Jump to content

Εξαιρετικά ελαφρύ το νέο Samsung Galaxy Book 3


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανοιχτή είναι η φόρμα κρατήσεων για την σειρά Samsung Galaxy S23, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για ένα νέο φορητό υπολογιστή Galaxy Book. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για καμία από τις δύο επιλογές, αλλά είναι σαφές ότι τα τηλέφωνα είναι οι νέες ναυαρχίδες Android, ενώ η επιλογή φορητού υπολογιστή πιθανότατα αναφέρεται στην επερχόμενη σειρά Galaxy Book 3.

Αναμένουμε να δούμε ένα Galaxy Book 3 Pro και ένα Pro 360, καθώς και ένα νέο premium μοντέλο – το Galaxy Book 3 Ultra. Προηγουμένως, το Galaxy Book 2 Pro και το Galaxy Book Odyssey ήταν στην κορυφή της εν λόγω οικογενείας προϊόντων.

Το ακριβές μέγεθος της οθόνης Ultra είναι άγνωστο προς το παρόν, αλλά λέγεται ότι έχει πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους με numpad και πιθανότατα θα διαθέτει επεξεργαστή Intel Core 13ης γενιάς. Με βάση φήμες, ένα από τα βασικά σημεία πώλησης θα είναι ο ελαφρύς σχεδιασμός του.

Ως προς το βάρος, το Samsung Galaxy Book 3 Ultra φέρεται να είναι ελαφρύτερο από το Dell XPS 15, ακόμη και από το Apple MacBook Pro. Το XPS είναι ένας φορητός υπολογιστής 15,6 ιντσών που ζυγίζει μεταξύ 1,92 κιλά και 2,1 κιλά (4,22-4,62 λίβρες). Το MacBook Pro διατίθεται σε δύο μεγέθη: 14” (1,6kg/3,5lbs) και 16” (2,1-2,2kg/4,7-4,8lbs).

Υπάρχουν ελαφρύτεροι φορητοί υπολογιστές στην αγορά, π.χ. ένα γραμμάριο όπως το LG 17” που αγγίζει μόλις 1,43 κιλά/3,16 λίβρες. Έτσι, αυτό το νέο κορυφαίο Samsung ultrabook θα αντιμετωπίσει έναν σκληρό ανταγωνισμό, επομένως είναι καλύτερο να προσφέρει περισσότερα από ένα μικρό βάρος – η νέα σειρά Galaxy Book 3 θα παρουσιαστεί την 1η Φεβρουαρίου μαζί με τη σειρά Galaxy S23.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...