andreas443 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Αφού γίνουν αυτές οι κινήσεις και ξαναβάλεις την sim, με τις αναβαθμίσεις της εφαρμογής και των modules τι γίνεται; σου βγαίνει μήνυμα και αναβαθμίζεις από το Galaxy Store; Μετά δεν θα γίνονται τα update δεν θα σου βγάλει ένδειξη ότι υπάρχει update θα πρέπει να κάνεις την ίδια διαδικασία και μετά θα σου εμφανίσειΣτάλθηκε από το Galaxy S23 Ultra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Μετά δεν θα γίνονται τα update δεν θα σου βγάλει ένδειξη ότι υπάρχει update θα πρέπει να κάνεις την ίδια διαδικασία και μετά θα σου εμφανίσειΣτάλθηκε από το Galaxy S23 Ultra μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕνώ στο Nicelock σου βγάζει ειδοποίηση.... προσωπικα δεν το αλλάζω sent from my S23Ultra 12/512 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Εγώ τα κατεβάζω τα update από το apkmirror Στάλθηκε από το Galaxy S23 Ultra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 29 minutes ago, Konstantine73 said: Ενώ στο Nicelock σου βγάζει ειδοποίηση.... προσωπικα δεν το αλλάζω sent from my S23Ultra 12/512 Είναι και το Finelock. Βλέπω παραπάνω downloads στο playstore και καλύτερη βαθμολογία. Το έχεις δοκιμάσει; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Είναι και το Finelock. Βλέπω παραπάνω downloads στο playstore και καλύτερη βαθμολογία. Το έχεις δοκιμάσει; Αφού με έχει βολέψει το Nicelock δεν το κουνάω sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Παιδιά γιατί δεν μιλάτε με pm για αυτό το θέμα; Δεν έχει καμία σχέση με το κινητό και γεμίζει το θέμα με ανούσια comments 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 4 minutes ago, thanos1989 said: Παιδιά γιατί δεν μιλάτε με pm για αυτό το θέμα; Δεν έχει καμία σχέση με το κινητό και γεμίζει το θέμα με ανούσια comments Όσο σχέση έχει ο nova άλλο τόσο σχέση έχει και αυτό. Μάλλον περισσότερο γιατί αφορά εργαλεία του τηλεφώνου και όχι έναν εναλλακτικό launcher που βάζαμε πριν χρόνια... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Τουλάχιστον τρεις φορές υπάρχουν ακριβώς οι ίδιοι διάλογοι. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Βγάλε sim βάλε sim θα κάνει updates ή όχι. Βάλτε Nice lock και downloader και τέλος!! Το έγραψε κιόλας πιο πάνω. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 15 ώρες πριν, anergos13 said: Δέχομαι μντα από oneplus διπλά Δεν έχω 2η sim στη συσκευή... Λαλακια του viber είναι καθαρά....bug της αναβάθμισης που ήρθε... Αλλά το θέμα είναι να το φτιάξουν... Δεν έχει σχέση με 2η sim... Τα μηνύματα που μου ερχονταν διπλά ήταν από ζευγάρι φίλων που τους ειχα καταχωρήσει μαζί σε 1 επαφή. Μόλις τους ξεχώρισα σε διαφορετικές επαφές εξαφανιστηκαν τα διπλά μηνύματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Το nicelock downloader από που το κατεβάζουμε? Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giolan Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 10 ώρες πριν, alex61 said: "κρυφό μενού του τηλεφώνου" τιιιιι εννοείς και πουουου βρίσκεται? Εννοω το μενου που μπαινεις για να καθαρισεις και την cache ολων των εφαρμογων με τη μια (νομιζω λεγεται recovery mode). Εχει μια επιλογη repair apps. Λογικα κανει οτι και το app booster. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Στα άλλα νέα... Άντε να δούμε αν αύριο θα πάρουμε επιτέλους το update Αυγούστου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Στα άλλα νέα... Άντε να δούμε αν αύριο θα πάρουμε επιτέλους το update Αυγούστου.Αντε να έρθει πολύ το άργησαν σε αυτό το update νομίζω είναι που θα πάρουμε και το one ui 5.1.1Στάλθηκε από το Galaxy S23 Ultra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Αντε να έρθει πολύ το άργησαν σε αυτό το update νομίζω είναι που θα πάρουμε και το one ui 5.1.1Στάλθηκε από το Galaxy S23 Ultra μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπα όχι 5.1 θα είναι... ΛογικάSent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 5.1 ήδη έχουμε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 (edited) 15 minutes ago, andreas443 said: Αντε να έρθει πολύ το άργησαν σε αυτό το update νομίζω είναι που θα πάρουμε και το one ui 5.1.1 Στάλθηκε από το Galaxy S23 Ultra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5.1 απλό θα είναι σαν αυτο που ήδη έχουμε, αυτό που έχει κυκλοφορήσει στην Νοτιανατολική Ασία, την Αμερική και την Ινδία. Απλά εμάς μας καθυστέρησαν δύο βδομάδες περίπου έως τώρα. Edited August 20, 2023 by nasosvasedis 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 (edited) Η 5.1.1 ξεκινησε στην αμερικη και στα κλειδωμενα τηλεφωνα της verizon.οποτε το πιθανοτερο να ερθει τον σεπτεμβριο και μετα το android 14 oneui6 οκτωβριο Edited August 20, 2023 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. August 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2023 Καλή σας μέρα, σήμερα πρωί πάω να πληρώσω μέσω nfc και google wallet και εμφανίζει "your device doesn't meet security requirements" 🙂 Να μην αναφέρω ότι εδώ και λίγες ημέρες στέλνω και λαμβάνουν μέσω viber , διπλά τα μηνύματα. Όλο εκπλήξεις οι samsung / google . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. August 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2023 Καλή σας μέρα, σήμερα πρωί πάω να πληρώσω μέσω nfc και google wallet και εμφανίζει "your device doesn't meet security requirements" Να μην αναφέρω ότι εδώ και λίγες ημέρες στέλνω και λαμβάνουν μέσω viber , διπλά τα μηνύματα. Όλο εκπλήξεις οι samsung / google .Καλημέρα για το viber φταίει μόνο το...viber. Για το πορτοφόλι μόνο η Google, η τράπεζα ή εσύ. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. August 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2023 Καλή σας μέρα, σήμερα πρωί πάω να πληρώσω μέσω nfc και google wallet και εμφανίζει "your device doesn't meet security requirements" Να μην αναφέρω ότι εδώ και λίγες ημέρες στέλνω και λαμβάνουν μέσω viber , διπλά τα μηνύματα. Όλο εκπλήξεις οι samsung / google .Κάνε ένα reboot και δοκίμασε ξανά Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2023 Καλή σας μέρα, σήμερα πρωί πάω να πληρώσω μέσω nfc και google wallet και εμφανίζει "your device doesn't meet security requirements" Να μην αναφέρω ότι εδώ και λίγες ημέρες στέλνω και λαμβάνουν μέσω viber , διπλά τα μηνύματα. Όλο εκπλήξεις οι samsung / google .Με beta ή όχι? Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. August 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2023 1 ώρα πριν, DjTony said: Με beta ή όχι? Sent from my SM-S918B using Tapatalk One ui 5.1 security patch level july 2023 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2023 One ui 5.1 security patch level july 2023Σχετικά με το Google Pay, υπήρχε ένα αντίστοιχο θέμα με THL CSC και το update του Ιουλίου γιατί δεν ήταν certified by Google. Διορθώθηκε στο τελευταίο update Αυγούστου.Σχετικά με την εφαρμογή της Viber, φταίει το latest update της εφαρμογής και συμβαίνει με επαφές που έχουν πάνω από 2 αριθμούς αν δεν κάνω λάθος, περιμένεις για update της εφαρμογής. Sent from my SM-S916B using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. August 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2023 Παιδια στις ρυθμισεις της καμερας, εχετε ανοιχτες τις επιλογες φωτογραφιες-βιντεο υψηλής αποδοτικότητας; by default η συσκευη εχει ανοιχτο μονο το βιντεο υψηλης αποδοτικοτητας και κλειστη τη φωτογραφια. HDR10+ επισης το εχει κλειστο εκ του εργοστασιου. Γενικά υπάρχει κάποιος οδηγος σχετικος; Σε xda και αλλα forum που κοιταξα ειναι διχασμένες οι αποψεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. August 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2023 15 ώρες πριν, Sofos_5 said: Σχετικά με το Google Pay, υπήρχε ένα αντίστοιχο θέμα με THL CSC και το update του Ιουλίου γιατί δεν ήταν certified by Google. Διορθώθηκε στο τελευταίο update Αυγούστου. Σχετικά με την εφαρμογή της Viber, φταίει το latest update της εφαρμογής και συμβαίνει με επαφές που έχουν πάνω από 2 αριθμούς αν δεν κάνω λάθος, περιμένεις για update της εφαρμογής. Sent from my SM-S916B using Tapatalk Σήμερα χωρίς να κάνω κάτι ,εκτός του reboot, δουλεύει το google wallet , για το viber περιμένω λογικά κάποια αναβάθμιση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts