Jump to content

Η σειρά Huawei P60 δεν θα υποστηρίζει 5G


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

O κολοσσός της mobile τεχνολογίας, Huawei, εργάζεται επί του παρόντος στη νέα ναυαρχίδα του, το Huawei P60. Πρόσφατα, δύο νέα μοντέλα Huawei, τα LNA-AL00 και MNA-AL00 αδειοδοτήθηκαν για πρόσβαση στο δίκτυο μέσω τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. Η άδεια παραθέτει τη συσκευή ως “ψηφιακό κινητό τηλέφωνο TD-LTE”. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζει δίκτυο 5G. Επιπλέον, ένα νέο τηλέφωνο Huawei με αριθμό μοντέλου ALT-AL00 έχει επίσης εισέλθει στο δίκτυο. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι ακόμη γνωστό, αλλα είναι μια συσκευή 4G.

Σύμφωνα με νέα από την αλυσίδα εφοδιασμού, η Huawei θα κυκλοφορήσει δύο ναυαρχίδες φέτος. Μία από τις ναυαρχίδες θα ανήκει στη σειρά Huawei P60 ενώ η άλλη στη σειρά Huawei Mate 60. Η πρώτη αναμένεται να κυκλοφορήσει γύρω στον Μάρτιο του τρέχοντος έτους ενώ η δεύτερη γύρω στον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Οι μέχρι στιγμής αναφορές αποκαλύπτουν ότι η ναυαρχίδα της σειράς Huawei P60 θα έχει chip Qualcomm Snapdragon 8+.

Ο δημοφιλής blogger @DCS αποκαλύπτει ότι η σειρά Huawei P60 θα χρησιμοποιεί δύο νέες κύριες κάμερες. Ο ένας από τους αισθητήρες θα είναι IMX789 ενώ ο άλλος θα είναι IMX888. Η σειρά Huawei P60 θα είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο που θα χρησιμοποιεί τον αισθητήρα κάμερας IMX888. Και οι δύο αισθητήρες είναι 50MP με μεταβλητό διάφραγμα έως και f/1.4.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αισθητήρας IMX789 έχει χρησιμοποιηθεί στο OnePlus 9 Pro, το οποίο είχε αρχικά μέγεθος 52MP 1/1,35″, αλλά η OnePlus τον περιόρισε στα 48MP. Η Huawei θα μειώσει επίσης το μέγεθος αυτού του αισθητήρα. Υπάρχει επίσης μια πιθανή θήκη κινητού τηλεφώνου της σειράς Huawei P60 στο διαδίκτυο. Η εικόνα δείχνει ότι το τηλέφωνο χρησιμοποιεί μια πολύ μοναδική διάταξη τριών καμερών.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...