Jump to content

Τρία νέα έξυπνα ρολόγια ανακοινώνει η TAG Heuer


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τρεις νέες προσθήκες έκανε η TAG Heur στην σειρά έξυπνων ρολογιών Connected Caliber E4 που για πρώτη φορά είδαμε πέρυσι. Όπως θα περίμενε κανείς, όλα τα καινούργια μοντέλα είναι αρκετά ακριβά, με την επιλογή των 42 mm να είναι η φθηνότερη, με τιμή 2.350 $.

Το μοντέλο των 42mm είναι μικρότερο από το πρωτότυπο, αλλά χρησιμοποιεί οθόνη 1,28 ιντσών χωρίς σχεδόν πλαίσιο που προστατεύεται από ζαφείρι. Ωστόσο, εξακολουθεί να φέρει οθόνη OLED με ανάλυση 416 x 416 pixel. Κατασκευαστικά, το σασί από τιτάνιο ποιότητας 2 με μαύρη επίστρωση το καθιστά το ελαφρύτερο smartwatch της εταιρείας.

Για την Golf Edition των 42mm, από την άλλη πλευρά, ξέρουμε πως διαθέτει το ίδιο σώμα, αλλά είναι επίσης πιο ακριβό στα 2.500 δολάρια καθώς συνοδεύεται από τρεις μπάλες γκολφ με την επωνυμία TAG Heuer και δύο ζεύγη λουριών: ένα από μαύρο δέρμα με πράσινες ραφές και ένα λευκό λουράκι από καουτσούκ.

Επιπλέον, το ρολόι υποστηρίζει 40.000 γήπεδα γκολφ σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας την αυτόματη παρακολούθηση χωρίς καμία χειροκίνητη ρύθμιση. Το ρολόι μπορεί να παρακολουθεί το σκορ σας, το κλαμπ του γκολφ που χρησιμοποιείτε καθώς και την τοποθεσία σας στο γήπεδο του γκολφ.

Το Caliber E4 Sports Edition είναι το πιο ακριβό από τα νέα μέλη, ζητώντας 2.600 $, αλλά είναι επίσης το μεγαλύτερο. Έχει μέγεθος 45mm, ακριβώς όπως τα τρέχοντα μοντέλα Connected Caliber E4, με κεραμικό πλαίσιο γύρω από την οθόνη OLED 1,39 ιντσών 454 x 454 px και ελαστικό λουράκι κατάλληλο για αθλήματα.

Όσον αφορά το λογισμικό, η Sport Edition προσφέρει τη δυνατότητα Trail & Hiking, αξιοποιώντας το βαρόμετρο του ρολογιού και αξιολογώντας την απόδοσή του.

Η TAG Heuer θα διαθέσει και τα τρία μοντέλα αργότερα αυτόν τον μήνα και υπόσχεται να τα ενημερώσει στο Wear OS 3, μόλις η Google αρχίσει να χρησιμοποιεί το νέο λογισμικό.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...