demis_akis Δημοσιεύτηκε October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 12, 2005 Γνωρίζει κανείς εάν μπορώ να συνδέσω το bluetooth handsfree μου με το pc με την βοήθεια ενός Bluetooth USB Dongle ώστε να δουλεύει σαν ακουστικό και μικρόφωνο; Το έχει κάνει κανείς ;; Φαντασθείτε να μπορούμε να δουλεύουμε το skype με αυτόν τον τρόπο. Δεν θα ήταν SUPER;; :rolleyes: Το handsfree μου είναι το BLUETOOTH HEADSET SIEMENS HHB-600 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Γνωρίζει κανείς εάν μπορώ να συνδέσω το bluetooth handsfree μου με το pc με την βοήθεια ενός Bluetooth USB Dongle ώστε να δουλεύει σαν ακουστικό και μικρόφωνο; Το έχει κάνει κανείς ;; Φαντασθείτε να μπορούμε να δουλεύουμε το skype με αυτόν τον τρόπο. Δεν θα ήταν SUPER;; :rolleyes: Το handsfree μου είναι το BLUETOOTH HEADSET SIEMENS HHB-600 Ευχαριστώ.Χμμ :rolleyes: Για να δούμε,κάτι πήρε το μάτι μου πριν από λίγο...Αχά το βρήκα!Δες εδώ πιστεύω ότι σου κάνει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis_akis Δημ. October 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Χμμ :rolleyes: Για να δούμε,κάτι πήρε το μάτι μου πριν από λίγο...Αχά το βρήκα!Δες εδώ πιστεύω ότι σου κάνει! :) Κάποια Bluetooth headsets για κινητά μπορούν να χρησιμοποιηθούν .... Τι εννοεί ο ποιητής λέγοντας κάποια... Πως μπορώ να ξέρω ότι το δικό μου είναι ένα από αύτά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Μεταφορά του θέματος από Τεχν. Προβληματισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Αυτο που ψαχνετε γινεται παρα πολυ απλα με τη μεθοδο που ανεφερεται στο πρωτο μηνυμα!!BT dongle κ συνδεση με το ακουστικο κ πλεον δουλευει σαν ασυρματο μικροφωνο κ ακουστικο!!!!! Κ μιλατε με skype/voipbuster klp klp κ κανετε κ βολτες μεσα στο σπιτι.... :w00t: Μαλιστα αν βρειτε κ κανενα ΒΤ κουστικο με εμβελεια 100μ κ bt dongle επισης στα 100 θα μιλατε κ απο το γειτονα... :lol: :lol: :lol: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts