Jump to content

[Επίσημο] Nokia E70


d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 235
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευτυχής κάτοχος αναφέρω απόκτηση εκ Πλαισίου Ν. Ψυχικού :yahoo: :yahoo:

 

Η τιμή είναι 485 ευρώπουλα και υπάρχει από ένα κομμάτι σε κάθε Πλαίσιο. Υπάρχει μόνο στο γκρι, το οποίο όμως απο κοντά δείχνει πολύ ωραίο. Για αυτό και το αγόρασα βέβαια καθώς έψαχνα το μαύρο αρχικά , αλλά απο κοντά μου άρεσε πολύ και το γκρί. Βέβαια δεν είχα δίπλα-δίπλα το μαύρο για άμεση σύγκριση αλλά σε σχέση με τις φωτό το γκρί απο κοντά είναι πολύ πιο όμορφο.

 

Να μην σας κουράζω με το χρώμα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Η συσκευή δείχνει πολύ ποιοτική και κλειστή και ανοιχτή. Το ωραίο είναι οτι είναι πλήρως εξελληνισμενα τα δύο πληκτρολόγια. Δυστυχώς δεν έχω πρόχειρη την ψηφιακή και σας παραθέτω φωτός απο το D500 , οι οποίες δεν είναι και τόσο ευκρινείς.

 

Η ταχύτητα στο μενού μου φαίνεται αρκετά καλή ,αλλά παραμένει η απορία μου για τον ποιο επεξεργαστή φοράει. Απο smartphone είχα Νοκια 9210 και SonyEricsson Ρ900 και έτσι δεν έχω άμεση εικόνα απο κάποιο άλλο symbian για να συγκρίνω πιο δίκαια την ταχύτητα. Απο 9210 πάντως καμία σχέση πολύ πιο γρήγορο και απο Ρ900 μάλλον αρκετά γρηγορότερο. Βέβαια όπως όλοι θα ξέρετε στην αρχή τα πιο πολλά είναι γρήγορα. Όσο αυξάνονται οι εφαρμογές βαραίνουν. Θα δείξει επομένως.

 

Το πακέτο περιέχει ένα γκρι, ωραίο, μονό handsfree και καλώδιο σύνδεσης usb με το PC καθώς και μια μινι SD των 64 ΜΒ. Τα δύο πρώτα δεν τα περιμένα καθώς η ΝΟΚΙΑ φημίζεται για την τσιγκουνιά της στα αρχικά πακέτα :mad:

 

Ένα ακόμη περίεργο που μου άρεσε αρκετά είναι ότι το βύσμα τροφοδοσίας είναι στο κλασσικό μέγεθος και όχι στο μικρό, το καινούριο. Πολύ βολικό καθώς πρέπει να έχω περίπου 6-7 φορτιστές ΝΟΚΙΑ και αν ήταν το μικρό θα έπρεπε να πάρω και αντάπτορες εξτρά.

 

Θα ανεβάσω περισσότερες εντυπώσεις όσο το χρησιμοποιώ. Αν υπάρχουν απορίες για το πακέτο η για κάτι άλλο be my guest.

 

Οι πρώτες φωτό :

 

[ATTACH]8320[/ATTACH]

 

[ATTACH]8321[/ATTACH]

 

[ATTACH]8322[/ATTACH]

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Link to comment
Share on other sites

file mou kaloriziko .i othoni tou ti leei ? o epexrgastis tou einai 220MHz

i camera tou einai kali ? to ixio tou einai dynato kai poiotiko sygrinete me tou n70 ?

Link to comment
Share on other sites

Η οθόνη είναι πολύ καλή , όπως το περίμενα άλλωστε, λόγω της ανάλυσης της. Επίσης μου φαίνεται αρκετά φωτεινή. Το ηχείο επίσης είναι πολύ δυνατό, αλλά δεν μπορώ να το συκρίνω με το Ν70, γιατί δεν είχε πέσει ποτέ στα χεριά μου. Η φωτό στην οθόνη του φαίνονται πολύ καλές . Στον υπολογιστή δεν ξέρω γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά του (τουλάχιστον για αυτά που το θέλω εγώ !)

 

Έχει ήδη εγκατεστημένο pdf reader ,zip manager και μια εφαρμογή για mail, την MaiLauncher .

 

Γενικά μιλώντας, θα έλεγα ότι το κινητό πλησιάζει το αείμνηστο 6310i , υπο την έννοια ότι έχει μια σοβαρή εμφάνιση χωρίς ακρότητες . Κλασσικό σχέδιο. Πολλές δυνατότητες και εφαρμογές, καθώς και σχετικά (σε σχέση με τα υπόλοιπα s60) δυνατή μπαταρία.

 

Θεωρώ οτί προσφέρεται για μακρόχρονη συμβίωση :rolleyes:

 

Υ.Γ. 1: κάτι ακόμη που μου έκανε εντύπωση, όχι απο το τηλέφωνο αλλά απο το Πλαίσιο είναι ότι αν μέσα σε 7 ημέρες έχει κάποιο πρόβλημα, σου αλλάζουν την συσκευή. Δεν είχα ξανακούσει κάτι τέτοιο.

 

Υ.Γ. 2: γνωρίζει κάποιος ,πως μπορώ να μεγαλώσω τα ψηφία του screensaver (οταν σβήνει η οθόνη δηλαδή, ώρα ,δίκτυο, sms ,κλπ) ? Είναι πολύ μικρά. Η μήπως είναι στάνταρ στο s60 η γραμματοσειρά στην αναμονή ?

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Link to comment
Share on other sites

Μεγεια φιλε SLEON!!Εγω δυστυχως πρεπει να περιμενω τη VODAFONE να το φερει γιατι εχω την επιδοτηση....!(Μπορω να αγορασω απο το πλαισιο με επιδοτηση δε νομιζω?)Κριμα αλλα ελπιζω πως αξιζει την αναμονη.

Περιμενουμε εντυπωσεις.

Link to comment
Share on other sites

Ευτυχής κάτοχος αναφέρω απόκτηση εκ Πλαισίου Ν. Ψυχικού :yahoo: :yahoo:

 

Καλοριζικο φιλε sleon ,περιμενουμε εντυπωσεις με τον καιρο .:O

 

Φωτος :

http://img257.imageshack.us/img257/3209/nokiae7015pz.th.jpg http://img442.imageshack.us/img442/1721/nokiae70129tn.th.jpg http://img442.imageshack.us/img442/9062/nokiae70179ez.th.jpg http://img257.imageshack.us/img257/8634/nokiae70196qm.th.jpg

 

more:

http://www.mobilbladet.dk/index.php?module=photoshare&func=showimages&fid=204&page=0&template=thumbnails

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Link to comment
Share on other sites

Προς το παρόν όλα δείχνουν απο "μια χαρά" έως "πολύ καλά" . Το ηχειάκι είναι πολύ δυνατό και με σχετικά γεμάτο ήχο. Δεν είναι Dolby , THX κλπ, ηχειάκι κινητού είναι, αλλά τη μουσικούλα σου δεν την σκοτώνει καθόλου. Την ακούς μια χαρά. Η ένταση του κουδουνίσματος επίσης είναι πολύ δυνατή και ακούγεται γκαραντί ! Η ταχύτητα στο μενου αρκετά καλή. Όταν παέι να ανοίξει κάποιο αρχείο καθυστερεί λιγάκι πιο πολύ, αλλά μαλλόν αυτό είναι φυσιολογικό.

 

Το πληκτρολόγιο, το μεγάλο, νομίζω ότι αν το ζήσεις για λίγο σκέφτεσαι : μα καλά γιατί δεν είναι πιο συχνό φαινόμενο στα κινητά ? Είναι πολύ βολικό . Πληκτρολογείς ταχύτατα και εν τελει, επιτέλους ενας τρόπος να γράψεις δυο σκέψεις, ενα κειμενάκι σχετικά με νορμαλ ταχύτητα πληκτρολόγησης. Μου έλειπε αυτό απο την καθημερινότητα μου ! Ο μηχανισμός του επίσης φαίνεται πολύ στιβαρός.

 

Ένα ακόμη ωραίο είναι ότι έχει το Biz SW το οποίο μέσω GPRS σε πηγαίνει σε εξειδικευμένο site της ΝΟΚΙΑ το οποίο έχει επιλογές για : wireless mail, instant messaging, file &data mobilization, device management κλπ

 

Απο άποψη software να μην σας κουράσω, μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά του αναλυτικά πιο πάνω. Η συνδεσιμότητα του είναι εντυπωσιακή.Περιλαμβάνει μάλλον τα πάντα !

 

Ένα αρνητικό είναι οτι η ηχογράφηση, η οποία γίνεται απο το πλαινο πλήκτρο έχει διάρκεια 1 λεπτό. Εντελώς αναχρονιστικό. Μάλλον θα χρειαστεί εξτρά προγραμματάκι για αυτό :shifty:

 

Το joystick είναι πολύ ακριβές και σαφές. Δεν νομίζω να δυσκολέψει κάποιον.

