Jump to content

Κάτι σκέφτηκε η Apple για την χρήση νέας αναδιπλούμενης οθόνης


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος όσον αφορά τα αναδιπλούμενα smartphones και μετά από τόσο καιρό κυκλοφορίας κάποιων συσκευών, θεωρείται πως αυτό είναι το μέλλον στην τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας. Τόσο πολύ έχουν επηρεαστεί μεγάλοι κατασκευαστές του κλάδου που μέχρι και η Apple φαίνεται να ενδιαφέρεται να δώσει μια ευκαιρία στα πτυσσόμενα τηλέφωνα. Ωστόσο, μία από τις μεγαλύτερες παγίδες που φαινομενικά ανησυχεί την εταιρεία από το Cupertino είναι η ανθεκτικότητα. Αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό κατανοητό.

Πρόσφατα, η εταιρεία έλαβε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (№US-20230011092-A1) για μια πτυσσόμενη οθόνη ανθεκτική στις ρωγμές που θα μπορούσε τελικά να φτάσει σε πολλές συσκευές Apple. Αυτές οι πληροφορίες παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά από την Patently Apple σε ένα ειδικό άρθρο. Η τεχνολογία θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ένα από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες σήμερα όσον αφορά τα πτυσσόμενα και κατ’ επέκταση μπορεί να πείσει περισσότερους αγοραστές να δοκιμάσουν τον νέο παράγοντα μορφής. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη προσπάθεια της Apple να βελτιώσει την ανθεκτικότητα της αναδιπλούμενης τεχνολογίας.

Το 2022, η Apple εξασφάλισε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια αυτο-θεραπευόμενη οθόνη που θα μπορούσε θεωρητικά να ανακάμψει από μικρές γρατσουνιές, ένα πρόβλημα στο οποίο είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς οι σύγχρονες αναδιπλούμενες συσκευές.

Επί του παρόντος, οι αναφορές κάνουν λόγο για ένα πιθανό πτυσσόμενο iPad που θα μπορούσε να επιτρέψει στην Apple να πειραματιστεί με την τεχνολογία και να τη βελτιώσει.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...