Jump to content

H LG καθυστερεί την οθόνη OLED 97 ιντσών Ultra-Large 8K


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καμία παύση δεν έγινε στην εξέλιξη και την συνεχή βελτίωση των οθονών και όλο αυτό συμβάλλει στο να υπάρξουν ακόμη περισσότερα πάνελ με πολύ χαμηλότερο κόστος. Αυτό άνοιξε την πόρτα για την δημιουργία μεγαλύτερων οθονών και τηλεοράσεων υψηλής ανάλυσης. Η Samsung συγκεκριμένα έχει κυκλοφορήσει πολύ επιτυχημένα μοντέλα τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, δεν έχουν όλες οι εταιρείες την ίδια επιτυχία. Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η LG αποφάσισε να διακόψει την παραγωγή της μεγάλης τηλεόρασής της 8K 97 ιντσών.

Η LG Electronics καθυστερεί την ανάπτυξη της τηλεόρασης 8K OLED

Στον “πάγο” μπαίνει το σχέδιο ανάπτυξης μιας εξαιρετικά μεγάλης τηλεόρασης OLED 8K των 97 ιντσών της LG. Το μεγαλύτερο προϊόν OLED της εταιρείας, το μοντέλο 97 ιντσών, θα διατηρήσει την ανάλυση 4K από πέρυσι και δεν έχουν γίνει ξεχωριστά σχέδια για την κυκλοφορία ενός μοντέλου 8Κ. Σε σύγκριση με τη Samsung που κυκλοφόρησε φέτος μια τηλεόραση Neo QLED 8K 98 ιντσών ως κορυφαίο μοντέλο, η LG φαίνεται να ακολουθεί μια προσέγγιση αναμονής στον ανταγωνισμό για την ανάλυση εξαιρετικά μεγάλης τηλεόρασης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, η LG Electronics αποφάσισε εσωτερικά να μην κυκλοφορήσει τηλεόραση OLED 8K 97 ιντσών. Σε σχέση με αυτό, ένας εκπρόσωπος της LG Electronics δήλωσε στην CES 2023 που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μήνα ότι δεν υπάρχουν επί του παρόντος σχέδια για ανάπτυξη ή κυκλοφορία του προϊόντος.

Ο συγκεκριμένος κύριος, δήλωσε: “Δεν υπάρχουν σχέδια για την κυκλοφορία ενός προϊόντος OLED TV 8K 97 ιντσών” και πρόσθεσε: “Θα εξετάσουμε πώς χρησιμοποιούν οι πελάτες το επί του παρόντος διαθέσιμο προϊόν OLED TV 4K 97 ιντσών και θα λάβουμε μέτρα για τη βελτίωση της ευκολίας .» Επίσης, “Αντί για ανούσιο ανταγωνισμό ανάλυσης, θα επικεντρωθούμε στη βελτίωση άλλων ευκολιών, όπως η ασύρματη τεχνολογία”.

Στην αγορά της εξαιρετικά μεγάλης ανάλυσης τηλεοράσεων, η LG Electronics πιθανότατα θα υιοθετήσει μια προσέγγιση “αναμονής και δες”, παρακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς και τις προτιμήσεις των καταναλωτών προτού δεσμευτεί να αναπτύξει και να κυκλοφορήσει μια τηλεόραση 8K OLED 97 ιντσών.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...