 

Κάνοντας μια σύνοψη, αν το Ε70 ήταν γυναίκα θα ήταν καλή νοικοκυρά , ευγενική , καλή σύζυγος , καλός φίλος , καλή στην κρεβατοκάμαρα , απλά δεν θα είχε την εμφάνιση της Sarlize :) και θα είχε και λίγα κιλάκια παραπάνω :lol:

Αν μπορείς να συμβιβάστεις με την συντηρητική εμφάνιση και το μέγεθος του (το οποίο για μένα είνα νορμάλ ,απλά δεν είναι Ν80 ) ,νομίζω ότι αξίζει τον κόπο και τα λεφτά του ...

 

Αν μπορεί κάποιος με ενα p.m. να μου υποδείξει ένα τρόπο να ανεβάσω κάπου φωτό τραβηγμένες απο το Ε70.Επειδή είναι αρκετά μεγάλες δεν ανεβαίνουν εδώ. Κάτι σε rapideshare (αν το λέω καλά) ή κάτι άλλο. Ευχαριστώ για την υπομονή του, όποιον με καθοδηγήσει .

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Link to comment
Share on other sites

Χαιρομαι που σου αρεσει.σερφαρες καθολου μεσω WIFI?Ευκολη συνδεση με το pc μεσω wifi?Με το Ε60 του πατερα μου δε τα καταφερα να συνδεθω(δε το παλεψα πολυ βεβαια).

Να σου πω την αληθεια το εχω αποφασισει να το παρω,ελπιζω να μην απογοητευτω.

 

Αντε ρε vodafone παντα τελευταια πρεπει να μενεις???

Link to comment
Share on other sites

χμ καλο το βρισκω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Link to comment
Share on other sites

Με γεια!

 

Οπτικά είναι αρκετά "μουράτο".

 

Ψήνομαι για το Ε70, αλλά:

α. σίγουρα το μονοφωνικό ακουστικό δεν μου είναι αρκετό

β. το ίδιο και η 64άρα κάρτα

 

Οπότε +125 Euro για στερεοφωνικά ακουστικά και 2GB miniSD κάρτα.

 

Όντας χρήστης του 3300, κυρίως για την μουσική του ικανότητα, το Ε70 ελέγχεται εύκολα όταν ακούς μουσική και είσαι εν κίνηση; Δηλαδή έχεις εύκολη πρόσβαση στην ένταση και στο Playlist. Ενώ, τι ακριβώς γίνεται αν την ώρα που ακούς μουσική -εν κίνηση πάντα- χτυπήσει κλήση;

Ρωτάω τα παραπάνω, γιατί στο 3300 ήταν αρκετά βολικές οι αντιδράσεις του κινητού στις παραπάνω χρήσεις/αντιδράσεις.

 

ΥΓ1. Γνωρίζω ότι το E70 δεν είναι musicbox κινητό...

ΥΓ2. Manual PDF στο http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_E70-1_UG_en.pdf

Link to comment
Share on other sites

το ειδα κι εγω σημερα το ειχε φερει το πλαισιο,ουδεμιαν εντυπωση δεν μου προκαλεσε,με κλειστο το δευτερο πληκτρολογιο προσωπικα ειναι απαισιο,οταν ειναι ανοιχτο κατι λεει,σιγουρα θα βολεψει αυτους που θελουν να χειριζοντε το κινητο με τα 2 τους χερια,ειτε για μηνυμα ειτε για πλοηγηση.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Μην δοκιμάσετε την τύχη σας στο Πλαίσιο του Πειραιά γιατί πήρα το μοναδικό κομμάτι που είχε!

Εδώ και 1 ώρα έχω αρχίσει να γεμίζω τα 2GB (έξτρα κάρτα transcend από Πλαίσιο) με Επαφές, Αρχεία Μουσικής, Εικόνες και ήχους κλήσης.

Το κινητό είναι τελικά αρκετά επιβλητικό θα έλεγα. Το μενού μερικές φορές είναι αργό, αλλά αυτό δεν του χαλάει την λειτουργικότητα του.

Το ηχείο όντως είναι αρκετά δυνατό, αλλά σε αρχεία .mp3 πάνω από το 80% της έντασης κάνει παραμορφώσεις. Παράλληλα, γύρω στο 70% είναι ότι πρέπει η ένταση για τα ακουστικά. Το μονοφωνικό ακουστικό που είχε η συσκευασία ούτε που το ακούμπησα, μιας και δοκίμασα αμέσως τα "παλιά" στερεοφωνικά Fashion που είχα και στο 3300, τα οποία λειτουργούν μια χαρά!

