Jump to content

Τεράστιο το εξόγκωμα των πίσω καμερών στην επόμενη ναυαρχίδα της Oppo


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Oppo ανήκει στον Κινεζικό όμιλο της BBK Electronics, όπως και άλλα brands (Vivo, OnePlus, Realme και iQOO). Ωστόσο, η Oppo ήταν μια από τις πιο καινοτόμες εταιρείες σε αυτόν τον χώρο και ήταν η πρώτη που παρουσίασε τον periscope τηλεφακό το 2017. Επίσης, έχει φέρει τη γρήγορη φόρτιση στα υψηλότερα όρια του USB-C δημιουργώντας ένα σύστημα 240 W για smartphone που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Realme GT Neo 5 τον επόμενο μήνα.

Το MySmartPrice μεταφέρει την πληροφορία ότι η Oppo φαίνεται να κάνει μια αλλαγή στα τυπικά υπο-πλαίσια κάμερας που βρίσκονται στο πίσω μέρος πολλών smartphones. Οι εικόνες μιας μονάδας δοκιμής Oppo Find X6 5G που διέρρευσαν, αποκαλύπτουν μια μεγάλη ορθογώνια μονάδα πίσω κάμερας. Μία από τις εικόνες δείχνει πώς όταν η συσκευή τοποθετείται σε ένα τραπέζι, έχει έντονη κλίση λόγω του πλαισίου της κάμερας. Το νέο αυτό μοντέλο πιστεύεται ότι έχει κανονικά πάχος 9,2 mm και φθάνει έως τα 12,3 mm στην περιοχή όπου προεξέχει το πλαίσιο της κάμερας.

Οι φήμες λένε ότι το Find X6 5G θα είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα κάμερας 50MP Sony IMX890 που χρησιμοποιείται ήδη σε συσκευές όπως το OnePlus 11 και το Oppo Reno 9 Pro+ 5G. Η συστοιχία κάμερας θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα 50MP και τηλεφακό 50MP που παρέχει οπτικό ζουμ 2x ή 3x. Οι κάμερες Find X6 5G θα ρυθμιστούν από την Hasselblad.
Το τηλέφωνο φέρεται να διαθέτει οθόνη 2K AMOLED 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και να φέρει το chipset Snapdragon 8 Gen 2. Θα έρθει με 12 GB μνήμης RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου και μια μπαταρία 5000 mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 80 W. Το ColorOS 13, που βασίζεται στο Android 13, θα είναι προ-εγκατεστημένο.
Άλλη μια κρυφή έκπληξη για το Find X6 Pro 5G είναι η χρήση αισθητήρα Sony IMX989 1 ιντσών με τον IMX890 να οδηγεί την εξαιρετικά ευρεία κάμερα. Η μονάδα κάμερας μπορεί επίσης να διαθέτει τηλεφακό που παρέχει οπτικό ζουμ 3x. Παρόμοια με το Find X6 5G, οι κάμερες στο μοντέλο Pro θα ρυθμιστούν από τη Hasselblad. Και τα δύο μοντέλα θα μπορούσαν να είναι διαθέσιμα στην Κίνα και σε ορισμένες άλλες αγορές τον επόμενο μήνα.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...