Jump to content

Όμορφο και ισχυρό το OnePlus 11 για τον Carl Pei, αλλά δεν έχει "ταυτότητα"


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και ο συνιδρυτής της OnePlus, Carl Pei, έχει μετακομίσει στη δική του εταιρεία, έχει βυθιστεί πρόσφατα στον κόσμο των κριτικών για smartphones.

Ο Carl Pei έλεγξε το πιο πρόσφατο iPhone και μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με αυτό. Τώρα, επιστρέφει για να κάνει μια γρήγορη ανασκόπηση της τελευταίας έκδοσης premium τηλεφώνου από την πρώην εταιρεία του, το OnePlus 11.

Η κριτική του στο τηλέφωνο είχε διάρκεια 12 λεπτά και ο Carl εστίασε τόσο στο λογισμικό όσο και στο hardware του τηλεφώνου. Στην αρχή, είπε πολλά ωραία πράγματα για το OnePlus 11. Σύμφωνα με την κριτική του, ο Carl πιστεύει πως αυτό το μοντέλο είναι “πολύ όμορφο”, όμως επεσήμανε επίσης πώς το τηλέφωνο “δεν έχει πραγματική ταυτότητα”.

Οι λεπτομέρειες και ο σχεδιασμός του OnePlus 11 κατάφεραν να καταπλήξουν τον Carl Pei. Ήταν αρκετά ευχαριστημένος με τις υφές της κάμερας και του άρεσε πώς οι άκρες του τηλεφώνου έκαναν τη συσκευή να φαίνεται πιο λεπτή από ότι ήταν στην πραγματικότητα. Ωστόσο, όλα τα προφανή κοψίματα ήταν εμφανή στον Carl.

Παρατήρησε πώς η μονάδα κάμερας φαινόταν να είναι συνδεδεμένη με τις ράγες του τηλεφώνου. Αλλά στην πραγματικότητα δεν ισχύει αυτό. Ο Carl μάλιστα προχώρησε και επεσήμανε ότι η τοποθέτηση του κουμπιού του τηλεφώνου δεν ήταν ευθυγραμμισμένη. Ωστόσο, επέστρεφε συχνά στη συνολική premium αίσθηση του OnePlus 11.

Για λογισμικό ο Carl έδειξε ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησε το Oxygen OS από τότε που μετακόμισε στο Color OS. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κίνηση προκαλεί σύγχυση. Δεν είναι εύκολο γι ‘αυτόν να καταλάβει γιατί η OnePlus έπαιρνε κάτι που δούλευε και  το μπέρδεψε με μια νέα φόρμουλα.

Ο Carl επεσήμανε επίσης διάφορα προβλήματα στη χρηστικότητα του λογισμικού. Αυτό περιλαμβάνει προβλήματα με το άνοιγμα του συρταριού εφαρμογών. Επίσης, παρατήρησε ότι τα μπλοκ κειμένου σχεδιάστηκαν προφανώς με κινέζικους χαρακτήρες στο μυαλό.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...