Cool19 Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 απ'οτι καταλαβαινω θα'χει μεταλλικη υφη γυρω απο το πληκτρολογιο και την οθονη. δεν ειναι και ασχημο. Ναι έτσι φαίνεται και αν είναι όντως έτσι, πραγματικά θα είναι πολύ ωραίο. Αλλά το θέμα είναι να μην είναι πλαστικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 giati ti periemeneis an to kanun opos to 88oo??!?!?!?!?!makari...alla...xlomo to blepo...pantos kati tetoies leptomeries einia pu to kanun na ginetai akoma pio xechoristo prepei na to paradextume;-) :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodsuker Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Γιατί να είναι τόσο ακριβά ; :( Ξέρει κανείς πώς βάζω υπογραφή; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Γιατί να είναι τόσο ακριβά ; :( Πλάκα πλάκα έχεις δίκιο. Αυτή η κατάσταση με τα κινητά τηλέφωνα έχει παραγίνει. Με 1000€ παίρνεις έναν πάρα πολύ καλό υπολογιστή, και τα τηλέφωνα όσο πάει και αυξάνεται η τιμή τους. Έχουμε ήδη φτάσει στα 600+€ με πολλούς διεκδικητές (μοντέλα), και έχουμε πολύ μέλλον ακόμα μπροστά μας για περαιτέρω αύξηση δυστυχώς :( . Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Πλάκα πλάκα έχεις δίκιο. Αυτή η κατάσταση με τα κινητά τηλέφωνα έχει παραγίνει. Με 1000€ παίρνεις έναν πάρα πολύ καλό υπολογιστή, και τα τηλέφωνα όσο πάει και αυξάνεται η τιμή τους. Έχουμε ήδη φτάσει στα 600+€ με πολλούς διεκδικητές (μοντέλα), και έχουμε πολύ μέλλον ακόμα μπροστά μας για περαιτέρω αύξηση δυστυχώς :( . καποιος πρεπει να πληρωσει την ερευνα-τεχνολογια και δυστυχως αυτοι ειναι πρωτοι <<καψουρηδες>> καταναλωτες ;) το μετα το ξερουμε.....Η ΤΙΜΗ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ...... :lol: οι νομοι της αγορας κυριοι ;) http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aekaraole Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Oson afora ta benchmarks, diavasa se ena review (psaxnontas to web) oti to n70 einai sta idia epipeda me to 6680, ligo pio argo apo to 6630 kai pio grigoro apo to n90 Apostolos PS KALO MINA GADJETAKIDES :) PS2 nato link einai iouniou? Koufo... http://www.mobile-review.com/review/nokia-n70-en.shtml AEK UBER ALLES :D Champions League here we come Nokia 7650, 7610,Panasonic x700, 6680, 3230, N70, Ν80, Ν73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Πέρασα από Νοκια Κηφισιάς σήμερα και τον τρέλανα τον τύπο! :w00t: Τον ρώτησα πότε θα έρθει το Ν70 και μου λέει θα αργήσει πολύ! Του λέω πόσο δηλαδή και συνέχισε να μου λέει ότι θα αργήσει πολύ και ότι τώρα είναι η εποχή του Ν90. Τον ξαναρώτησα πότε θα έρθει και αυτή τη φορά του είπα ότι είναι να έρθει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Μου λέει "Και πού το ξέρεις εσύ?"(σαν να μου λέει "τι μας λες ρε φίλε!!") και το είπα ότι το διάβασα στη σελίδα της Νόκια. Τρελάθηκε!!! :wacko: Μετά κοιτάει ένα χαρτί και μου λέει "Ναι, τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου". Τέλος τον ρώτησα τιμή και ούτε που ήξερε! Την τύφλα τους δεν ξέρουν σε αυτό το μαγαζί!(έχω και προηγούμενες εμπειρίες!!) σε ολα τα κοντινα μοντελων παραγωγης δειχνει για πλαστικο κορυφαιας ποιοτητας και βαφης επιπεδου Ν90 συναρμολογηση Μακάρι να είναι καλό τόσο καλό το πλαστικό του όσο λές!! Φίλε Aekaraole, το λινκ έχει ξαναδωθεί! ;) Αν έκανες τον κόπο να κοιτάξεις το thread θα το έβλεπες! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntina30 Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Λογικά θα πέσει και η τιμή του 6680 μόλις έρθει το Ν70.Και αν πουλιέται στα 500-550ευρώ σίγουρα θα πέσει πολύ το 6680 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Μακάρι να είναι καλό τόσο καλό το πλαστικό του όσο λές!! μολις τωρα ειδα φωτο συσκευης εν λειτουργια :!: απο παρα-παρα πολυ κοντα ;) το περιγραμμα του πληκτρολογιου-οθονης ειναι μεταλικο,το υπολοιπο ειναι πλαστικο οπως ειπα ηδη,αλλα αυτο που δεν μου γεμισε το ματι ηταν το συρωμενο πλαστικο της πλατης που προστατευει την καμερα :( :worry: Η οθονη ειναι πολυ καλη :!: :D http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balema Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Ρε παιδιά όταν θα έρθει είναι ασφαλές να το πάρω με τη μία; Εννοώ είναι σαν κάποια κομμάτια του υπολογιστή όπως η motherboard που συνήθως όσο μεγαλύτερο είναι το revision της τόσο καλύτερη είναι; Δε με νοιάζει για το software που θα έχει το κινητό αν θα είναι σε πρώιμο στάδιο γιατί αν είναι του κάνω αναβάθμιση μετέπειτα αλλά αν θα έχει hardware προβλήματα(γιατί θα έχει μόλις βγει)αυτό θα είναι πρόβλημα Ευχαριστώ για την υπομονή σας Υ.Γ.Α είδα σήμερα στο Γερμανό το Ν90 άρα το Ν70 είναι κοντά! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Ρε παιδιά όταν θα έρθει είναι ασφαλές να το πάρω με τη μία; Εννοώ είναι σαν κάποια κομμάτια του υπολογιστή όπως η motherboard που συνήθως όσο μεγαλύτερο είναι το revision της τόσο καλύτερη είναι; Δε με νοιάζει για το software που θα έχει το κινητό αν θα είναι σε πρώιμο στάδιο γιατί αν είναι του κάνω αναβάθμιση μετέπειτα αλλά αν θα έχει hardware προβλήματα(γιατί θα έχει μόλις βγει)αυτό θα είναι πρόβλημα Ευχαριστώ για την υπομονή σας Υ.Γ.Α είδα σήμερα στο Γερμανό το Ν90 άρα το Ν70 είναι κοντά! :DΕίτε σου παρουσιάσει πρόβλημα software είτε hardware υπάρχει η εγγύηση με την οποία είναι υποχρεομένοι, αν δεν επισκευάζεται, να στο αντικαταστήσουν ;) http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balema Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Είτε σου παρουσιάσει πρόβλημα software είτε hardware υπάρχει η εγγύηση με την οποία είναι υποχρεομένοι, αν δεν επισκευάζεται, να στο αντικαταστήσουν ;) Φιλαράκι σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά μπορεί κάποιες ατέλειες στο hardware να μην δικαιολογούν την αντικατάσταση του. Για παράδειγμα στη motherboard μου όποιος είχε revision κάτω από 1.02 δεν ήταν συμβατή με τον presscot αλλά με αυτό το δικαιολογητικό η κατασκευάστρια εταιρία δεν στο άλλαζε.Ξέρω είναι χαζό παράδειγμα απλώς το λέω για να σας δώσω να καταλάβετε τι εννοώ ο ποιητής :D Προσπαθώ να καταλάβω αν τα κινητά όταν πρωτοεμφανίζονται αν απευθύνοναται σε "beta testers" αν μου επιτρέπεται ο όρος. Σόρι παιδιά αν με τις παραξενιές μου σας κούρασα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Υ.Γ.Α είδα σήμερα στο Γερμανό το Ν90 άρα το Ν70 είναι κοντά! :D Εγώ ρώτησα σήμερα στο γερμανο για το Ν70 και μου είπε σε καμιά 15αριά μέρες και τιμή ίσως λίγο χαμηλότερη από του 6680. Μου φαίνεται θα βγει αληθινός ο invictus1! :up: Άντε να δούμε! Μακάρι!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djthief Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 mpori na mou apantisi kapios me sigouria poso akrivos range 8a exi tlk to bluetooth? 8a ne 10 i 100m? :wacko: OMONOIA - THIRA 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 mpori na mou apantisi kapios me sigouria poso akrivos range 8a exi tlk to bluetooth? 8a ne 10 i 100m? :wacko: Λογικά μέχρι 10m θα είναι! Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Όλα τα κινητά έχουν εμβέλεια 10 μέτρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djthief Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 giati omos sti selida tis nokia lei pos exi bt v2.0 ( =100m)? OMONOIA - THIRA 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Εγώ ρώτησα σήμερα στο γερμανο για το Ν70 και μου είπε σε καμιά 15αριά μέρες και τιμή ίσως λίγο χαμηλότερη από του 6680. Μου φαίνεται θα βγει αληθινός ο invictus1! :up: Άντε να δούμε! Μακάρι!! :Dοι πληροφοριες που δινω ειναι παντα επισημες και διασταυρωμενες :!: ;) χαιρομαι που η τιμη του Ν70 μαλλον θα ξεπερασει τις συμπληγαδες της ελληνικης <<ιδιαιτεροτητας>> που συνηθως φουσκωνει τις τιμες,ειδικα στις new released συσκευες:worry: γιατι το Ν70 ενα πολυ καλο τηλεφωνο αλλα να μπορει να το αγορασει ο κοσμος......γιατι τωρα τελευταια πολυ ξεφυγαν οι τιμες :mad: http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 οι πληροφοριες που δινω ειναι παντα επισημες και διασταυρωμενες :!: ;) χαιρομαι που η τιμη του Ν70 μαλλον θα ξεπερασει τις συμπληγαδες της ελληνικης <<ιδιαιτεροτητας>> που συνηθως φουσκωνει τις τιμες,ειδικα στις new released συσκευες:worry: γιατι το Ν70 ενα πολυ καλο τηλεφωνο αλλα να μπορει να το αγορασει ο κοσμος......γιατι τωρα τελευταια πολυ ξεφυγαν οι τιμες :mad: Δε φταίνε όμως μόνο οι εταιρίες για τις υψηλές τιμές! Φταίμε και εμείς οι καταναλωτές που πάμε και αγοράζουμε τις συσκευές Βέβαια πρέπει και εκείνες να κάνουν κάποιο βήμα. Αν πάντως θέλει η Νοκια να πουλήσει, πρέπει να κατεβάσει λίγο τις τιμές της! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Τελικα τιμη μπορει να δουμε και κατω απο 500ευρω ή θα παει και αυτο στα 580 οπως το 6680?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Τελικα τιμη μπορει να δουμε και κατω απο 500ευρω ή θα πει και αυτο στα 580 οπως το 6680?? 500-550 99%.... http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Και το 6680 και 6630 που οι τιμες ειναι ακριβοτερες? Μηπως τελικα θα υπαρξει ενα γενικο κλιμα μειωσης τιμων απο ΝΟΚΙΑ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Και το 6680 και 6630 που οι τιμες ειναι ακριβοτερες? Μηπως τελικα θα υπαρξει ενα γενικο κλιμα μειωσης τιμων απο ΝΟΚΙΑ? η νοκια καλως ή κακως δεν πουλαει αυτα τα κινητα σαν σμαρτφονς αλλα σαν απλα κινητα και τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα τους οπως 30 ΜΒ μνημη κλπ ο απλως καταναλωτης δεν τα κοιταει ή τουλαχιστον δε τα συγκρινει με αλλα κινητα. οποτε η νοκια βαζει τιμες που πιστευει οτι ο μεσος καταναλωτης θα μπορει και θα θελει να δωσει για το κινητο. υπαρχουν πολλα παραδειγματα, απο εποχης 6510 και 8310 που ηταν ιδια αλλα διαφορετικα στην τιμη, μεχρι 6670 και 7610 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 η νοκια καλως ή κακως δεν πουλαει αυτα τα κινητα σαν σμαρτφονς αλλα σαν απλα κινητα και τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα τους οπως 30 ΜΒ μνημη κλπ ο απλως καταναλωτης δεν τα κοιταει ή τουλαχιστον δε τα συγκρινει με αλλα κινητα. οποτε η νοκια βαζει τιμες που πιστευει οτι ο μεσος καταναλωτης θα μπορει και θα θελει να δωσει για το κινητο. υπαρχουν πολλα παραδειγματα, απο εποχης 6510 και 8310 που ηταν ιδια αλλα διαφορετικα στην τιμη, μεχρι 6670 και 7610 ;) :luck: Χρονια πολλα!! :luck: Ελπιζω να εχεις δικαιο και να μεινει η τιμη στα 500.. 50ευρω (10%) επιπλεον ειναι αρκετα, ειδικα για καποιον που θελει να δωσει το πολυ 400ευρω (Αρχιζει απο το Κ750 (385), μετα λεει αντε να δωσω αλλα 50 να παρω το W800 (430), αντε με το ζορι να δωσω αλλα 70 επιπλεον για το Ν70 που ειναι και smartphone... πανω 100 επιπλεον εγω δεν θα εδινα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 :luck: Χρονια πολλα!! :luck: Ελπιζω να εχεις δικαιο και να μεινει η τιμη στα 500.. 50ευρω (10%) επιπλεον ειναι αρκετα, ειδικα για καποιον που θελει να δωσει το πολυ 400ευρω (Αρχιζει απο το Κ750 (385), μετα λεει αντε να δωσω αλλα 50 να παρω το W800 (430), αντε με το ζορι να δωσω αλλα 70 επιπλεον για το Ν70 που ειναι και smartphone... πανω 100 επιπλεον εγω δεν θα εδινα) σ'ευχαριστω φιλε μου ;) φοβαμαι ομως οτι θα'χει γυρω στα 550, οχι για να'ναι πιο ακριβο απο τα 6680/30 αλλα γιατι ειναι 3τζι και νοκια, οποτε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts