Jump to content

Τέλος στα "Pro" OnePlus μοντέλα


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο φετινός Φεβρουάριος διαμορφώνεται ως ένας από τους σημαντικότερους μήνες για την αγορά των Android, καθώς σε διάστημα 10 ημερών είχαμε όχι μία, αλλά δύο σημαντικές κυκλοφορίες. Την περασμένη εβδομάδα, η Samsung αποκάλυψε τη σειρά Galaxy S23, ενώ εχθές σηματοδοτήθηκε το επίσημο διεθνές ντεμπούτο του OnePlus 11.

Ενώ το τελευταίο κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό στην Κίνα, χρειάστηκε αρκετός χρόνος για τον κινεζικό τεχνολογικό γίγαντα να λανσάρει τη νεότερη ναυαρχίδα του 2023 για την παγκόσμια αγορά. Το τελευταίο μέρος είναι πολύ σημαντικό – το OnePlus 11, παρά το γεγονός ότι εγκατέλειψε το όνομα “Pro”, είναι το ίδιο smartphone που φανταζόσασταν όλοι, δηλ. μια ποιοτική συσκευή σε κάθε της κομμάτι.

Σε ένα άρθρο της 9to5 Google, η OnePlus επιβεβαίωσε ότι θα υπάρχει το OnePlus 11 Pro. Σύμφωνα με την πηγή, αυτό το μοτίβο θα συνεχιστεί και στο άμεσο μέλλον, σε μια προσπάθεια απλοποίησης του χαρτοφυλακίου προϊόντων της εταιρείας. Πέρυσι, η εταιρεία έσπασε την παράδοση και κυκλοφόρησε μία μόνο premium συσκευή, το OnePlus 10 Pro, ακολουθούμενο από ένα λιγότερο premium μοντέλο, το OnePlus 10T.

Αυτή η κίνηση μείωσε σημαντικά το χάσμα μεταξύ των Pro smartphone OnePlus και των μη Pro για πρώτη φορά. Παραδοσιακά, πριν από το 2022, η OnePlus κυκλοφορούσε δύο smartphone ταυτόχρονα, με την έκδοση Pro να έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα με την ανώτερη οθόνη, την ποιότητα κατασκευής και πληθώρα πρόσθετων χαρακτηριστικών.

Αφού “θόλωσε” τις γραμμές με τα OnePlus 10 Pro και OnePlus 10T, ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας αποφάσισε να τα διαγράψει εντελώς. Σε έναν κόσμο όπου όλα πρέπει να τα αποκαλούμε είτε “Pro” είτε “Ultra”, αυτή είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή.

Ειδικά όταν η συσκευή που ξεκινά αυτή τη νέα τάση διαθέτει το τρελά ισχυρό chipset Snapdragon 8 Gen 2 και διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά φύλλα προδιαγραφών από οποιοδήποτε smartphone Android στην αγορά σήμερα. Εν ολίγοις, το OnePlus 11 δεν χρειάζεται την προσθήκη του όρου Pro για να είναι μια πραγματική ναυαρχίδα.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...