Jump to content

Periscope τηλεφακός στο Xiaomi Mix Fold 3


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ελάχιστες εταιρείες που ασχολούνται και διαθέτουν ήδη προς πώληση αναδιπλούμενα κινητά τηλέφωνα στην αγορά. Η Samsung έχει τις περισσότερες αναδιπλούμενες συσκευές καθώς και το υψηλότερο μερίδιο αγοράς παγκοσμίως. Αρχικά, η Huawei και η Samsung ήταν στο ίδιο επίπεδο στην αγορά των πτυσσόμενων τηλεφώνων, ωστόσο, μετά την απαγόρευση της Huawei από τις ΗΠΑ, η εταιρεία δεν μπορούσε να συμβαδίσει. Άλλες κινεζικές εταιρείες δεν έκαναν πολλά για να διεκδικήσουν το αναδιπλούμενο μερίδιο αγοράς της Huawei. Έτσι, η Samsung είχε σχεδόν το ελεύθερο να κατακλύσει αυτή την κατηγορία συσκευών με δικές της προσφορές. Η Xiaomi τελικά μπόρεσε και αυτή να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τα Xiaomi MIX Fold και MIX Fold 2. Τώρα, έχουμε μία από τις πρώτες αναφορές σχετικά με το αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο τρίτης γενιάς από την εταιρεία, το Xiaomi MIX Fold 3.

Η πρόσφατη αναφορά σχετικά με αυτήν τη συσκευή είναι ότι θα συνοδεύεται από αισθητήρα τηλεφακού περισκοπίου. Προφανώς, η Xiaomi προσπαθεί να αναπληρώσει τη “φτωχή” κάμερα της προηγούμενης γενιάς. Υπενθυμίζουμε ότι η προηγούμενη γενιά, το Xiaomi MIX 2 έρχεται με τηλεφακό κάμερα 8MP 2x. Έτσι, η κάμερα τηλεφακού περισκοπίου θα έχει υψηλότερο οπτικό ζουμ.

Τεχνικά και μόνο, φαίνεται πως  ιδέα του τηλεφακού του περισκοπίου αντλείται από το περισκόπιο, αλλά η γραμμή μετάδοσης φωτός έχει αλλάξει. Η τροποποίηση διασφαλίζει ότι το επίπεδο του φακού είναι διαφορετικό από τον αισθητήρα της κύριας κάμερας.

Το βασικό πλεονέκτημα των τηλεφακών περισκοπίου έναντι των τυπικών τηλεφακών είναι ότι επιτρέπουν στα κινητά τηλέφωνα να καταγράφουν πιο μακρινά αξιοθέατα. Για παράδειγμα, ο τηλεσκοπικός φακός περισκοπίου 8 MP του Mi MIX 4 επιτρέπει 5x οπτικό ζουμ και 50x υβριδικό ζουμ. Επιπλέον, το εφέ ζουμ είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό του Xiaomi MIX Fold 2.

Αναμένεται ότι το Xiaomi  MIX Fold 3 με τηλεφακό περισκοπίου θα προσφέρει βελτιωμένη απόδοση εικόνας. Αυτή η συσκευή θα διατηρήσει τη μικροσκοπική και ελαφριά σχεδίαση της προηγούμενης γενιάς.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...