tsioy Δημοσιεύτηκε October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 11, 2005 ενας φιλος μου εδωσε μια Eizo Flexscan F35. Παρατηρω ομως οτι τα γραμματα (ειδικα σε ασπρο φοντο) , εμφανιζονται λιγο θολα. Επειδη μαλλον αυτο οφειλεται στην παλαιοτητα της οθονης (εκτος κι αν ξερετε κανενα αλλο λογο), μπορω να το διορθωσω καπως; Επισης, η θερμοκρασια σε τι τιμη πρεπει να ειναι; Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 ενας φιλος μου εδωσε μια Eizo Flexscan F35. Παρατηρω ομως οτι τα γραμματα (ειδικα σε ασπρο φοντο) , εμφανιζονται λιγο θολα. Επειδη μαλλον αυτο οφειλεται στην παλαιοτητα της οθονης (εκτος κι αν ξερετε κανενα αλλο λογο), μπορω να το διορθωσω καπως; Επισης, η θερμοκρασια σε τι τιμη πρεπει να ειναι; Μπορει να φταιει και η καρτα γραφικων ή το καλωδιο. Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με την T566. Αλλα ξερω οτι φταει η καρτα. Ειναι μεχρι να τη σουταρω να παρω αλλη. Για θερμοκρασια βαλε 9300κ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. October 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 δε φταιει η καρτα. Η παλια οθονη, αν και αθλια σε χαρακτηριστικα(Belinea γαρ), δε μου εμφανιζε αυτο το προβλημα.Επισης, παρατηρησα οτι στο κατω μερος της οθονης, η θολουρα δεν υπαρχει.Οποτε... ΥΓ.: Ασχετο.Γιατι τα μηνυματα μου εχουν κολλησει σε 76; Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Μήπως έχεις TFT? Γιατί απο TFT->CRT λογικό είναι να μην έχεις συνηθίσει και να μην σου φαίνεται αρκετά καθαρή η εικόνα. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. October 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 οχι. Μαλλον θα φταιει η eizo Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Παίξε με την ανάλυση ίσως καταφέρεις κάτι. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Έχει πάνω στην οθόνη από αριστερά του power ένα κουμπί που γράφει 1;Αν ναι για πάτα το και κάνε select το Αuto Adjust γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα με EIZO FlexScan L355 και έφτιαξε έτσι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts