Jump to content

MacBook Air 15": Πιθανόν να το δούμε αρχές Απριλίου


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η αλυσίδα εφοδιασμού της Apple ξεκίνησε κανονικά την παραγωγή πάνελ οθόνης για ένα νέο MacBook Air 15,5 ιντσών αυτόν τον μήνα, σύμφωνα με τον αναλυτή της βιομηχανίας οθονών Ross Young, ο οποίος έχει πολύ καλό ιστορικό με φήμες για μελλοντικά προϊόντα της Apple τα τελευταία χρόνια.

Με νέο του tweet, o Young επιστρέφει για να μας πει ότι αρχές Απριλίου θα υποδεχτούμε το νέο MacBook Air, δεδομένου ότι η παραγωγή οθόνης βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη, αλλά είναι πιθανό ότι μια ανακοίνωση και οι προ-παραγγελίες θα μπορούσαν να γίνουν νωρίτερα. Η Apple συχνά διοργανώνει μια ανοιξιάτικη εκδήλωση για να ανακοινώσει νέα προϊόντα, όπως τον Μάρτιο του 2022 και τον Απρίλιο του 2021.

Μια νέα επιλογή μεγέθους οθόνης 15 ιντσών θα ήταν η μεγαλύτερη από ποτέ για το MacBook Air και πιθανώς θα προσφερόταν μαζί με το υπάρχον μοντέλο των 13 ιντσών. Το τρέχον MacBook Air 13 ιντσών με το chip M2 κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2022 και ξεκινά από 1.199 $.

Ο Young δεν έδωσε πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο μοντέλο, συμπεριλαμβανομένου του εάν θα είναι εξοπλισμένο με το chip M2 ή το chip M3 επόμενης γενιάς που βασίζεται στα 3nm, το οποίο η Apple δεν έχει ακόμη ανακοινώσει. Ο συνεργάτης της Apple για την κατασκευή chip, η TSMC, ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή chip 3 nm τον Δεκέμβριο, αλλά δεν είναι σαφές εάν το chip M3 θα είναι έτοιμο μέχρι τον Απρίλιο.

Η κυκλοφορία ενός MacBook Air 15 ιντσών με το chip M2 αυτή την άνοιξη αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης, δεδομένου ότι η Apple επίσης φημολογείται ότι σχεδιάζει να ενημερώσει το MacBook Air με το chip M3 αργότερα φέτος και θα υπάρχουν μόνο έξι έως οκτώ μήνες μεταξύ αυτών των ανανεώσεων σε αυτό το σενάριο. Καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία των νέων μοντέλων MacBook Air, ελπίζουμε ότι πρόσθετες φήμες θα βοηθήσουν να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...