ioannisioannis Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 na doume, mexri twra apo pistotikh den exw pathei tipota. pswnizw apo internet 7 xronia. alla as mh arxizoume ikasies sto thema. mono me gegonota na milame Η ζωη ειναι ωραια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 na doume, mexri twra apo pistotikh den exw pathei tipota. pswnizw apo internet 7 xronia. alla as mh arxizoume ikasies sto thema. mono me gegonota na milame 0πως ειπα ευχομαι να μην επαληθευθω!!!αλλα νομιζω οτι θα συμφωνεις μαζι μου :worry: εχεις ξανακανει αγορα σαν του Ν70 με τετοιες συνθηκες? http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisioannis Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 nai kai phra mia nikon coolpix 8800, 415 euro! analambaneis ena risko kai isws kerdiseis. exei kolpa to internet. opws proanefera h epikoinonia me ton seller paei kala, diaforetika tha eperne to xrhma kai den tha xanafenotan pouthena. eyxes kai problepseis se ena tetoio thema einai perites. Η ζωη ειναι ωραια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 na doume, mexri twra apo pistotikh den exw pathei tipota. pswnizw apo internet 7 xronia. alla as mh arxizoume ikasies sto thema. mono me gegonota na milame καλυτερα του τυπου να μην του εδινες αριθμο πιστωτικης. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Φιλε ταξιδιωτη22 οπως ειπα και πιο πριν αυτες οι καταστασεις ειναι ολες πανω απο υποπτες ;) καποιος απο τους στοχους τετοιων αεριτζηδων ειναι κλοπη προσωπικων στοιχειων,υπεξαιρεση στοιχειων πιστωτικων καρτων κι αλλες απατεωνιες που δεν θα τις απαριθμησω ολες.... :) ειναι θεμα κοινης λογικης οτι ενα τηλεφωνο που θα βγαλει λιανικη στα 500-550 δεν μπορει να διακινηθει στα 200-250 :rolleyes: αν δε η συσκευη ειναι προπαραγωγης ενας λογος παραπανω για να διακινηθει στα 1000!!!εκτος αν ειναι κλεμενη....ευχομαι ο φιλος μας να μην την πατησε ηδη :worry: [κι ελπιζω να μην εδωσε πιστωτικη....]Μα ο τυπος εχει παρει ολα τα τηλεφωνα για δοκιμη ????Εδω http://www.ibid.gr/ViewSubCategory.asp?type=10&userid=9548 εχει Ν70 Ν90 Ν91 D600 K750i κλπ κλπ απο 200Ε ΟΤΙ ΠΑΡΕΙς ...εγω με εναν τυπο ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΑΛΙΑ που εδινε 200Ε καινουρια Ρ900 μου ειχε πει οτι ειναι αντιπροσωπος πολυεθνικης απο Αμερικη με εδρα το Βουκουρεστη και να στειλω τα λεφτα και τριχες κατσαρες..... :mad: :rocket: Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisioannis Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 blepw mia prokatalhpsh kai isws agnoia. eipa pouthena oti edwsa karta? Η ζωη ειναι ωραια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 αν δεν εδωσες μην δωσεις τοτε,απλα ειχα την εντυπωση οτι ειχες δωσει,κι εγω εχω κανει προσφορα του τυπου και περιμενω ακομα να δω τι θα μου πει. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Μα ο τυπος εχει παρει ολα τα τηλεφωνα για δοκιμη ????Εδω http://www.ibid.gr/ViewSubCategory.asp?type=10&userid=9548 εχει Ν70 Ν90 Ν91 D600 K750i κλπ κλπ απο 200Ε ΟΤΙ ΠΑΡΕΙς ...εγω με εναν τυπο ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΑΛΙΑ που εδινε 200Ε καινουρια Ρ900 μου ειχε πει οτι ειναι αντιπροσωπος πολυεθνικης απο Αμερικη με εδρα το Βουκουρεστη και να στειλω τα λεφτα και τριχες κατσαρες..... :mad: :rocket: Aν προσεξεις ειναι μια μικρη κλικα με τετοια ατομα που εχουν δωσει παντου ιδιες προσφορες η πανε απο λινκ σε λινκ για να ανακαλυψεις στο τελος οτι προκειται για τους ιδιους [με η χωρις αλιωμενα στοιχεια :rolleyes: ] :worry: http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisioannis Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 gia auto milame. deixnei real Η ζωη ειναι ωραια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 καλα απο φωτο αμα θες σου φτιαχνω κι εγω το p-950 να το κραταω στο χερι μου και να παιζω και παιχνιδι,λοιπον καλυτερα να το σταματησουμε εδω το θεμα ωσπου να εχουμε καποιο νεο απο τον φαντομα του ibid.το θεμα ειναι να δουμε πως λειτουργει ο τυπος ωστε να αποτρεψουμε αλλα παιδια να του δωσουν λεφτα αν τελικα ειναι ψευτικος. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 gia auto milame. deixnei real auto to n70 einai auto to idio pou 8a pareis apo to seller?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisioannis Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 auto to n70 einai auto to idio pou 8a pareis apo to seller?? nai gia auto milame me 2 extra bataries Η ζωη ειναι ωραια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 NOKIA N7O AT JUST $175usd NOKIA N90 AT JUST $200usd NOKIA N91 AT JUST $210usd και αλλα κινητα http://downhillbattle.org/node/view/412 οτι θες βλεπεις στο νετ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djthief Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 NOKIA N7O AT JUST $175usd NOKIA N90 AT JUST $200usd NOKIA N91 AT JUST $210usd και αλλα κινητα http://downhillbattle.org/node/view/412 οτι θες βλεπεις στο νετ. 141euro mono to N70? ti mas les ? OMONOIA - THIRA 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 ρε παιδια δεν μου ανοιγει το λινκ για το ibid.