Jump to content

Υπερέχει όλων το Xiaomi 13 στην φωτεινότητα οθόνης


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κορυφαίες θεωρούνται οι επιδόσεις της Xiaomi στην παγκόσμια αγορά κινητών τηλεφώνων και μετά την πετυχημένη πορεία της σειράς Xiaomi 12, συνεχίζει την ίδια τάση και η σειρά Xiaomi 13.  Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Weibo, ο Lei Jun, ο ιδρυτής της Xiaomi, επεσήμανε ότι η οθόνη του Xiaomi 13 έχει την υψηλότερη φωτεινότητα στο στρατόπεδο του Android. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το αποτέλεσμα της οθόνης είναι πολύ καλό και δεν θα λείψει τίποτα στους χρήστες.

Σύμφωνα με αναφορές μέχρι στιγμής, η μέγιστη φωτεινότητα της σειράς Xiaomi 13 έφτασε τα 1900 nits. Η παγκόσμια φωτεινότητα έφτασε τα 1200 nits, ενώ η κατανάλωση ενέργειας της οθόνης έχει μειωθεί κατά 22%. Αυτό το κινητό τηλέφωνο διαθέτει το πιο πρόσφατο υλικό οθόνης E6 της Samsung. Συγκεκριμένα, το υλικό Ε6 είναι το υπόστρωμα οθόνης 6ης γενιάς που πωλείται από τη Samsung. Για τις οθόνες OLED, το φωτεινό υπόστρωμα είναι μια πολύ σημαντική βασική τεχνολογία. Αυτό συμβαίνει επειδή καθορίζει άμεσα την ποιότητα εμφάνισης της οθόνης. Πριν από το Ε6 υπήρχαν υλικά όπως το Ε4 και το Ε5. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο πιο νέο είναι το υλικό.

Πολύ πιο υψηλή η φωτεινότητα του Xiaomi 13 από την προηγούμενη γενιά

Η οθόνη υποστρώματος Samsung E6 που χρησιμοποιεί αυτή η ναυαρχίδα της Xiaomi έχει μέγιστη φωτεινότητα που είναι 900 nits υψηλότερη από αυτή του υποστρώματος E5. Επιπλέον, η φωτεινότητα είναι 1100+ nits υψηλότερη από αυτή του E4. Επιπλέον, το Xiaomi 13 έχει μια οπτική σχεδίαση τεσσάρων ίσων πλευρών. Τα τρία περιθώρια είναι μόνο 1,61 mm, το κάτω πηγούνι είναι 1,81 mm και η αναλογία οθόνης προς σώμα είναι τόσο υψηλή αγγίζοντας το 93,3%.

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το Xiaomi 13 έχει επίσης βελτιωθεί σημαντικά. Η συσκευή διαθέτει μεγάλη μπαταρία 4500 mAh. Επίσημες δοκιμές αποκαλύπτουν πως το Xiaomi 13 DOU έχει διάρκεια μπαταρίας 1,37 ημέρες, ξεπερνώντας το Apple iPhone 14 Pro Max, το οποίο έχει διάρκεια μπαταρίας 1,28 ημέρες. Άρα το νέο Xiaomi 13 αποτελεί μια ιδανική πρόταση για όποιον αναζητά μια συσκευή με τεράστια διάρκειας μπαταρίας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...