super_f Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 5 minutes ago, ilka71 said: πάντως όταν έφτιαξα να ενεργοποιηθεί το do not disturb με το volume up δούλεψε! έφτιαξα με το volume down να κλείνει το dnd αλλά δεν ξανά δουλεύει! δουλεύει μόνο η δόνηση Ακριβώς! Το ίδιο πράγμα συμβάινει και σε μένα. Εν τέλει άλλαξα το Do not disturb σε αθόρυβο και λύθηκε. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο το αθόρυβο με το Do not disturb βέβαια αλλά απ' το τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 4 minutes ago, super_f said: Ακριβώς! Το ίδιο πράγμα συμβάινει και σε μένα. Εν τέλει άλλαξα το Do not disturb σε αθόρυβο και λύθηκε. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο το αθόρυβο με το Do not disturb βέβαια αλλά απ' το τίποτα... αυτό χάλασε με την one ui 8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 3 minutes ago, ilka71 said: αυτό χάλασε με την one ui 8; Ναι... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 47 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 47 λεπτά πριν 11 ώρες πριν, super_f said: Αρχικά πρέπει να κατεβάσεις το Routines+ στο GoodLock. Αυτό θα ξεκλειδώσει κάποιες εξτρα δυνατότητες στις ρουτίνες. Μετά θα δημιουργήσεις καινούρια ρουτίνα και στο If κάτω κάτω θα εμφανιστεί η επιλογή Button Press. Μετά διαλέγεις ποιο κουμπί θέλεις συγκεκριμένα (Power/Volume Up/Volume Down) και τι είδος πατήματος θέλεις (Διπλό/Παρατεταμένο). Μετά στο Then βάζεις την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση Do not disturb αντίστοιχα. Εγώ επιπρόσθετα έβαλα στο Then και μια μικρή δόνηση όταν ενεργοποιείται η ρουτίνα έτσι ώστε όταν την ενεργοποιώ έχοντας το κινητό στη τσέπη μου να καταλαβαίνω ότι ενεργοποιήθηκε. Αυτές οι ρουτίνες μου είχαν λύσει τα χέρια. Από τότε που έγινε η αναβάθμιση και σταμάτησαν να λειτουργούν αυτές οι ρουτίνες νιώθω σα να έχω χαλασμένο κινητό! Πολύ πολύ υ ρουτίνα.. έβαλα το φακό.. με τις "λειτουργίες" τα πάει καλά.. Θα ήθελα να μπορούσα με 2ο tap να ανοίξω το expert raw αλλά μετά απαιτεί και νέα ενέργεια να ξεκλειδώσεις το κινητό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts