ilka71 Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου 35 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα δικαιωμάτων/ προσβάσεων. Στο μενού Ειδική πρόσβαση που εστειλα το μεσημέρι, υπάρχει η κατηγορία Πρόσβαση στις Ειδοποιήσεις. Εκεί θα βρεις την ή τις εφαρμογές των bt. Άνοιξε τα διακοπτακια. Μετά δωσε στις εφαρμογές ΟΛΑ τα δικαιώματα...ο,τι είναι διαθέσιμο. Τέλος, βαλτες στο Χωρίς περιορισμό. δυστυχώς δεν υπάρχουν εκεί οι εφαρμογές αυτές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax75t Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Όπως τα λέει φίλος από πάνω. Αν το χρειάζεσαι, βάλτο σε περιορισμό. Αν δεν το χρειάζεσαι, απενεργοποιησε το. Πώς ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, Da_rudakos said: Στείλε 5G στο 1333 και κάνε reboot. Ευχαριστω φίλε μου.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, madmax75t said: Πώς ??? Επειδή βλέπω ότι δεν απενεργοποιειται από το μενού, κάνε το παρακάτω: Ρυθμίσεις, εφαρμογές, κάνε ορατές τις εφαρμογές συστήματος από το βελάκι (δίπλα από εκεί που λέει "οι εφαρμογές σας"), βρες το Χώρος αποθήκευσης επαφών, πήγαινε μπαταρία και βάλτο σε περιορισμό. Παρακολουθησε το μετά από μια πλήρη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου On 23/2/2024 at 3:40 ΜΜ, bardull said: Από τότε που έκανα πρόγραμμα cosmote με απεριόριστα data δεν έχω ξαναδεί ένδειξη 5G,μονο 4G+ εγω το αντιθετο εχω παθει σε νοβα.αλλα η κοσμοτε ακομα και 4G+ εχει ταχυτητες πανω απο 150 mbps.και πιανει παντου..καλα στα μεγαλα αστικα κεντρα παει σφαιρα.. κατσε εκει που εισαι.. Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου (edited) On 5/2/2024 at 2:39 ΜΜ, merkon said: Παιδες μια γρηγορη ερωτηση, απο UI 6.0 μπορουμε να κανουμε downgrade ανα πασα στιγμη αν χρειαστει σε UI 5.1; Εχω ξαναγραψει εδω πριν μερικες σελιδες σχετικα με την ανησυχια μου για το πως θα ειναι η διαρκεια της μπαταριας στο UI 6.0 επειτα απο αναμικτα σχολια που εχω διαβασει και θα ηθελα να ξερω τουλαχιστον πως υπαρχει η δυνατοτητα να γυρισω πισω αν θελησω Σου είχα απαντήσει ότι δεν γίνεται. Σήμερα γύρισα σε 5.1 Οκτωβρίου....έβαλα ινδιας firmware. Δε φλασαρα το csc και κρατησε το προηγούμενο που είχα...Ταϊλάνδης. ήμουν σε android 14 Δεκεμβρίου.ολα καλά....είχα sw rev 3...το firmware της ινδιας είναι κ αυτό sw rev 3 οπότε όλα μια χαρά με android 13 https://samfw.com/firmware/SM-S918B/INS/S918BXXS3AWIG Edited 25 Φεβρουαρίου by Andreaszel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelijohn Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Καλησπέρα παιδιά, Έχω παρατηρήσει τελευταία ότι όταν βλέπω κάτι από μια εφαρμογή βίντεο πχ netflix ή youtube και τη κάνω minimize ώστε να βλέπω την αρχική οθονη και παράλληλα να παίζει και η εφαρμογή το βίντεο, "χαλάει" τα χρώματα της αρχικής οθόνης, τα βλέπω λιγοτερο έντονα δλδ. Το έχετε παρατηρήσει; Σίγουρα δε γινόταν παλαιότερα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirospe40 Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, adelijohn said: Καλησπέρα παιδιά, Έχω παρατηρήσει τελευταία ότι όταν βλέπω κάτι από μια εφαρμογή βίντεο πχ netflix ή youtube και τη κάνω minimize ώστε να βλέπω την αρχική οθονη και παράλληλα να παίζει και η εφαρμογή το βίντεο, "χαλάει" τα χρώματα της αρχικής οθόνης, τα βλέπω λιγοτερο έντονα δλδ. Το έχετε παρατηρήσει; Σίγουρα δε γινόταν παλαιότερα πάντως. Καλημέρα φίλε μου ...τωρα το δοκίμασα αυτό που λες ..κανένα πρόβλημα ..ολα δουλεύουν ρολόι ...κανε καμια επανεκκίνηση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnhoston Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, adelijohn said: Καλησπέρα παιδιά, Έχω παρατηρήσει τελευταία ότι όταν βλέπω κάτι από μια εφαρμογή βίντεο πχ netflix ή youtube και τη κάνω minimize ώστε να βλέπω την αρχική οθονη και παράλληλα να παίζει και η εφαρμογή το βίντεο, "χαλάει" τα χρώματα της αρχικής οθόνης, τα βλέπω λιγοτερο έντονα δλδ. Το έχετε παρατηρήσει; Σίγουρα δε γινόταν παλαιότερα πάντως. Μήπως τα video που παίζουν από πίσω έχουν χρωματική απόδοση HDR? Το HDR δίνει μια πιο ζεστή και φωτεινή απόχρωση στην οθονη Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου καλησπέρα. είμαι ανάμεσα σε s23 plus, s23 ultra , s24 plus? Κοιτάω στο bestprice και υπάρχουν για το s23 ultra εκδόσεις διάφορες. Μιας και δεν με ενδιαφέρει το χρώμα, τι έκδοση να επιλεξω? αλλάζει κάτι μεταξύ των παρακάτω εκδόσεων.. Eu, DE, DS ITA, Enterprise Edition – EU ? κάτι ακόμα, μπορώ πατώντας παρατεταμένα το back να τερματίσω την εφαρμογή που τρέχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelijohn Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, johnhoston said: Μήπως τα video που παίζουν από πίσω έχουν χρωματική απόδοση HDR? Το HDR δίνει μια πιο ζεστή και φωτεινή απόχρωση στην οθονη Όντως αυτό είναι, σε βίντεο στο youtube με hdr περιεχόμενο το κάνει, σε άλλη ποιότητα οχι. Στο netflix το κάνει σε ότι παίζει. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου (edited) 1 ώρα πριν, drdedus said: καλησπέρα. είμαι ανάμεσα σε s23 plus, s23 ultra , s24 plus? Κοιτάω στο bestprice και υπάρχουν για το s23 ultra εκδόσεις διάφορες. Μιας και δεν με ενδιαφέρει το χρώμα, τι έκδοση να επιλεξω? αλλάζει κάτι μεταξύ των παρακάτω εκδόσεων.. Eu, DE, DS ITA, Enterprise Edition – EU ? κάτι ακόμα, μπορώ πατώντας παρατεταμένα το back να τερματίσω την εφαρμογή που τρέχει? Enterprise Edition έκδοση του s23 με προηγμενα επαγγελματικα εργαλεία. Τα άλλα είναι χώρες προορισμού.χωρα που ανήκει στην ευρωπαϊκή ένωση σε καλύπτει η εγγύηση. Με το back αυτό που ρωτάς νομίζω δε γίνεται μια γρηγορη ματια που έριξα Edited 26 Φεβρουαρίου by Andreaszel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου Άρα παίρνω οτι χώρα νάνε η το enterprise? ολα ειναι στην ιδια τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, drdedus said: Άρα παίρνω οτι χώρα νάνε η το enterprise? ολα ειναι στην ιδια τιμή. Πάρε το EU να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από εγγύηση λέω εγώ… 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου Παιδιά ως προς την επιλογή βελτιστοποίησης σκηνής (scene optimizer) στην κάμερα, τι έχετε να προτείνετε; το έχετε On ή off? Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου (edited) να ρωτήσω κατι ακόμα. όταν θέλεις να "σκοτώσεις μια εφαρμογή γρήγορα πως το κάνεις? είχα συνηθίσει απο xiaomi και lineage και πατούσα για 2 δευτερόλεπτα το back και τερμάτιζε την τρέχουσα εφαρμογή. Πήγα σε realme και δεν γίνεται. Οχι μονο αυτο στα realme αλλα ο manager δεν δουλεύει καλά. Οτι και να κάνεις πολλές εφαρμογές ανοίγουν ακόμα και αν τις εχεις κανει quick freeze η ακομα και να εχεις τα πάντα κλειστά στο battery. Στα Samsung τι συμβαίνει? Επίσης να κανω το σκατό παξιμάδι να παω σε ultra αντι για plus? Με ενδιαφέρει πολυ το 4k60fps απο όλες τις κάμερες. (κυρίως στον ευρυγώνιο, γι'αυτό και εναλλακτικα κοίταγα και xiaomi 12 pro) Στο ultra 4k60fps στον τηλεφακο τι συμβαίνει, σκοτεινιάζει πολύ? Σε 5χ ζουμ και πάνω σκοτεινιάζει ακόμα περισσότερο? Edited 27 Φεβρουαρίου by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου (edited) 8 ώρες πριν, Dark_Lord said: Παιδιά ως προς την επιλογή βελτιστοποίησης σκηνής (scene optimizer) στην κάμερα, τι έχετε να προτείνετε; το έχετε On ή off? Το on είναι διευκόλυνση στο auto mode (ιδίως στις νυχτερινές που δε χρειάζεται να κάνεις εναλλαγή mode). Από την άλλη, είναι τόσο απλό να το αλλάζεις που πραγματικά θεωρώ ότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Απλά "τραβάς" τη φωτό που θέλεις και με τις 2 περιπτώσεις και κρατάς αυτή που σου αρέσει περισσότερο.... Edited 27 Φεβρουαρίου by thabull 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου Τρομερή μπαταρία το θηρίο μάς 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 16 minutes ago, thabull said: Το on είναι διευκόλυνση στο auto mode (ιδίως στις νυχτερινές που δε χρειάζεται να κάνεις εναλλαγή mode). Από την άλλη, είναι τόσο απλό να το αλλάζεις που πραγματικά θεωρώ ότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Απλά "τραβάς" τη φωτό που θέλεις και με τις 2 περιπτώσεις και κρατάς αυτή που σου αρέσει περισσότερο.... δεν πρέπει να μπαίνεις στο camera assistant κάθε φορά για να το αλλάζεις; 1 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 15 ώρες πριν, djchristakis said: Τρομερή μπαταρία το θηρίο μάς Το δουλεύω αποκλειστικά με 4g+ λόγω unlimited ούτε στον ύπνο μου τέτοια αυτονομία…. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Konstantine73 said: Το δουλεύω αποκλειστικά με 4g+ λόγω unlimited ούτε στον ύπνο μου τέτοια αυτονομία…. εγω αν βγαλω 4,5-5 ωρες κανω παρτι... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, GeorgeHtz said: εγω αν βγαλω 4,5-5 ωρες κανω παρτι... Νομίζω ότι εάν απλά την κοιτάω θα την καταφέρω αυτή την αυτονομία... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 21 ώρες πριν, Dark_Lord said: δεν πρέπει να μπαίνεις στο camera assistant κάθε φορά για να το αλλάζεις; Έχεις δίκιο, αλλά δεν είναι από το camera assistant, αλλά από τα settings - Advanced intelligence options. Παρόλα αυτά το έχω μόνιμα στο on γιατί στο auto ούτως ή άλλως όλα αυτόματα είναι (και κάπου είχα διαβάσει ότι καλό είναι να είναι στο on). Αν ψάξεις βιντεάκια που αναλύουν την κάμερα του S23U (περσινά προφανώς) θα βρεις πιο εμπεριστατωμένη απάντηση (από βιντεοφωτογράφους που παρουσιάζουν το "νέο" flagship.... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου 20 ώρες πριν, Konstantine73 said: Το δουλεύω αποκλειστικά με 4g+ λόγω unlimited ούτε στον ύπνο μου τέτοια αυτονομία…. Πραγματικά η μπαταρία του είναι φανταστική!! Για μένα το πιο ολοκληρωμένο κινητό αυτή την στιγμή δίχως τις παθογένειες του πρωτοεμφανιζόμενου όπως είναι λογικό (s24u) μένει μονάχα να μην το "χαλάσουν" στην πορεία με τα επερχόμενα, updates Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. 29 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Φεβρουαρίου 1 hour ago, konakis said: Πραγματικά η μπαταρία του είναι φανταστική!! Για μένα το πιο ολοκληρωμένο κινητό αυτή την στιγμή δίχως τις παθογένειες του πρωτοεμφανιζόμενου όπως είναι λογικό (s24u) μένει μονάχα να μην το "χαλάσουν" στην πορεία με τα επερχόμενα, updates Δυστυχως τετοια μπαταρια με το UI 6.0 με τιποτα. Με την 5.1, ισως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts