Jump to content

Εγγραφή διφωνικού ήχου 360 μοιρών για τα Samsung Galaxy Buds 2 Pro


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από σήμερα, τα Samsung Galaxy Buds μπορούν να καταγράφουν stereo ήχο για σύζευξη με βίντεο από smartphone Samsung Galaxy.

Διαθέσιμη τώρα για τα Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4, η νέα εφαρμογή “360 Audio Recording” της Samsung μπορεί να χρησιμοποιήσει τα Galaxy Buds 2 Pro ως αριστερό και δεξί μικρόφωνο για το βίντεο που τραβήχτηκε στο smartphone σας.

Όταν αυτός ο ήχος αναπαράγεται μέσω στερεοφωνικών ακουστικών, δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται στη θέση όπου καταγράφηκε. Ουσιαστικά, τα μικρόφωνα μιμούνται το ανθρώπινο αυτί για να δημιουργήσουν ένα πολύ ρεαλιστικό ηχητικό εφέ 3D. Η Samsung είχε προηγουμένως προσκαλέσει ορισμένους δημιουργούς να κάνουν επίδειξη της λειτουργικότητας νωρίς, συμπεριλαμβανομένου του Michael Fisher (MrMobile) που έδειξε ένα κλιπ της λειτουργικότητας στο YouTube.

Σημειωτέον, επίσης, η Samsung λέει ότι αυτή είναι η πρώτη δυνατότητα που εκμεταλλεύεται το Bluetooth LE στο Galaxy Buds 2 Pro.

Η Samsung περιγράφει την νέα επιλογή για εγγραφή ήχου 360 ως εξής:

Η λειτουργία λαμβάνει ήχο 360 μοιρών χρησιμοποιώντας ένα μικρόφωνο σε κάθε ακουστικό, τοποθετώντας τους θεατές στο κέντρο ενός πλήθους σε φεστιβάλ ή δίπλα σε ένα ρυάκι στη μέση ενός δάσους. Οι χρήστες μπορούν να βάλουν συνδεδεμένα ακουστικά και να αναπαράγουν το βίντεο στη συσκευή τους ή στο κανάλι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να ακούσουν ζωντανούς και καθηλωτικούς ήχους που μιμούνται μια προσωπική εμπειρία.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από σήμερα και πιθανολογείται πως θα δούμε την σχετική  στη σειρά Galaxy S23, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...