ελληνας ειναι αυτος? edited by nervous: τωρα δοκιμασα και ειναι οκ edit ok τωρα μου ανοιγει...μετα απο Restart. :) ας ρωτησει καποιος,αν ειναι αληθεια θελω κι εγω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 blepw mia prokatalhpsh kai isws agnoia. eipa pouthena oti edwsa karta? Φιλε μου δεν υπαρχει λογος να αγχωνομαστε και να διαφωνουμε.Απλα περιμενουμε νεα σου. ;) ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Egw pantws rwtisa se ena Nokia club pote tha erthei to N70 kai mou leei ouu sto telos tou xronou... Lew den erxetai telos tou mina??? Kai mou pe oti einai na erthei teleutaio trimino tou 2005 alla de kseroun pote. Kai apo tote pou tha bgei tha kanei kana mina na erthei ellada meta. ara to kobw noembrio... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Egw pantws rwtisa se ena Nokia club pote tha erthei to N70 kai mou leei ouu sto telos tou xronou... Lew den erxetai telos tou mina??? Kai mou pe oti einai na erthei teleutaio trimino tou 2005 alla de kseroun pote. Kai apo tote pou tha bgei tha kanei kana mina na erthei ellada meta. ara to kobw noembrio... Μου φαίνεται δε σου τα είπαν καλά. Εγώ σήμερα που ρώτησα στο Γερμανό(σε άλλο καταστημα από αυτό που είχα ρωτήσει πριν 2-3 μέρες) μου είπαν για τέλος του μήνα. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 λοιπον ο τυπος μου απαντησε,ειναι ξενος γιατι του ειχα στειλει στα ελληνικα μηνυμα κι αυτος μου απαντησε αυτο. Please write me in english language...also please email me at: electronicsdpt@aim.com I'll wait your reply. Thank you. προσωπικα δεν το ρισκαρω,κατι αντιστοιχο ειχε συμβει και στο fleamarket πριν λιγο καιρο με καποια κινητα που δεν ειχαν κυκλοφορησει ακομα και καποιοι εχασαν χρηματα. συγνωμη για το off topic αν θελει καποιος moderator ας το σβησει το μηνυμα μου αλλα αν γινεται ας το αφησει γα 1 μερα μονο.ευχαριστω πολυ. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 ταξιδιωτη στειλτου ενα μαιλ να δουμε...δεν μοζω να γινει τιποτα ετσι ε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 λοιπον ο τυπος μου απαντησε,ειναι ξενος γιατι του ειχα στειλει στα ελληνικα μηνυμα κι αυτος μου απαντησε αυτο. Please write me in english language...also please email me at: electronicsdpt@aim.com I'll wait your reply. Thank you. προσωπικα δεν το ρισκαρω,κατι αντιστοιχο ειχε συμβει και στο fleamarket πριν λιγο καιρο με καποια κινητα που δεν ειχαν κυκλοφορησει ακομα και καποιοι εχασαν χρηματα. συγνωμη για το off topic αν θελει καποιος moderator ας το σβησει το μηνυμα μου αλλα αν γινεται ας το αφησει γα 1 μερα μονο.ευχαριστω πολυ. αφου την ειπαμε την φαση αντι για ΝΟΚΙΑ Ν70 θα παραλαμβανοταν ενα ΝΟΚΙΑ 2Α [You know what i mean ;) :lol: ] http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 ταξιδιωτη στειλτου ενα μαιλ να δουμε...δεν μοζω να γινει τιποτα ετσι ε? οχι δεν προκειται να ασχοληθω περισσοτερο,θα το περιμενω να ερθει εδω το κινητο να εχω το κεφαλι μου ησυχο. ;) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 eiste sigouroi??? giati emena auth apo to nokia shop mou fainotan oti iksere ti elege kai apo oti katalaba ennoouse toulaxiston ena mina kai akoma to ligotero. De kserw twra. se ena vodafone shop pou rwtisa oute ikseran. gia to n90 les mou pan??? eleos... An einai kaneis sigouros as pei. dwste ftino N70 sto kosmo :P katw apo 500 ginetai ? :P :P :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 eiste sigouroi??? giati emena auth apo to nokia shop mou fainotan oti iksere ti elege kai apo oti katalaba ennoouse toulaxiston ena mina kai akoma to ligotero. De kserw twra. se ena vodafone shop pou rwtisa oute ikseran. gia to n90 les mou pan??? eleos... An einai kaneis sigouros as pei. dwste ftino N70 sto kosmo :P katw apo 500 ginetai ? :P :P :Pας το γραψω για πολλοστη φορα δεν πειραζει...16-9 επισημη release date αλλα τα στοιχεια F.C.C. και b\t εγκρισεις δινουν για Ελλαδα 25-9 ως αρχες 10 το αργοτερο με τιμη 500-550 :) http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 invictus...δες τι μαιλ μου εστειλαν απο νοκια για release date στο n91 thread.που ειχες δωει πολυ πιο πριν...δεν ξερω αν τα στοιχεια σου ειναι και πολυ οκ.δεν θελω να σε θιξω.προσπαθω να βγαλω μια ακρη.σορρυ για το off topic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts