Jump to content

Τα OnePlus Buds Pro 2 έρχονται με Spatial Audio της Google


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την επιλογή του περίεργου ονόματος “Cloud 11”, η OnePlus μας προϊδεάζει για μια νέα άκρως αποκαλυπτική εκδήλωση που προγραμματίστηκε για 7 Φεβρουαρίου, με βασικό πρωταγωνιστή το OnePlus 11 που θα “ταξιδέψει” στις παγκόσμιες αγορές.

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, τα παιδιά της OnePlus πέραν του νέου τηλεφώνου, θα ανακοινώσουν και την παγκόσμια διάθεση των Buds2 Pro που στοχεύουν απευθείας να ανταγωνιστούν τα εξαιρετικά δημοφιλή AirPods Pro 2 . Ως εκ τούτου, θα διαθέτουν μια σειρά από εξαιρετικά προηγμένες δυνατότητες και τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου του spatial audio.
Στο νέο ζεύγος ακουστικών OnePlus Buds Pro 2, ωστόσο, θα είναι διαφορετικός ο ήχος από αυτόν που έχουν τα AirPods Pro 2 ή το Beats Fit Pro, με τη νέα τεχνολογία να είναι δημιουργία της Google.
Τώρα αυτός ο νέος χωρικός ήχος ξέρουμε πως κυκλοφόρησε πρόσφατα στις συσκευές Pixel 6, 6 Pro, 7 και 7 Pro και σύντομα θα επεκταθεί στο Pixel Buds Pro. Δεν είναι σαφές εάν το OnePlus Buds Pro 2 θα καταφέρει πραγματικά να νικήσει τα premium buds της Google στον χωρικό ήχο, με τους κατασκευαστές τους να τα διαφημίζουν ως “ένα από τα πρώτα” προϊόντα που υιοθετούν την τεχνολογία του γίγαντα της αναζήτησης.
Όλες οι λήψεις του Spatial Audio έχουν σχεδόν τις ίδιες υποσχέσεις, με στόχο τη “δημιουργία μιας πολυδιάστατης εμπειρίας” παρέχοντας πάντα ήχο από “σταθερή θέση ανεξάρτητα από την κίνηση”.
Ο απώτερος στόχος (τουλάχιστον σύμφωνα με την OnePlus) είναι να προσφέρετε την “ίδια ποιότητα τρισδιάστατου ήχου με τον κινηματογράφο” για όλο το περιεχόμενό σας, κάτι που είναι φυσικά λίγο υπερβολικό όταν πρόκειται για ένα ζευγάρι μικροσκοπικών ασύρματων ακουστικών.
Το κύριο πλεονέκτημα της υιοθέτησης μιας τεχνολογίας ενσωματωμένης στο λειτουργικό σύστημα Android 13 της Google αντί της εφαρμογής της δικής της λειτουργίας Spatial Audio μπορεί να είναι η αυξημένη ομαλότητα και η εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση, αλλά φυσικά, μένει να δούμε τα νέα ακουστικά OnePlus Buds Pro 2 θα ακούγονται στον πραγματικό κόσμο.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...