Jump to content

Λαμβάνει κανονικά υποστήριξη Bluetooth το Stadia Controller της Google


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Google λανσάρει το τελευταίο της παιχνίδι Stadia και υπόσχεται να κυκλοφορήσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο την επόμενη εβδομάδα για να ενεργοποιήσει τις επιλογές συνδέσεων μέσω Bluetooth στον Stadia Controller. Το τελευταίο παιχνίδι Stadia που κυκλοφορεί στην υπηρεσία είναι το Worm Game, ένα δοκιμαστικό παιχνίδι που ήταν τεχνικά διαθέσιμο στο Stadia πριν κυκλοφορήσει δημόσια το Stadia τον Νοέμβριο του 2019. Οι προγραμματιστές της Google αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι λίγο πριν εξαφανιστεί η streaming υπηρεσία την επόμενη εβδομάδα.

“Το Worm Game είναι ένας ταπεινός τίτλος που χρησιμοποιήσαμε για να δοκιμάσουμε πολλές από τις δυνατότητες του Stadia, ξεκινώντας πολύ πριν από τη δημόσια κυκλοφορία μας το 2019, μέχρι το 2022”, λέει η Google στην καταχώρισή της για τον πρόσφατα δημοσιευμένο τίτλο. “Δεν θα κερδίσει τον τίτλο ως του καλύτερου παιχνιδιού της χρονιάς, αλλά η ομάδα του Stadia πέρασε πολύ χρόνο παίζοντας το και σκεφτήκαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Ευχαριστώ που παίξατε τα πάντα.”

Παράλληλα με το νέο παιχνίδι, η Google δεσμεύεται επίσης να ενεργοποιήσει το Bluetooth στα χειριστήρια Stadia. Οι κάτοχοι του Google Stadia θα χαρούν να ακούσουν ότι θα κυκλοφορήσει ένα εργαλείο αυτο-εξυπηρέτησης την επόμενη εβδομάδα που θα ενεργοποιήσει το Bluetooth στο χειριστήριο Stadia. “Θα κοινοποιήσουμε λεπτομέρειες την επόμενη εβδομάδα σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης αυτής της δυνατότητας”, λέει ένας διαχειριστής της κοινότητας του Google Stadia σε μια ανάρτηση στο φόρουμ.

Το Google Stadia κλείνει στις 18 Ιανουαρίου και θα επιστρέψει όλες τις αγορές λογισμικού Stadia από το streaming κατάστημα της, ακόμη και τις αγορές υλικού που έγιναν από το Google Store και αναμένει ότι οι περισσότερες θα διεκπεραιωθούν μέχρι την ημερομηνία τερματισμού λειτουργίας της 18ης Ιανουαρίου.

Οι παίκτες θα χάσουν την πρόσβαση σε όλους τους τίτλους και τα saves στο Stadia την επόμενη εβδομάδα, αλλά πολλοί εκδότες επιτρέπουν στους παίκτες του Stadia να μεταφέρουν τις αγορές τους και την πρόοδο του παιχνιδιού τους σε άλλες πλατφόρμες.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...