Ο φωτισμός των μέσα πλήκτρων είναι αρκετά καλός σε σκοτεινό περιβάλλον, ενώ έξυπνο παραμένει και το αντίστοιχο πλήκτρο on/off αυτού (πάνω αριστερά στο εσωτερικό πληκτρολόγιο).

Για την ηχογράφιση όντως τα 60 δεύτερα είναι χαζός περιορισμός, αλλά επίσης είδα ότι πρέπει να είσαι αρκετά κοντά στο μικρόφωνο για να γράψει σωστά. Οπότε όποιοι θα το πάρουν για να κάνουν τον "Τριανταφυλλόπουλο", ας μην γελιούνται :)

Επίσης, η εγγύηση είναι 7 ημέρες στο Πλαίσιο με άμεση αντικατάσταση, και μετά από το πέρασμα αυτών 2 χρόνια εγγύηση από την AlphaCopy. Ξεχωριστή εγγύηση 6 μηνών έχουν τα παρελκόμενα που υπάρχουν στην συσκευασία.

Αυτά τα ολίγα...

Link to comment
Share on other sites

Με γεια !

 

Να το χαρείς εύχομαι και να σου μεταφέρει μόνο ευχάριστα μηνύματα και συνομιλίες ! :)

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Link to comment
Share on other sites

Mόλις το σύνδεσα με το wifi router μου και σέρφαρα στο διαδίκτυο . Πολύ καλή η όλη αίσθηση και φύσικα σε βοηθάει πάαααρα πολύ η τέλεια οθόνη. Ο νέος browser είναι καλός μεν αλλά λίγο περίεργος , όσον αφορά τη λειτουργία zoom που διαθέτει ,υποτίθεται για να σε διευκολύνει εμένα όμως περισσότερο με κουράζει παρά με βοηθάει. Σαφώς θα προτιμούσα τον opera που είχα στο Ρ900 ,αλλά τώρα πια δεν είναι δωρεάν και πωλείται.

 

Πάντως η όλη σύνδεση ήταν πανεύκολη και θέλω τώρα να βρεθώ στο Ελ. Βενιζέλος ή σε κάποιο Starbucks να το δοκιμάσω και σε ένα δημόσιο δίκτυο ! :cool:

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Link to comment
Share on other sites

Έχετε παρατηρήσει ότι έχει πρόβλημα στον ισοσταθμητή της μουσικής;

Προσπαθώ να το στήσω για τα αυτιά μου -κυρίως για μουσική metal- και δεν με ικανοποιεί. Παρ' όλο που έχω δοκιμάσει αρκετούς συνδιασμούς -νέο προφίλ equalizer φυσικά- δεν κατάφερα να φτάσω την ποιότητα του ήχου όπως την είχα συνηθίσει στο 3300.

Είναι σαν να έχει βάλει χαλινάρια στα bass και να αφήνει ελεύθερα να πικάρουν τα treble.

Ίσως να μην υπάρχει απόλυτη συμβατότητα με τα Fashion (by Nokia) ακουστικά και να χρειάζονται νέα. Αλλά πολύ πιθανό είναι να χρειάζεται καλύτερη διαχείριση των equalizer σε κάποιο από τα επόμενα firmware (το 1.0610.05.06 - 15/05/2006 έχει).

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον θα το πάρω και εγώ τον άλλο μήνα(περιμένω την επιδότηση). Αλλά θα ήθελα να το πιάσω στα χέρια μου. Το Πλαίσιο δεν το έχει στα δείγματα και στο κατάστημα της Vodafone που πήγα μου είπαν ότι δεν το έχουν φέρει ακόμα. Που το είδες εσύ; Το έπιασες στα χέρια σου;
Link to comment
Share on other sites

Έχετε παρατηρήσει ότι έχει πρόβλημα στον ισοσταθμητή της μουσικής;

Προσπαθώ να το στήσω για τα αυτιά μου -κυρίως για μουσική metal- και δεν με ικανοποιεί. Παρ' όλο που έχω δοκιμάσει αρκετούς συνδιασμούς -νέο προφίλ equalizer φυσικά- δεν κατάφερα να φτάσω την ποιότητα του ήχου όπως την είχα συνηθίσει στο 3300.

Είναι σαν να έχει βάλει χαλινάρια στα bass και να αφήνει ελεύθερα να πικάρουν τα treble.

Ίσως να μην υπάρχει απόλυτη συμβατότητα με τα Fashion (by Nokia) ακουστικά και να χρειάζονται νέα. Αλλά πολύ πιθανό είναι να χρειάζεται καλύτερη διαχείριση των equalizer σε κάποιο από τα επόμενα firmware (το 1.0610.05.06 - 15/05/2006 έχει).

 

Δεν πήρα ακόμη διπλά ακουστικά και δεν ξέρω τι γίνεται. Με το ηχειάκι του δεν μπορείς εύκολα να βγάλεις συμπέρασμα για αυτό το θέμα.

 

Άκου ένα άλλο περίεργο που παρατήρησα : αν συνδέσεις bluetooth ακουστικό και βάλεις μουσική να παίξει, την περνάει στο bluetooth σαν να είχες κανονικά τα ενσύρματα ακουστικά. Το μόνο που μένει είναι να βρεθούν κάπου διπλά bluetooth ακουστικά για να δούμε αν περνάει τον ήχο και στα δύο !! :rolleyes:

 

Γενικά, πως σου φαίνεται? Έχεις βρεί κάποιο περίεργο? Θετικά αρνητικά μέχρι τώρα ?

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Link to comment
Share on other sites

Τελικά τα Fashion ακουστικά της Nokia -σίγουρα- δεν είναι συμβατά με το Ε70. Μέσω το μικροφώνου του, η φωνή σου περνάει δύο φορές στον συνομιλιτή σου (μικρόφωνο ακουστικών + μικρόφωνο συσκευής) εν ώρα κλήσεως.

Σίγουρα τα stereo ακουστικά σε bluetooth είναι η απόλυτη λύση, αρκεί να είναι πραγματικά στερεοφωνικά και να έχεις πρόσβαση σε λειτουργίες κλήσης εν ώρα ακρόασης μουσικής με αυτά.

 

Σε γενικές γραμμές κάνει αρκετά καλά την δουλειά του. Δεν έχω καταφέρει ακόμη να δω όλες τις λειτουργίες του, αλλά πιστεύω ότι σίγουρα είναι κινητό-εργαλείο. Και τα Word/Excel λειτουργούν σωστά, με τα select-copy-paste να είναι ευχάριστη έκπληξη. Για να μην πω την σωστή λειτουργία των εξισώσεων στο Excel.

 

Ένα κουφό -μάλλον ισχύει και σε άλλα κινητά- είναι το ότι δεν υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης του ήχου του "κλείστρου" όταν τραβάς φωτογραφία ή βίντεο. Μήπως μιλάμε για προστασία προσωπικών δεδομένων και η λύση είναι κάποια άλλη εφαρμογή φωτογραφίας από τρίτο κατασκευαστή;

Επίσης, ίσως να υπάρχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή των mp4 φτιαγμένα από το Nero 7. Πάντα τα πρώτα 10 frames είναι σπασμένα -μέχρι να βρεθεί το reference frame. Ίσως να φταίει το encoding του Nero, αλλά απλώς δείτε το σαν παρατήρηση.

Link to comment
Share on other sites

Ένα κουφό -μάλλον ισχύει και σε άλλα κινητά- είναι το ότι δεν υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης του ήχου του "κλείστρου" όταν τραβάς φωτογραφία ή βίντεο. Μήπως μιλάμε για προστασία προσωπικών δεδομένων και η λύση είναι κάποια άλλη εφαρμογή φωτογραφίας από τρίτο κατασκευαστή;

 

Ακριβως αυτο ισχυει φιλε μου .

Μεχρι στιγμης δεν εχει κυκλοφορησει εφαρμογη καμερας για symbian 9.1 .

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να διαλεξεις το

"αθορυβο" προφιλ .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Link to comment
Share on other sites

Μερικές φωτό, που πήρα σήμερα με αρκετό ήλιο. Η τρίτη είναι με το ζουμ μέχρι τη μέση (ψιλοάχρηστο μου φαίνεται...)

 

 

http://img230.imageshack.us/my.php?i...60620064pz.jpg

 

http://img218.imageshack.us/my.php?i...20060028uc.jpg

 

http://img218.imageshack.us/my.php?i...20060019fu.jpg

 

Πως σας φαίνονται? Κάποιος που έχει Κ750 (που θεωρείται κορυφή)πως τις κρίνει? Προσωπικά τις βρίσκω αρκετά καλές αν συνυπολογίσουμε ότι δεν μιλάμε για μια συσκευή που έχει τις φωτογραφίες στο DNA της...

 

Σημ. : αν δεν σας ανοίγει τα αρχεία (σε εμένα κάτι σκαλώνει) δοκιμάστε απο εδώ (κάτω-κάτω) : http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?p=430897&posted=1#post430897

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...