Jump to content

Ακόμη ένα πρόβλημα για το Google Pixel 7....


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ταλαιπωρία και έντονος εκνευρισμός για τους χρήστες της σειράς Google Pixel 7, αφού τα προβλήματα συνεχίζονται και φαίνεται πως δεν θα τελειώσουν ποτέ! Τα Pixel 7 και 7 Pro, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα από την κυκλοφορία τους, βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο με σφάλματα που εμφανίζονται κατά την διάρκεια βιντεο-κλήσεων. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, οι χρήστες αναφέρουν κακή ποιότητα βιντεο-κλήσεων.

Οι χρήστες της σειράς Google Pixel 7 αναφέρουν κακή ποιότητα βιντεο-κλήσεων όταν χρησιμοποιούν εφαρμογές όπως το Google Meet, το Telegram, το Instagram και το WhatsApp. Το συγκεκριμένο ζήτημα περιγράφεται ως παραγωγή μιας πολύ θολής και κηλιδωμένης εικόνας χρησιμοποιώντας τόσο την μπροστινή όσο και την πίσω κάμερα. Το πρόβλημα αρχικά θεωρήθηκε ότι προκλήθηκε από περιορισμούς ποιότητας βίντεο στο Google Meet, αλλά έχει αναφερθεί ότι επηρεάζει και άλλες εφαρμογές.

Για να επιβεβαιώσει την όλη κατάσταση, ένας Redditor έκανε λήψεις τριών screenshots από μια κλήση στο Google Meet, μία από ένα Pixel 7 , μία από ένα iPad Pro 2018 και μία από ένα Pixel 3XL και η σύγκριση έδειξε ότι ακόμη και το χρονολογημένο Pixel 3XL παρήγαγε πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας από το φετινό Pixel 7.

Εικάζεται ευρέως ότι ορισμένες εφαρμογές βελτιστοποιούν το βίντεο για ορισμένα μοντέλα τηλεφώνων, ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να είναι το ίδιο πρόβλημα καθώς είναι πιο εμφανές στο Google Meet, μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε από την Google και μάλλον πρέπει να βελτιστοποιηθεί για να λειτουργεί καλύτερα με τηλέφωνα Pixel. Αυτό το ζήτημα έχει αναφερθεί από τον Οκτώβριο και ελπίζουμε ότι η Google θα το αντιμετωπίσει σε μελλοντική ενημέρωση λογισμικού. Στο μεταξύ, οι χρήστες της σειράς Google Pixel 7 μπορεί να θέλουν να εξετάσουν το ενδεχόμενο χρήσης εναλλακτικών εφαρμογών ή συσκευών βιντεο-κλήσεων για να εξασφαλίσουν καλύτερη ποιότητα.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Κατά τ’άλλα ξέρουμε να κατηγορούμε τις άλλες εταιρείες και να έχουμε τα πίξελ phone στο απυρόβλητο…. Χρήστες δε λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε ξέρουν ποιοι είναι αυτοί….

Link to comment
Share on other sites

14 ώρες πριν, Konstantine73 said:

Κατά τ’άλλα ξέρουμε να κατηγορούμε τις άλλες εταιρείες και να έχουμε τα πίξελ phone στο απυρόβλητο…. Χρήστες δε λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε ξέρουν ποιοι είναι αυτοί….

Να ήταν μόνο για το Pixel... 😉

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...