Jump to content

Το κουμπί DM στο Twitter εξαφανίστηκε από τα προφίλ ορισμένων χρηστών


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μικρή αναστάτωση έχει προκληθεί από την ξαφνική εξαφάνιση της επιλογής αποστολής άμεσων μηνυμάτων μετά την τελευταία ενημέρωση του Twitter για Android και iOS. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει επιλογή αποστολής DM μέσω σελίδας προφίλ. Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει το ίδιο στον επίσημο ιστότοπο microblogging. Το κουμπί “DM” εμφανίζεται συνήθως ανάμεσα στα κουμπιά “Παρακολούθηση” και “Ειδοποίηση” σε μια σελίδα προφίλ. Αν και αυτό έχει ξαφνικά εξαφανιστεί για πολλούς χρήστες του Twitter, μπορούν να στείλουν άμεσα μηνύματα πηγαίνοντας στην καρτέλα “Μηνύματα” και αναζητώντας τον λογαριασμό στον οποίο θέλουν να στείλουν ένα άμεσο μήνυμα.

Ένα μέλος του προσωπικού του Gadgets 360 μπόρεσε επίσης να επιβεβαιώσει ότι το κουμπί DM έλειπε στο τηλέφωνό του Android. Δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί εάν ο ιστότοπος microblogging έχει αφαιρέσει επίσημα το κουμπί DM από τις σελίδες προφίλ των χρηστών ή αν πρόκειται απλώς για σφάλμα. Το Twitter δεν έχει ακόμη εκδώσει καμία δήλωση σχετικά με το ίδιο ζήτημα.

Το Twitter έχει εισαγάγει αρκετές αλλαγές από τότε που ο Elon Musk απέκτησε την πλατφόρμα τον Οκτώβριο του 2022. Τον περασμένο μήνα, ανακοίνωσε τη δυνατότητα αποστολής βίντεο διάρκειας έως και 60 λεπτών για τους συνδρομητές του Twitter Blue μέσω της σελίδας του Twitter Blue. Ωστόσο, η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στο web αυτήν τη στιγμή και δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει για εφαρμογές iOS ή Android. Οι λεπτομέρειες που κοινοποιούνται στη σελίδα κοινότητας Twitter λένε ότι οι συνδρομητές του Twitter Blue στο web μπορούν πλέον να δημοσιεύουν βίντεο διάρκειας έως και 60 λεπτών σε ανάλυση 1080p. Σημειωτέον, το μέγεθος του βίντεο δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2 GB.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...