Jump to content

LG Signature OLED M: Πλήρως ασύρματη, χωρίς καλώδια!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαζί με όλα τα καινοτόμα προϊόντα, στην φετινή CES του Λας Βέγκας, κάτι άλλο που προκάλεσε έντονο θαυμασμό ήταν η νέα τηλεόραση LG Signature OLED M (model M3), η πρώτη ασύρματη τηλεόραση στον κόσμο που υποστηρίζει την τεχνολογία Zero Connect της εταιρείας.

Η τεχνολογία Zero Connect είναι μια ασύρματη λύση για τη μετάδοση βίντεο και ήχου σε πραγματικό χρόνο. Για μια ασύρματη ρύθμιση, η τηλεόραση διαθέτει ένα Zero Connect Box που έχει όλες τις απαραίτητες θύρες για σύνδεση σε συσκευές HDMI, όπως κουτιά εγκατάστασης, γραμμές ήχου και άλλα.

Η LG έχει αναπτύξει έναν αλγόριθμο για την εύκολη σύνδεση του κουτιού με την τηλεόραση. Αυτό βοηθά στον προσδιορισμό της βέλτιστης διαδρομής μετάδοσης και επίσης μειώνει τα σφάλματα ή τις διακοπές ανιχνεύοντάς τα και εναλλάσσοντας διαδρομές. Επιπλέον, η κεραία του Zero Connect Box μπορεί να επανατοποθετηθεί για αυξημένη ισχύ σήματος.

{}

Το έξυπνο αυτό κουτί επιτρέπει επίσης την εύκολη εγκατάσταση χωρίς καλώδια και υποστηρίζει φωνητική αναγνώριση για να ελέγχετε την M3 και τις συνδεδεμένες συσκευές μέσω φωνητικών εντολών.

Ακόμη, η νέα LG Signature M3 διαθέτει αυτο-φωτιζόμενη οθόνη OLED 97 ιντσών και υποστηρίζει περιεχόμενο στα 4K 120Hz . Έρχεται με το One Wall Design έτσι ώστε να συνδυάζεται με όλη τη διακόσμηση του δωματίου. Η ασύρματη τηλεόραση έχει επίσης κερδίσει τα “Βραβεία Καινοτομίας CES 2023” σε δύο κατηγορίες.

Άγνωστες παραμένουν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα τηλεόραση LG Signature OLED, όπως η τιμή. Επίσης, δεν έχουμε καμία λέξη για τη διαθεσιμότητά της προς το παρόν.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...