Jump to content

Τίτλοι τέλους για το Apex Legends Mobile


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εξαιρετική δουλειά έγινε με το Apex Legends Mobile που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2022. Μάλιστα, ο τίτλος δράσης κέρδισε ακόμη και βραβεία παιχνιδιού της χρονιάς τόσο από την Apple όσο και από την Google.

Τώρα, η EA και ο προγραμματιστής Respawn Entertainment έκαναν την εκπληκτική ανακοίνωση ότι το Apex Legends Mobile κλείνει.

Μετά από ένα δυνατό ξεκίνημα, η σειρά περιεχομένου για το Apex Legends Mobile έχει αρχίσει να υπολείπεται όσον αφορά την ποιότητα, την ποσότητα και τον ρυθμό. Γι’ αυτόν τον λόγο, μετά από μήνες συνεργασίας με τον συνεργάτη ανάπτυξης μας, πήραμε την κοινή απόφαση να διακόψουμε το παιχνίδι μας για κινητά. 

Οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους 90 ημέρες για να παίξουν τον τίτλο και να ξοδέψουν οποιοδήποτε token έχουν αγοράσει στο παρελθόν. Ο τίτλος δεν θα μπορεί πλέον να παίζεται από τις 4 μ.μ. PDT (7 μ.μ. ET) την 1η Μαΐου 2023.

Οι εταιρείες επιβεβαίωσαν επίσης ότι δεν θα δώσουν επιστροφές χρημάτων για πραγματικές αγορές. Έτσι, όσοι περιμένουν το ίδιο είδος γενναιοδωρίας που έδειξε η Google για το κλείσιμο του Stadia, θα απογοητευτούν.

Ωστόσο, η EA σημείωσε κατά τη διάρκεια της κλήσης για τα κέρδη του τρίτου τριμήνου ότι η εταιρεία έχει “σχέδια να επαναπροσδιορίσει μια συνδεδεμένη εμπειρία Apex Mobile στο μέλλον”. Με άλλα λόγια, σίγουρα ακούγεται ότι το franchise θα επιστρέψει στο κινητό κάποια στιγμή.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...