Jump to content

Μοιάζει υπερβολικά το νέο LeEco S1 Pro με το iPhone 14 Pro και προσφέρει Dynamic Island


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο πιο πρόσφατος κλώνος του iPhone 14 Pro που έγινε επισημος στην Κίνα, είναι το μοντέλο LeEco S1 Pro! Η οθόνη έχει μια εγκοπή σε σχήμα χαπιού στην επάνω-κεντρική θέση. Το υπο-πλαίσιο της κάμερας στο πίσω μέρος φαίνεται να είναι ένα κομβικό σημείο του iPhone 14 Pro όπως και εδώ.

Το LeEco S1 Pro διαθέτει οθόνη LCD 6,5 ιντσών που προσφέρει ανάλυση HD+ 720 x 1600 pixel και ρυθμό ανανέωσης 60 Hz. Η ακριβής έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android δεν είναι ακόμη γνωστή. Ωστόσο, η συσκευή συνοδεύεται από υποστήριξη για Huawei Mobile Services (HMS) ελλείψει Google Mobile Service(GMS) στην Κίνα. Όπως φαίνεται στις εικόνες, έχει κάτι αντίστοιχο που μοιάζει με το Dynamic Island του iPhone για ειδοποιήσεις.

Ακόμη, η συσκευή τροφοδοτείται από το chipset Unisoc T7150, το οποίο έχει τέσσερις πυρήνες Cortex-A75 που τρέχουν στα 1,8 GHz και τέσσερις πυρήνες Cortex-A55 που χρονίζονται στα 1,8 GHz. Το chip των 12 nm διαθέτει GPU 800 MHz Imagination 9446 για γραφικά. Το SoC συνδυάζεται με μνήμη RAM 4 GB / 6 GB / 8 GB και αποθηκευτικό χώρο 64 GB / 128 GB / 256 GB.

Υπάρχει μια μπαταρία 5.000mAh που υποστηρίζει φόρτιση 10W. Στο μπροστινό μέρος, διαθέτει κάμερα 5MP, ενώ το πίσω πάνελ έχει μια κύρια κάμερα 13 megapixel. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις βοηθητικές κάμερες της συσκευής. Έχει πάχος 9,5 χιλιοστά και ζυγίζει περίπου 200 γραμμάρια.

Που κυμαίνεται τιμολογιακά;

Το LeEco S1 Pro είναι πλέον διαθέσιμο για προ-παραγγελία στην Κίνα και παραλλαγή 8 GB + 128 GB κοστίζει 899 γιουάν (134 $). Δεν φαίνεται ότι  υπάρχουν σκέψεις ώστε αυτή η συσκευή να κυκλοφορήσει εκτός Κίνας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...