lyricmyth Δημοσιεύτηκε January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2023 Είχαμε πολλές αποσυνδέσεις και η Nova είπε ότι δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα και είπε ότι εάν θέλουμε μπορούμε να φύγουμε για άλλον πάροχο αζημιως. Έχουμε τηλεφωνική κλήση που έχει ηχογραφηθεί από την εταιρία καθώς και το επώνυμο της υπαλλήλου που μιλήσαμε. Συνδέθηκαμε σε άλλον πάροχο και στον τελευταίο λογαριασμό μας ήρθαν τέλη διακοπής (αυτά που είπε η εταιρία ότι είναι αζημιως). Απαράδεκτα πράγματα που μας βάζουν σε καλά καθουμενα σε ένα μαραθώνιο για να βρούμε το δίκιο μας. Απαράδεκτη η νέα Νοβα όπως και η παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 Τους εκραξα και στο νημα της wind ας τους κραξω κι εδω.Με οπτικη ινα ως το σπιτι,200mbs με αφησαν χωρις ιντερνετ και τηλεφωνο,με αποτελεσμα να χασω τη δουλεια μου που ειναι τηλεργασια.Οι κυριοι ΚΑΝΟΥΝ οτι ενδιαφερονται,αλλα αποτελεσμα μηδεν.Νομιζουν οτι ειμαστε ακομα στο 1982.Εφαγαν καταγγελια στην ΕΕΤΤ,κραξιμο στα φορουμ,και μολις γινει θα φυγω.Πειτε μου ποιος ειναι ο κερδισμενος αν 4-5 απο μας καταλαβουν ΠΟΣΟ αναισθητες ειναι οι εταιρειες τηλεφωνιας.OptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 1 ώρα πριν, lyricmyth said: Είχαμε πολλές αποσυνδέσεις και η Nova είπε ότι δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα και είπε ότι εάν θέλουμε μπορούμε να φύγουμε για άλλον πάροχο αζημιως. Έχουμε τηλεφωνική κλήση που έχει ηχογραφηθεί από την εταιρία καθώς και το επώνυμο της υπαλλήλου που μιλήσαμε. Συνδέθηκαμε σε άλλον πάροχο και στον τελευταίο λογαριασμό μας ήρθαν τέλη διακοπής (αυτά που είπε η εταιρία ότι είναι αζημιως). Απαράδεκτα πράγματα που μας βάζουν σε καλά καθουμενα σε ένα μαραθώνιο για να βρούμε το δίκιο μας. Απαράδεκτη η νέα Νοβα όπως και η παλιά. Ακριβώς ίδια περίπτωση με την δική μου, αποχώρηση λόγω αδυναμίας τους να επιλύσουν το θέμα των συχνών αποσυνδέσεων. Ήθελαν λέει τέλη διακοπής για το ΕΟΝ TV τους, όχι για τηλεφωνία και internet (πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω τους 3 πρώτους δωρεάν μήνες της προσφοράς)! Είδα κι έπαθα με αλεπάλληλα chat στη σελίδα υποστήριξης τους να τους πείσω ότι το πακέτο που υπέγραψα αφορούσε το triple-play και όχι κάθε υπηρεσία χωριστά και αφού το ξαναμελέτησαν πιό προσεκτικά μου έστειλαν νέο πιστωτικό λογαριασμό προς εκμηδένιση του χρεωστικού! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. January 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2023 Καλησπέρα σας, Θα παρακαλούσαμε να μας στείλετε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσία σας, έτσι ώστε να προχωρήσουμε σε οποιονδήποτε έλεγχο. Γιώργος, Nova Support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psi3 Δημ. 11 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Νοέμβριος Έκανα σύνδεση με Nova και μου έδωσαν router με δορυφορική σύνδεση όχι καλωδιακή. Από την πρώτη μέρα που το εγκατέστησα δεν λειτουργεί και η ταχύτητα φτάνει τα δύο mbps. Πρέπει λέει να έχω το router σε παράθυρο κάτι που δεν είχαν πει από την αρχή. Έκανα από την πρώτη μέρα κιόλας αίτημα Για ακύρωση συμβολαίου Περιμένω να δω αν θα με χρεώσουν Ελπίζω να αναγνωρίσουν το λάθος τους και να ακυρώσουν το συμβόλαιο αλλιώς έχουμε να κάνουμε με απατεώνες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. Τρίτη στις 10:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:25 πμ Καλησπέρα σας, Στείλτε μας τα στοιχεία σας μέσω της ιστοσελίδας μας, ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε: https://nvgr.gr/chat Nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts