Jump to content

SmartThings Station by Samsung: Ένας έξυπνος οικιακός κόμβος που τα έχει όλα


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένας νέος κόμβος λειτουργιών για το έξυπνο σπίτι είναι το SmartThings Station της Samsung που ουσιαστικά είναι ένας διανομέας, που λειτουργεί ως κουμπί και έχει ενσωματωμένο φορτιστή Qi 15W. Σημειώστε ότι υποστηρίζει το πρωτόκολλο Matter, το οποίο έχει υιοθετηθεί ευρέως από την smart οικιακή βιομηχανία – ενοποίησε τα οικοσυστήματα της Samsung και της Google, ακόμη και η Apple πρόσθεσε την υποστήριξη Matter στο iOS 16.1.

Η βασική λειτουργία του SmartThings Station είναι να συνδέει όλες τις έξυπνες οικιακές συσκευές σας, οι οποίες ενδέχεται να χρησιμοποιούν ένα από τα πολλά πρωτόκολλα. Αυτό σας επιτρέπει να τα ελέγχετε από το τηλέφωνό σας ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι.

Μπορείτε με ένα μονό, διπλό ή παρατεταμένο πάτημα σε αυτή την συσκευή να σβήσετε όλα τα φώτα και να απενεργοποιήσετε ορισμένες συσκευές καθώς φεύγετε από το σπίτι (και στη συνέχεια να τις ενεργοποιήσετε ξανά όταν επιστρέψετε στο σπίτι). Μπορεί να δώσει εντολή στην τηλεόρασή σας να μεταβεί στη λειτουργία παιχνιδιού και στο τηλέφωνό σας στη λειτουργία “Μην ενοχλείτε”. Μπορεί επίσης να κλείσει τα στόρια και να μειώσει τη θερμοκρασία καθώς ετοιμάζεστε να πάτε για ύπνο.

Το νέο αυτό προϊόν συνδέεται επίσης με το δίκτυο SmartThings Find. Δεδομένου ότι είναι πάντα στο σπίτι, μπορεί να εντοπίσει εάν οι καταχωρημένες συσκευές σας βρίσκονται στο σπίτι και πότε φεύγουν/επιστρέφουν. Αυτό περιλαμβάνει τις συσκευές που έχετε μαζί σας – τηλέφωνο, tablet, ρολόι, ακουστικά – αλλά και οτιδήποτε έχει συνδεδεμένο Galaxy SmartTag ή SmartTag+. Το δίκτυο SmartThings Find αναπτύσσεται γρήγορα, έφτασε τα 200 εκατομμύρια εγγεγραμμένες συσκευές πέρυσι.

Το SmartThings Station θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις αρχές Φεβρουαρίου 2023, θα είναι επίσης διαθέσιμο στη Νότια Κορέα και θα το δούμε σε μαύρο και άσπρο χρώμα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...