Jump to content

Αυτά θα είναι τα specs του Samsung Galaxy Book3


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το νέος έτος, η Samsung θα κάνει μια νέα αρχή παρουσιάζοντας την σειρά Galaxy S23 σε ένα μεγάλο event που θα πραγματοποιηθεί στις 1 Φεβρουαρίου. Τα νέα τηλέφωνα θα συνοδεύονται από μια ολοκαίνουργια σειρά φορητών υπολογιστών Galaxy Book και τώρα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές τους καθώς και μια άλλη διαφημιστική εικόνα που διέρρευσε.

Η Samsung θα ανακοινώσει μια ισχυρή σειρά Galaxy Book3 αποτελούμενη από 5 μοντέλα: Book3, Book3 360, Book3 Pro, Book3 Pro 360 και Book3 Ultra.

Τα Galaxy Book3 και Book3 360 θα είναι διαθέσιμα σε μεγέθη οθόνης 15 ιντσών, ενώ το Book3 Pro θα είναι διαθέσιμο σε παραλλαγές 14″ και 16″. Τα κορυφαία Book3 Pro 360 και Book3 Ultra θα προσφέρονται αποκλειστικά με οθόνες 16 ιντσών. Όλοι οι νέοι φορητοί υπολογιστές της Samsung θα διαθέτουν επεξεργαστές 13ης γενιάς της Intel με τον Book3 Pro 360 να προσφέρεται σε παραλλαγές με Core i5-1340P και Core i7-1360P μαζί με γραφικά Intel Iris Xe, 16GB DDR5 RAM και έως 1TB PCIe 4.0 NVMe SSD.

Το Galaxy Book3 Pro 360 θα διαθέτει οθόνη Super AMOLED 16 ιντσών ανάλυσης 2880 x 1800 px και θα υποστηρίζει επίσης το S-Pen. Ωστόσο, ο φορητός υπολογιστής δεν θα έχει υποδοχή γραφίδας για φύλαξη. Η μπαταρία αναμένεται να έρθει στα 76 WHr και θα λάβετε έναν φορτιστή 65 W. Το Galaxy Book3 Pro 360 θα έχει πάχος μόλις 13 mm και θα ζυγίζει 1,6kg.

Επιπλέον, η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει τη σειρά Galaxy Book2 Go ως μια πιο προσιτή εναλλακτική λύση, αν και πιθανότατα θα έρθει με ένα Δελτίο Tύπου λίγες μέρες πριν ή μετά την εκδήλωση.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...