Jump to content

Έσοδα πολλών εκατομμυρίων για το Twitter από πρώην banned λογαριασμούς


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέα έρευνα από το Κέντρο Αντιμετώπισης Ψηφιακού Μίσους (CCDH) εκτιμά ότι το Twitter “θα αποφέρει έως και 19 εκατομμύρια δολάρια ετησίως σε διαφημιστικά έσοδα” από μόλις 10 λογαριασμούς που κάποτε είχαν αποκλειστεί από την πλατφόρμα.

Η αναφορά εξέτασε την τρέχουσα δέσμευση με 10 λογαριασμούς που είχαν προηγουμένως αποκλειστεί “για δημοσίευση περιεχομένου μίσους και επικίνδυνες συνωμοσίες”. Οι λογαριασμοί αποκαταστάθηκαν μετά την εξαγορά του Twitter από τον Elon Musk. Η ομάδα περιλαμβάνει μια σειρά από λογαριασμούς υψηλού προφίλ που σχετίζονται με τον εξτρεμισμό και τις θεωρίες συνωμοσίας, συμπεριλαμβανομένων αυτών που ανήκουν στον influencer Andrew Tate, τον ιδρυτή της Daily Stormer Andrew Anglin, τον εξέχοντα antivaxxer Robert Malone και τον Gateway Pundit.

Προκειμένου να εκτιμηθεί η προσέγγιση και η αφοσίωση τους, η CCDH ανέλυσε σχεδόν 10.000 tweets από αυτούς τους λογαριασμούς κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 47 ημερών τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με την ανάλυσή τους, κατά μέσο όρο, τα tweets από τους δέκα λογαριασμούς έλαβαν συνολικά 54 εκατομμύρια εμφανίσεις. “Προβάλλοντας αυτόν τον μέσο όρο σε 365 ημέρες, οι λογαριασμοί αναμένεται να φτάσουν σχεδόν τις 20 δισεκατομμύρια εμφανίσεις κατά τη διάρκεια ενός έτους”.

Αν και οι εκτιμήσεις δεν αποτελούν ακριβή υπολογισμό του πόσα μπορεί να κερδίσει το Twitter από αυτούς τους χρήστες, καταδεικνύει πόσο πολύτιμος μπορεί να είναι ένας μικρός αριθμός λογαριασμών υψηλής πόλωσης για την πλατφόρμα. Υπογραμμίζει επίσης πόσα περισσότερα μπορεί να κερδίσει το Twitter φέρνοντας πίσω ακόμη περισσότερους αμφιλεγόμενους χρήστες.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...