρεθεί.

Ο τρέχων κύκλος με ένα βέλος απλώς κρύβει ή αποκαλύπτει τέσσερα προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά. Το κουμπί θα αλλάξει ώστε να περιλαμβάνει τέσσερα τετράγωνα και το μενού με τις τρεις κουκκίδες θα καταργηθεί, ελευθερώνοντας χώρο για μια ακόμη συντόμευση. Το μικρο-μενού χαρακτηριστικών είναι επίσης επανασχεδιασμένο, αφήνοντας χώρο για περισσότερες προσαρμογές στο μέλλον. Αντί έξι κύκλοι να καταλαμβάνουν όλο το μέρος, θα έχουμε μόνο μικρά ορθογώνια.

Η Google εργάζεται επίσης σε ένα νέο μενού “Απορρήτου” στις ρυθμίσεις του Gboard. Είναι κυρίως λειτουργίες από το “μενού για προχωρημένους”, αλλά τώρα βρίσκεται σε μια νέα καρτέλα, διευκολύνοντας την πλοήγηση και τον έλεγχο των δυνατοτήτων απορρήτου της εφαρμογής πληκτρολογίου. Το πρόγραμμα Beta είναι ανοιχτό για όλους μέσω του Google Play και η νέα έκδοση είναι 12.6.06.491625702.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...