Jump to content

Ανακτά μέρος της βάσης πελατών της η Huawei στην Κίνα


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαρμόσυνη είδηση για την Huawei μετά από πολύ καιρό. H κινεζική εταιρεία έχει για άλλη μια φορά καταφέρει να διεκδικήσει την ανάπτυξη στην αγορά smartphone της Κίνας παρά το γεγονός ότι δεν έχει 5G μοντέλα στην γκάμα της. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την Counterpoint, η Huawei πέτυχε αύξηση κατά 15% όσον αφορά την ετήσια ανάπτυξης της το τέταρτο τρίμηνο του 2022 σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο του 2021.

Η εταιρεία είχε το 7% του συνολικού μεριδίου αγοράς smartphone το 4ο τρίμηνο του 2021, ενώ για την αντίστοιχη περίοδο του 2022 συγκέντρωσε ποσοστό 9,5%.  Αυτή είναι μια σημαντική διαφορά. Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι η τελευταία πρόοδος έχει σημειωθεί με την κυκλοφορία της σειράς Huawei Mate 50 τον Οκτώβριο. Στη συνέχεια, οι πελάτες της Huawei υποστήριξαν τον όγκο των πωλήσεων σε ένα νέο ορόσημο.

Τα πλάνα των Κινέζων για το 2023

Φέτος, η Huawei σχεδιάζει να λανσάρει μια σειρά από νέα smartphone και θα επιστρέψει στην παράδοση των αποκαλυπτηρίων δύο ναυαρχίδων ετησίως. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε τη σειρά P και τη σειρά Mate να κυκλοφορούν μέσα στην ίδια χρονιά.

Οι κυκλοφορίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν περαιτέρω την Huawei να αυξήσει το μερίδιό της μεταξύ των Κινέζων καταναλωτών, ώστε να κατατάσσεται υψηλότερα στην γενική κατάταξη της αγοράς smartphones του δεύτερου τριμήνου του 2023.

Όσον αφορά τις συνολικές πωλήσεις, οι πωλήσεις smartphones στην Κίνα μειώθηκαν κατά 14% σε ετήσια βάση το 2022, το οποίο υπολογίζεται ως η πιο αργή ανάπτυξη smartphones την τελευταία δεκαετία. Είναι επίσης η πέμπτη χρονιά που καταγράφει τέτοια μείωση η αγοράς της Κίνας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...