Jump to content

Η εφαρμογή Google Messages ενδέχεται να υποστηρίξει προφίλ χρηστών


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην εφαρμογή Messages η Google εδώ και μερικές εβδομάδες πρόσθεσε υποστήριξη κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο για ομαδικές συνομιλίες RCS. Τώρα η Google με κύρια επιθυμία της να βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων για τους χρήστες Android, φέρνει στην εφαρμογή Google Messages τη δυνατότητα υποστήριξης προφίλ χρηστών.

Ένα screenshot που δημοσιεύτηκε σε μια ανάρτηση στο Reddit από το u/seeareeff, μαρτυρά πως η Google μπορεί να αρχίσει να προσθέτει προφίλ χρηστών στην υπηρεσία Google Messages. Στην εικόνα βλέπουμε μια σελίδα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής που ονομάζεται “Προφίλ” με στοιχεία ελέγχου “Ορατότητα” και ρυθμίσεις για “ειδοποιήσεις” που θα σας επιτρέψουν να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν ένας χρήστης εγγραφεί στο Google Messages.

Αν και αυτές οι επιλογές μπορούν να βρεθούν κάνοντας αναζήτηση για “Προφίλ” στην εφαρμογή ρυθμίσεων του Android, οι εναλλαγές δεν κάνουν τίποτα. Επίσης, δεν υπάρχουν στοιχεία που να μας δείχνουν πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα προφίλ Google Message. Οι πιθανότητες είναι ότι η Google δοκιμάζει τη λειτουργία εσωτερικά και σχεδιάζει να την κυκλοφορήσει σε μια μελλοντική έκδοση Beta της εφαρμογής Messages.

Τα προφίλ θα μπορούσαν να διευκολύνουν τον εντοπισμό άλλων συμμετεχόντων σε μια ομαδική συνομιλία ή εάν κάποιος σας στείλει μήνυμα από έναν άγνωστο αριθμό. Οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων χρησιμοποιούν τα προφίλ εδώ και χρόνια, αλλά αυτό θα ήταν ένα χαρακτηριστικό που ούτε η Apple δεν διαθέτει με το iMessage.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...