Jump to content

Εντυπωσιακή βαθμολογία πέτυχε το OnePlus Ace 2 στο AnTuTu


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με βάση αναφορές του τελευταίου χρονικού διαστήματος, η OnePlus αναμένεται να ανακοινώσει το OnePlus Ace 2 τον Φεβρουάριο στην Κίνα και ήδη έχει ειπωθεί ότι θα είναι μια ανανεωμένη έκδοση του OnePlus 11R 5G, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 7 Φεβρουαρίου. Πριν από την αναμενόμενη κυκλοφορία του, το Ace 2 με αριθμό μοντέλου PHK110 εμφανίστηκε στα benchmarks του AnTuTu με εντυπωσιακή βαθμολογία.

Όπως φαίνεται από τις μετρήσεις επιδόσεων, το OnePlus Ace 2 έχει σκοράρει 1.149.494 στο AnTuTu. Η λίστα επιβεβαιώνει ότι θα τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 8 Plus Gen 1, το οποίο περιλαμβάνει την GPU Adreno 730. Η συσκευή έλαβε 272.214 και 486.502 πόντους στις δοκιμές CPU και GPU, αντίστοιχα.

Αυτές τις βαθμολογίες πέτυχε το OnePlus Ace 2 γιατί είναι εξοπλισμένο με LPDDR5 RAM και ROM UFS 3.1. Στο τεστ μνήμης του AnTuTu σημείωσε σκορ 202.614 πόντους. Η παραλλαγή που εμφανίστηκε στον ιστότοπο συγκριτικής αξιολόγησης έχει 16 GB μνήμης RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου.

Στο test US το One Ace 2 σημείωσε 188.164 πόντους. Είναι ήδη γνωστό ότι η συσκευή θα έχει οθόνη AMOLED 120Hz και θα τρέχει Android 13 με ColorOS 13 UI.

Σε άλλα νέα, διαβάσαμε πως το Ace 2 μπορεί να έρθει με οθόνη 6,7 ιντσών FHD+ AMOLED ανάλυσης 1,5K ενσωματωμένη με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μπροστινή κάμερα 16MP και 50MP (κύρια) + 12MP (υπερευρεία κάμερα) + μονάδα τριπλής κάμερας 2MP. Θα συσκευάσει μια μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη φόρτισης 100 W. Η συσκευή αναμένεται να διαθέτει IR blaster και ρυθμιστικό ειδοποίησης. Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία λέξη για την τιμή του Ace 2.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...