Jump to content

Αισιόδοξες οι εκτιμήσεις της Sony για τις πωλήσεις του PS5


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην αναθεώρηση των προοπτικών κερδών της προχωρά η Sony Group Corp. για ολόκληρο το έτος και αυτό οφείλεται στο οτι η εταιρεία είχε το καλύτερο τρίμηνο πωλήσεων του PlayStation 5.

Η εταιρεία με έδρα το Τόκιο αύξησε την πρόβλεψή της για λειτουργικά κέρδη σε 1,18 τρισεκατομμύρια ¥ (9,2 δισεκατομμύρια δολάρια) από 1,16 τρισεκατομμύρια ¥ για το οικονομικό έτος που έληξε τον Μάρτιο. Η Sony πίστωσε την αύξηση στο τμήμα παιχνιδιών που επωφελήθηκε από τις κινήσεις συναλλαγματικών ισοτιμιών. Αύξησε επίσης τις προοπτικές καθαρών εσόδων της κατά 3,6%, παρόλο που τώρα αναμένει ελαφρώς χαμηλότερες πωλήσεις από ότι στο παρελθόν.

Η εταιρεία, η οποία προμηθεύει αισθητήρες κάμερας που χρησιμοποιούνται στα iPhone της Apple Inc., δήλωσε ότι τα λειτουργικά κέρδη ήταν 429 δισεκατομμύρια ¥ τον Οκτώβριο-Δεκέμβριο, πάνω από τη μέση προσδοκία των αναλυτών για 369 δισεκατομμύρια ¥. Οι πωλήσεις ήταν 3,4 τρισεκατομμύρια ¥, δήλωσε η εταιρεία την Πέμπτη.

Μόνο την περίοδο των εορτών που μας πέρασαν, η Sony πούλησε 7,1 εκατομμύρια κονσόλες PlayStation 5 και παράλληλα είδε τους αριθμούς χρηστών του PlayStation Plus να ανακάμπτουν μετά την πτώση τους το προηγούμενο τρίμηνο, αν και ήταν σταθεροί σε ετήσια βάση.

Ο κολοσσός των βιντεοπαιχνιδιών είπε ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί καλύτερα στη ζήτηση του PlayStation φέτος και θα παρακινήσει τους παίκτες να ξοδέψουν περισσότερα στο δίκτυό του, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη μείωση του χρόνου παιχνιδιού καθώς περισσότεροι παίκτες επιστρέφουν στο γραφείο.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...