Jump to content

Πείτε αντίο στις ειδοποιήσεις του Instagram με το Quiet Mode


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξοδεύουν αμέτρητες ώρες διάφοροι χρήστες ανά τον κόσμο κοιτάζοντας την οθόνη των κινητών τους χρησιμοποιώντας το Instagram. Ωστόσο η ομάδα της δημοφιλούς υπηρεσίας στοχεύει να βοηθήσει τους χρήστες να κάνουν ένα διάλειμμα από την εφαρμογή και να μειώσουν το άγχος και αυτό θα το πετύχει μέσω του νέου χαρακτηριστικού Quiet Mode.  Η λειτουργία θέτει σε σίγαση τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις, τις αυτόματες απαντήσεις σε DM και ρυθμίζει την κατάστασή σας σε “Σε αθόρυβη λειτουργία” για να ενημερώσει τους φίλους ότι δεν είστε ενεργοί στην εφαρμογή αυτήν τη στιγμή. Η εταιρεία θα ζητήσει επίσης από τους έφηβους χρήστες να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία εάν χρησιμοποιούν την εφαρμογή αργά το βράδυ.

Το Instagram έχει προσθέσει επίσης πολλές λειτουργίες ασφάλειας των εφήβων, όπως αυτές για την προστασία του απορρήτου των εφήβων και τη μείωση της ανεπιθύμητης επαφής με ενήλικες, τον περιορισμό της στόχευσης διαφημίσεων, τον περιορισμό της πρόσβασης των εφήβων σε περιεχόμενο για ενήλικες και άλλες για να βοηθήσει τους γονείς να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τη χρήση του Instagram των εφήβων μέσω γονικών ελέγχων.

Η λειτουργία Quiet Mode δεν είναι απλώς η εισαγωγή ενός εργαλείου που ωθεί τους χρήστες να κάνουν ένα διάλειμμα, αλλά εστιάζει στις πραγματικές επιπτώσεις που συνοδεύουν την προσπάθεια να απομακρυνθείτε για λίγο από μια εφαρμογή που χρησιμοποιείτε τακτικά και σε αυτήν όπου οι άλλοι σας περιμένουν να είναι είστε πάντα διαθέσιμοι. Ειδικά για τους νέους, το Instagram έχει γίνει ένα δημοφιλές εργαλείο ανταλλαγής μηνυμάτων.

Με την αθόρυβη λειτουργία, οι χρήστες του Instagram μπορούν να επιλέξουν να κάνουν ένα διάλειμμα, να μελετήσουν, να κοιμηθούν ή να αποδεσμευτούν με άλλο τρόπο. Όταν βγείτε από την αθόρυβη λειτουργία, η εφαρμογή θα προσφέρει μια σύνοψη του τι χάσατε κατά τη διάρκεια του χρόνου διακοπής λειτουργίας για να σας βοηθήσει να κολλήσετε.

Το Quiet Mode κυκλοφορεί πρώτα σε χρήστες στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και το Instagram λέει ότι ελπίζει να το διαθέσει σύντομα σε περισσότερες χώρες. Μαζί με την αθόρυβη λειτουργία, το Instagram κυκλοφορεί επίσης μια χούφτα ενημερώσεων, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας για τους γονείς να βλέπουν τους λογαριασμούς που έχει αποκλείσει ο έφηβός τους και τον καλύτερο έλεγχο του τι εμφανίζεται στη σελίδα εξερεύνησης της εφαρμογής.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...