Jump to content

Αναβλήθηκε επ' αόριστον η ανάπτυξη των AR Apple Glasses


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναβολή για τις εργασίες των γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας της Apple και αφορμή στάθηκαν μερικές τεχνικές δυσκολίες.

Οι φήμες πρότειναν ότι η Apple ήθελε να αναπτύξει ένα ζευγάρι ελαφριών γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας που θα ήταν παρόμοια με τα έξυπνα γυαλιά Google Glass. Τα γυαλιά θα παρείχαν ψηφιακές πληροφορίες που επικαλύπτονται στον πραγματικό κόσμο αντί να προσφέρουν καθηλωτικές εικονικές εμπειρίες όπως τα ακουστικά AR/VR. Ωστόσο η Apple δεν κατάφερε να αναπτύξει το απαραίτητο υλικό για να παράγει ένα τέτοιο ζεύγος γυαλιών με την ισχύ ενός iPhone και αρκετή μπαταρία για να τρέξει τα πάντα.

Η Apple αρχικά ήθελε να κυκλοφορήσει τα γυαλιά εντός του 2023 πριν καθυστερήσει το έργο για το 2025, αλλά τώρα η κυκλοφορία του προϊόντος έχει αναβληθεί “επ’ αόριστον”. Η Apple έχει επίσης περιορίσει τη δουλειά στη συσκευή, επομένως τα γυαλιά της δεν θα κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον, αλλά το Bloomberg λέει ότι η Apple θεωρεί ότι τα γυαλιά AR είναι ένα προϊόν που θα μπορούσε μια μέρα να αντικαταστήσει το iPhone.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ορισμένοι υπάλληλοι της Apple δεν πιστεύουν ότι η εταιρεία θα στείλει ποτέ γυαλιά AR. Το μεγαλύτερο μέρος του ομίλου AR/VR της Apple εργάζεται στα ακουστικά μικτής πραγματικότητας που σχεδιάζει να παράγει η Apple, αλλά υπάρχουν ακόμα μερικά που εξερευνούν σχετικά με την τεχνολογία για τα μελλοντικά γυαλιά AR.

Αντί να αναπτύσσει γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας, η Apple εστιάζει τώρα στη δημιουργία ενός πιο προσιτού headset μικτής πραγματικότητας που θα απευθύνεται σε ένα ευρύτερο φάσμα καταναλωτών. Τα πρώτα headset AR/VR που πρόκειται να κυκλοφορήσουν φέτος θα κοστίζουν περίπου 3.000 $, επομένως η Apple θέλει να παρέχει παρόμοιες δυνατότητες σε φθηνότερη τιμή στο μέλλον.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...