Jump to content

Eθνική Ελλάδας - Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006


bel
 Κοινοποίηση

Ελλάδα - Γεωργία  

16 members have voted

  1. 1. Ελλάδα - Γεωργία

    • Νίκη Ελλάδας
      15
    • Ισοπαλία
      1
    • Νίκη Γεωργίας
      0


Recommended Posts

Και εγώ για μας μιλάω,άρα οταν παίζεις με μιά Ισπανία 3 αγώνες και τους δύο τους παίρνεις,όταν παίζεις με την Πορτογαλία και την παίρνεις Γαλλία κτλ δηλαδή ΟΛΟΙ δεν παίξανε και εμείς είμασταν οι τυχεροί που τους βρήκαμε στα μαυρα τους τα χάλια και πήραμε το Euro :p ,πάντως εγώ προτιμώ το άλλο "μας δώσανε το Euro 2004 λόγω Ολυμπιακων αγωνων" που λέγανε οι Αγγλοι. :rolleyes:

Φίλε bayern τα παιδιά παίξανε ποδόσφαιρο αξιώσεων μπορεί να μην παίζανε ένα ολόκληρο 90 λεπτο αλλά παίζανε και συνεχίζουν.

H εγώ έχω πρόβλημα έκφρασης ή εσύ πρόβλημα κατανόησης. Δεν είπα ότι δεν παίξανε οι αντιπαλοι μας και τυχαία φτάσαμε στο τελικό και το σηκώσαμε.

Είπα ότι δεν παίζαμε ΩΡΑΙΟ ποδόσφαιρο. Κοινώς, αν δεν ήσουν Έλληνας η οπαδός του αντιπάλου μας, βαρούσες ενέσεις όταν έβλεπες τα ματς της εθνικής μας. Δεν είχαν θέαμα.

Εκτός από αυτό με τη Ρωσία κάπως που αναγκαστήκαμε να πιέσουμε...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

H εγώ έχω πρόβλημα έκφρασης ή εσύ πρόβλημα κατανόησης. Δεν είπα ότι δεν παίξανε οι αντιπαλοι μας και τυχαία φτάσαμε στο τελικό και το σηκώσαμε.

Είπα ότι δεν παίζαμε ΩΡΑΙΟ ποδόσφαιρο. Κοινώς, αν δεν ήσουν Έλληνας η οπαδός του αντιπάλου μας, βαρούσες ενέσεις όταν έβλεπες τα ματς της εθνικής μας. Δεν είχαν θέαμα.

Εκτός από αυτό με τη Ρωσία κάπως που αναγκαστήκαμε να πιέσουμε...

Φίλε bayern πως εννοείς το ωραίο ποδόσφαιρο?ποιοί παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο?μήπως οι ιταλοί ή οι αγγλοι?η μονοι ομάδα που δικαιούται να έχει τον τίτλο είναι η Βραζιλία και αυτή είναι μόνο μια οπότε τα λόγια είναι περιττά :O η Ισπανοί κάτι λένε αλλά δεν τους ειδα να μιλάνε στο γήπεδο.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως, καλό θα ήταν, στον αγώνα με την Αλβανία να μην πέσουμε στο επίπεδο τους και αναπαραξουμε την ατμόσφαιρα του αγώνα στα Τίρανα. Προσωπικά, μου αρκεί να τους μηδενίσουμε εντος παιδιάς!

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Link to comment
Share on other sites

o Katsouranis poly pithanon na paei stin Porto to kalokairi. prwsopika exw tin entyposi oti den tha tou vgei se kalo giati afti i omada vriskete se kathodiki poreia.

 

k apo to kypelo synomospondion tha leipei sigoura o Ronaldo.

e malon tha thelei na to riksei sto fai, na gemisei tin mpaka kystera na mas leei pali: tha deite molis xasw kila ti mpala tha pezw :lol:

...
Link to comment
Share on other sites

Σημερα μια εφημεριδα(νομιζω το Σπορταιμ) γραφει πως οι αλβανοι θα παρουν εξτρα πριμ σε περιπτωση νικης εναντιον μας... :rolleyes: :mad: αληθευει?
Link to comment
Share on other sites

Σημερα μια εφημεριδα(νομιζω το Σπορταιμ) γραφει πως οι αλβανοι θα παρουν εξτρα πριμ σε περιπτωση νικης εναντιον μας... :rolleyes: :mad: αληθευει?
Γιατί να μην αληθεύει; Πρωταθλητές Ευρώπης είμαστε... :secret:

 

Και κάτι από τον αρχηγό της Εθνικής, τον Ζαγοράκη (πηγή):

Τώρα, θέλει εξυπνάδα. Δεν μας συμφέρει, δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι με το να τους κάνουμε να αισθανθούν ότι έρχονται στον πόλεμο της ρεβάνς. Ετσι θα σκληρύνουν. Μπορώ να συζητήσω οτιδήποτε για Ελλάδα και Αλβανία. Εκείνο που δεν συζητώ είναι ότι τουλάχιστον ο εθνικός ύμνος τους πρέπει ν' ακουστεί. Τελεία.
Αυτόν θα τον ακούσουμε τουλάχιστον, ή θα κάνουμε πάλι του ______ (συμπληρώστε με ότι θέλετε) κεφαλιού μας; ;)

 

ΥΓ: Δεν πιστεύω να έχω βγεί (μαζί μου και ο αρχηγός της Εθνικής) εκτός θέματος έτσι; :X Μιλάω μόνο για τον αγώνα της Εθνικής μας με την Αλβανία και μόνο για αυτόν.:whistle:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

 

★ ★ ★ ★ ★ ★

Link to comment
Share on other sites

Γιατί να μην αληθεύει; Πρωταθλητές Ευρώπης είμαστε...

Καλα,δεν νομιζω οτι ειναι αυτος ο λογος...Ειλικρινα,δε διακατεχομαι απο κανενος ειδους προκαταληψη και πιστευω οτι τους ταζουν πριμ (αν αληθευει!) λογω των τεταμενων σχεσεων των δυο χωρων...

Link to comment
Share on other sites

Na kserete oti me th diafainomenh(opos thelo na pisteyo)nikh epi ths Alvanias den sigoyreyei h prokrish...

Prepei oposdhpote na kerdisoyme 10-12 vathmoys epipleon oste na ftasoyme toys 24 kai na exoyme eksasfalismenh th deyterh toylaxiston thesh.

An kerdisoyme vevaia kai toys Oykranoys tha exoyme shmantikotato provadisma gia thn katalhpsh ths proths theshs

Link to comment
Share on other sites

Γιατί να μην αληθεύει; Πρωταθλητές Ευρώπης είμαστε... :secret:

Γι'αυτο και πριν απο 3-4 χρονια που ειχαμε ξαναπαιξει κανανε τα ιδια?Και τοτε πρωταθλητες Ευρωπης ειμασταν? :rolleyes:

 

Ας το παρουμε επιτελους χαμπαρι...δεν τους ενδιαφερει αν θα προκριθουν στο μουντιαλ ή αν θα τρωνε 3-4-5αρες απο τους αλλους...φτανει να νικανε εμας... ;)

Link to comment
Share on other sites

Οι Έλληνες διεθνείς, μαζεύτηκαν στον Άγιο Κοσμά τη Δευτέρα ώστε να προπονηθούν εν όψει του αγώνα με την Αλβανία (Τετάρτη, 21:30), με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρόν (πάνω από 1.000 άτομα) και να "κλέβει" την παράσταση. Η μικρή εξέδρα ασφυκτιούσε, με αποτέλεσμα το πλήθος που συνέρρευσε να καταλάβει τα πέριξ του γηπέδου, χωρίς να παύει να αποθεώνει κάθε καλή ενέργεια των Πρωταθλητών Ευρώπης.

 

Η ήδη ευχάριστη ατμόσφαιρα, επιτάθηκε από το γεγονός πως δεν προέκυψαν αγωνιστικά προβλήματα. Ο Τραϊανός Δέλλας, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη εκμεταλλευόμενος το ότι δε μπορεί να αγωνιστεί λόγω προβλήματος στο ισχιακό νεύρο, ωστόσο ο Ότο Ρεχάγκελ είδε τους υπόλοιπους 21 να γυμνάζονται χωρίς προβλήματα. Για να γίνει μάλιστα απρόσκοπτα το οικογενειακό διπλό, ο Γιάννης Τοπαλίδης πλαισίωσε τη μία ομάδα.

Αν και είναι νωρίς για προβλέψεις του βασικού σχήματος, πολλές πιθανότητες έχει η επιστροφή του Τάκη Φύσσα στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Γιάννη Γκούμα να μένει στον πάγκο και τους δέκα να είναι οι ίδιοι σε σχέση με το ματς της Τιφλίδας.

Στο γήπεδο της Καλλιθέας προπονήθηκε η εθνική Αλβανίας. Παρά τα θρυλούμενα περί του αντιθέτου, δεν πήγε κόσμος στο γήπεδο και τα πάντα κύλησαν με απόλυτη ηρεμία. Πάντως, για καλό και για κακό, αστυνομικές δυνάμεις συνόδευσαν την αποστολή στο ξενοδοχείο.

 

 

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Κώστας Κατσουράνης, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: "Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι εξ ίσου δύσκολο με αυτό του Σαββάτου. Με την ίδια συνταγή, πειθαρχία σοβαρότητα, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε άλλους τρεις πόντους ώστε να φτάσουμε στο στόχο. Εμείς δε βλέπουμε το ματς ως ευκαιρία για εκδίκηση. Δεν υπάρχει κάτι για να εκδικηθούμε. Θέλουμε τους βαθμούς από τη στιγμή που τους χρειαζόμαστε για τη πρόκριση. Δεν πρέπει να γίνει κάτι άσχημο στο γήπεδο.

Στην Αλβανία δε μας πείραξε κανείς και τα περισσότερα από όσα ακούστηκαν ήταν υπερβολές από τα ΜΜΕ. Να μην αποδοκιμάσει κανείς τον Εθνικό Ύμνο της Αλβανίας. Αυτό ήταν το μόνο άσχημο, ας μην γίνει και από τη πλευρά μας".

Ο Αγγελος Μπασινάς, από την πλευρά του, υπερθεμάτισε: "Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και ο κόσμος που μας ακολουθεί επίσης είναι πρωταθλητής. Μακριά από αποδοκιμασίες".

Εξάλλου, ο Μιχάλης Καψής, μίλησε σε γαλλικό κανάλι... "Ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς και θέλουμε να τον κάνουμε υπερήφανο".

 

Την ίδια ώρα, ο Ρεχάγκελ μιλούσε σε Γερμανό δημοσιογράφο και εξέφραζε την ανησυχία του για το γεγονός ότι επικρατεί φανατισμός στον πολύ κόσμο. "Έχω πει στους παίκτες μου πως δεν παίζουμε με κάποια χώρα αλλά με την εθνική ομάδα της. Άκουσα πως οι Αλβανοί θα πάρουν έξτρα πριμ σε περίπτωση νίκης και έτσι πρέπει να τους περιμένουμε δυνατούς", τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάντως, ο Γερμανός εκλέκτορας ίσως έχει στην άκρη του μυαλού του την προσωπική κόντρα με τον ομοσπονδιακό της Αλβανίας, Χανς Πέτερ Μπρίγκελ.

 

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως οι Αλβανοί έχουν τιμωρηθεί ήδη με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για επεισόδια και η αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή δείχνει αμείλικτη. Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για την Ελλάδα, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που το ερχόμενο ματς εντός των τειχών είναι αυτό απέναντι στην Ουκρανία.

Ως εκ τούτου, η ψυχραιμία είναι απαραίτητο εφόδιο για όλους όσοι βρεθούν στο "Γ. Καραϊσκάκης".

 

Η παρουσία πολλών εκατοντάδων κόσμου, ήταν λογικό να φέρει διακριτικές αστυνομικές δυνάμεις στο γήπεδο του Αγίου Κοσμά, ωστόσο οι περισσότεροι ήταν γυναίκες και παιδιά και το εν γένει κλίμα μπορεί να χαρακτηριστεί άψογο. Βέβαια, οι καθιερωμένες ουρές για αυτόγραφα ήταν μεγαλύτερες από άλλες φορές αλλά η... (καλώς εννοούμενη) υστερία είναι κάτι που έχουν συνηθίσει και απολαμβάνουν οι διεθνείς μας.

 

Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, Μπασινάς και Κυργιάκος μπήκαν δυνατά σε μία κόντρα με αποτέλεσμα ο πρώτος να χτυπήσει. Δεν πρόκειται όμως για κάτι το ιδιαίτερο και ο μέσος του Παναθηναϊκού συνέχισε.

 

Εκτός από την Ελλάδα, κρίσιμα ματς δίνουν και άλλες τέσσερις μνηστήρες πρόκρισης την Τετάρτη. Στο Κιέβο, η Ουκρανία φιλοξενεί τη Δανία, με το τρίποντο να είναι το μοναδικό ζητούμενο για αμφότερες τις πλευρές. Στη Τιφλίδα, η Γεωργία θα παίξει το τελευταίο χαρτί της για τη δεύτερη θέση, υποδεχόμενη τη Τουρκία που με τη σειρά της είδε τις ελπίδες πρόκρισης να αναζωπυρώνονται μετά το τρίποντο επί της Αλβανίας.

 

 

contra.gr

...
Link to comment
Share on other sites

Εγω παντως λεω να αφησουμε τις γιορτες (οπως λεει το contra) και τις θριαμβολογιες για μετα το ματς γιατι κατι τετοια ευκολα ματς στραβωνουνε και μετα θα τρεχουμε.

Το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να αποδειξουμε την ανωτεροτητα μας μεσα στο γηπεδο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Link to comment
Share on other sites

Εγω παντως λεω να αφησουμε τις γιορτες (οπως λεει το contra) και τις θριαμβολογιες για μετα το ματς γιατι κατι τετοια ευκολα ματς στραβωνουνε και μετα θα τρεχουμε.

Το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να αποδειξουμε την ανωτεροτητα μας μεσα στο γηπεδο.

Gia ayto na eisai sigoyros...

Adhmono na pao sto ghpedo ayrio.Tha einai sygklonistikh h atmosfaira :cool: .

Link to comment
Share on other sites

ημίχρονο στα τσικό νικάμε μέχρι στιγμής 1-0 και λίγα λεπτά πρίν τη λήξη οι "Ελληνες φίλαθλοι" κατεβάσανε την Αλβανική σημαία κάτω,........άντε και εις ανώτερα αύριο. :rolleyes:
Link to comment
Share on other sites

Δεν έλειψαν, δυστυχώς, τα παρατράγουδα στον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με το αντίστοιχο συγκρότημα της Αλβανίας στη Ν.Σμύρνη(σε εξέλιξη το β'ημίχρονο). Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, Ελληνες φίλαθλοι κατέβασαν την αλβανική σημαία που βρισκόταν στο γήπεδο με κίνδυνο να αναβληθεί η αναμέτρηση. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, βρέθηκε νέα σημαία και το επεισόσιο έληξε εκεί. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως για υποστολή διαγωνιζόμενης ομάδας προβλέπεται αυστηρή ποινή από την UEFA.
Link to comment
Share on other sites

Εύχομαι η Εθνική μας να κερδίσει πάνω απ' όλα τους 3 βαθμούς έστω κ με μισό γκολ.

Αυτό μετρά και μόνο!

 

Οι Αλβανοί, οι Γεωργιανοί κτλ κτλ έρχονται κ παρέρχονται.Η πρόκριση όμως κ η συμμετοχή μας στο Μουντιάλ του 2006 θα μείνει!

 

Είναι σημαντικό να δείξουμε ότι δεν είμασταν μια «φωτοβολίδα» το 2004.

 

Με το καλό λοιπόν!

 

Είμαστε όλοι στο πλευρό σας!

 

Θα είμαι κ εγώ εκεί να σας ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ! :alien:

Ι need a six month vacation, twice a year.
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά, αφήστε τα μίση και τις αντιδικίες έξω από εδώ... Σας παρακαλώ! Κάθε τρεις και λίγο ξεφεύγει η κουβέντα και ακούγονται/γράφονται χαρακτηρισμοί που ξεφεύγουν από κάθε επίπεδο ευγένειας...

Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναεπέμβω και να συνεχιστεί το θέμα απρόσκοπτα σε αγωνιστικά και κόσμια εξωαγωνιστικά ζητήματα!

Enjoy! :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μετα το "ξεσκονισμα" :p , λοιπον μακαρι αυριο να πανε ολα κατ' ευχης, να παιξουμε οσο καλλιτερα μπορουμε και να παρουμε τους τρεις πολυποθητους βαθμους. ;)

Αντε και να ειμαστε ετοιμοι γιατι εχουμε και ενα μουντιαλ που μας περιμενει! ;) :!: ;) ;) :D

Link to comment
Share on other sites

Καλη επιτυχια στην Εθνικη μας ομάδα,ας αποδειξουμε εντος και εκτος γηπεδου πως ειμαστε ανωτεροι απο καθε ειδους προκληση,ρατσισμο και μισος. Ας αποδειξουμε οτι ειμαστε πρωταθλητες Ευρωπης και στο πνευμα :)

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι βγαίνουν κάποιοι απο τους διεθνείς μας και κάνουν δηλώσεις για ήρεμο κλίμα και λοιπά. Ας συγκεντρωθούν στην δουλειά τους και ας αφήσουν σε αλλους αυτό. Στους αρμόδιους. Για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων. Φαντάζωμαι βέβαια πως κάποιοι τους βάζουν. Μα καλά, δεν έχουν προσωπικότητα;

Οσο για τα χθεσινά, οι ανόητοι ακραίοι, η οι προβοκάτωρες (βαλτοί) απο τον "γνωστό" χώρο του άκρατου διεθνισμού, κάναν πάλι την ανοησία τους. :mad:

Καλή επιτυχία σήμερα. Θέλουμε 3-4 γκόλ και πάνω για πολλούς λόγους. Θα πρέπει πρώτ'απ'όλα να έχουμε καλό συντελεστή τερμάτων. :alien:

Link to comment
Share on other sites

ποσα θα βαλουμε σημερα? αν ειμαστε σε φορμα οπως με την γεωργια, τοτε καμμια 3 βλεπω και το μηδεν στην αμυνα. ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ αντε ρε παλικαρε ΞΥΠΝΑ επιτελους!
Link to comment
Share on other sites

Καλή επιτυχία στήν εθνική μας ομάδα και εύχομαι να εκλείψουν κάποτε απο τα ελληνικά γήπεδα ανεγκέφαλοι σαν τους χθεσινούς που νομίζουν ότι μπορούν να σπάνε και να καίνε το εθνικό σύμβολο κάποιων άλλων!! Και είναι οι ίδιοι ηλήθιοι που μιλάνε για "ανωτερότητα" του Έλληνα. Μάλλον αυτή θα ενοούν ανωτερότητα το να σπάνε, να καίνε και να ξεσκίζουν εθνικά σύμβολα!!

 

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!

 

ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΠΆΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!

Link to comment
Share on other sites

Αχ,αχ...3 ώρες νωρίτερα μας στέλνουν. :(

Τί να κάνουμε προέχει η ασφάλεια. :)

Λογικά πρέπει να τους νικήσουμε και με διαφορά,έτσι για να μην έχουν να λένε.

Με 33.000 κόσμο να συμπαραστέκεται δε θέλω να πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

Ελπίζω μόνο να μην παρατηρηθούν οι χθεσινές ακρότητες..αν κι οι χθεσινοί "γνωστοί-άγνωστοι" θα είναι και σήμερα εκεί...

129026.png?1640591734

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...