Jump to content

Τα μέλη της σειράς Honor Magic 5 θα διαθέτουν τέσσερις κάμερες 50 MP


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωρινά, η σειρά Honor Magic 5 έχει την κωδική ονομασία “Piaget” όπως γράφει ο leakster Digital Chat Station και παραπέμπει σε αυτήν τη συσκευή, PGT-AN00, η ​​οποία μόλις εισήχθη στο MIIT της Κίνας. Αυτό σημαίνει ότι η νέα ναυαρχίδα της Honor οδεύει προς το επίσημο καθεστώς, δηλαδή θα ανακοινωθεί κανονικά, είναι θέμα μόνο κάποιων εβδομάδων.

Έχουμε ήδη μια πρόχειρη ιδέα για το πώς θα μοιάζει το τηλέφωνο χάρη στις διαρροές. Παρακάτω είναι μια εικόνα render. Τα μοντέλα Magic5 θα διατηρήσουν το εξέχον κυκλικό υπο-πλαίσιο της κάμερας, αν και η διάταξη της κάμερας φαίνεται διαφορετική από τη σειρά Magic4.

Μπορείτε να το δείτε καλύτερα σε αυτήν την εικόνα, αυτό που φαίνεται να είναι ένας δίσκος με πάνελ που θα καλύψει το υπο-πλαίσιο της κάμερας. Σημειώστε την ετικέτα ζουμ 100x, που αναφέρεται στο ψηφιακό ζουμ, φυσικά και πιθανότατα σημαίνει οπτικό ζουμ 10x.

Με βάση ανεπίσημες πληροφορίες, η σειρά Magic5 δεν θα ακολουθήσει το Honor 80 Pro στην επιδίωξή της για υψηλό αριθμό megapixel. Το DCS γράφει ότι τα Honor Magic5 Pro και Ultimate θα έχουν τέσσερις κάμερες 50MP (αν και ορισμένες μονάδες ενδέχεται να έχουν αισθητήρες 64MP).

Φυσικά, οι παραπάνω εικόνες δείχνουν μόνο μια ρύθμιση τριπλής κάμερας, επομένως αυτή θα πρέπει να είναι η vanilla έκδοση του Magic5. Για σύγκριση, ο προκάτοχός του (το Magic4) είχε περισκόπιο 8MP 5x, ενώ το Pro και το Ultimate επέλεξαν φακούς 3,5x και αισθητήρες υψηλότερης ανάλυσης 64MP για τις τηλεφακό τους.

Και τα τρία μοντέλα – τα Honor Magic5, Magic5 Pro και Magic5 Ultimate – αναμένεται να διαθέτουν chipset Snapdragon 8 Gen 2. Θα υπάρχει και ένα τέταρτο μοντέλο, ένα Magic5 Lite, το οποίο θα χρησιμοποιεί έναν ελαφρώς υπερχρονισμένο Snapdragon 695.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...