Jump to content

Βάζει τέρμα η Apple σε ζητήματα περί οθόνης του iPhone 14 Pro


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πουλάει σαν “τρελό” το iPhone 14 Pro Max και αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι υπερέχει σε πολλούς τομείς  σε σχέση με το iPhone 14 Plus. Ωστόσο, δεν φαίνονται όλα τόσο ρόδινα, τους τελευταίους μήνες είδαμε πολλές αναφορές περί οριζόντιων γραμμών που εμφανίζονται στην οθόνη του iPhone 14 Pro Max. Το τηλέφωνο έλαβε ήδη μερικές ενημερώσεις του iOS 16 από την κυκλοφορία του, αλλά αυτό το πρόβλημα παραμένει για τους περισσότερους χρήστες. Τώρα, η Apple αναγνωρίζει επιτέλους αυτό το ζήτημα και υπόσχεται μια λύση για τους χρήστες.

Ορισμένοι κάτοχοι iPhone 14 Pro δηλώνουν ότι βλέπουν πράσινες και κίτρινες οριζόντιες γραμμές να αναβοσβήνουν στην οθόνη του iPhone τους. Το πρόβλημα εμφανίζεται ενώ η συσκευή είναι ενεργοποιημένη. Ο αριθμός των χρηστών με το πρόβλημα αυξάνεται συνεχώς μέσω ανεπίσημων φόρουμ και είναι ακόμα άγνωστο εάν πρόκειται για πρόβλημα υλικού ή λογισμικού. Το τελευταίο σημείωμα της Apple έρχεται να ρίξει λίγο φως στο θέμα. Προφανώς, αυτό είναι ένα ζήτημα υλικού, αλλά δεν είναι πολύ σοβαρό για να απαιτείται ανάκληση.

Η Apple δηλώνει ότι το πρόβλημα προέρχεται από ένα έλλειμμα υλικού στην οθόνη του iPhone 14 Pro Max. Η εταιρεία ερευνά το ζήτημα και θα κυκλοφορήσει άλλη μια ενημέρωση iOS για να αντιμετωπίσει το σφάλμα. Μάλλον η εταιρεία μπορεί εύκολα να διορθώσει ότι προκαλεί το σφάλμα μέσω του υλικολογισμικού της οθόνης. Η Apple επιβεβαιώνει την ύπαρξη πράσινων ή κόκκινων γραμμών όταν ένας χρήστης προσπαθεί να ενεργοποιήσει τη συσκευή. Αυτοί οι χρήστες μπορούν να αναμένουν ενημέρωση στο εγγύς μέλλον. Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα φτάσει αυτή η ενημέρωση, αλλά πιστεύουμε ότι θα δοθεί προτεραιότητα.

Αυτήν τη στιγμή, η Apple εργάζεται στο iOS 16.3 ως την επόμενη μεγάλη ενημέρωση για iPhone.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...