stixima Δημοσιεύτηκε October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 10, 2005 Μπορει να βοηθησει καποιος; Και τα δυο πακετα πωλουνται απο ΟΤΕνετ. Δεν καταλαβα ομως την διαφορα του καθενος πακετου. Ας μου πει καποιος. Ευχαριστω. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 To connX είναι του OTE ενώ το kit της otenet. Πάντως από όσο έχω ψάξει, δε βλέπω το λόγο να υπάρχει το connx. Είναι σαν να κάνεις μόνος σου μία-μία τις διαδικασίες. Δεν κερδίζεις κάτι. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. October 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Δηλαδη μου προτεινεις να παρω το ondsl? Εχω αυτη τι στιγμη μια otenet pstn που ληγει στις 25/10 και μολις ληξει θα την κανω dsl 384. Απλα νομιζω πως με συμφαιρει το ondsl γιατι γλυτωνω τα εξοδα ενεργοπ. γραμμης. Σωστα; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Αν εισαι αναμεσα σ αυτα τα 2 , OnDSL kit με 1000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Eχω την εντύπωση ότι με kit δεν μπορείς να κρατησεις τη γραμμή μετά από 3 μήνες αν δεν συνεχίσεις στην ΟΤΕνετ... Ενώ με το conn-x τη κρατάς και βάζεις όποιον ISP θέλεις. Αν δεν κάνω λάθος, αυτό και μόνο θα ήταν αρκετό για να διαλέξεις το conn-x... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Eχω την εντύπωση ότι με kit δεν μπορείς να κρατησεις τη γραμμή μετά από 3 μήνες αν δεν συνεχίσεις στην ΟΤΕνετ... Ενώ με το conn-x τη κρατάς και βάζεις όποιον ISP θέλεις. Αν δεν κάνω λάθος, αυτό και μόνο θα ήταν αρκετό για να διαλέξεις το conn-x...to aditheto ginete.ego exo edo kai 3 mines to kit kai tin alli evdomadsa telioni to 3mino.etsi tous pira tilefono kai mou afisan tin grami eleftheri gia na dialekso opoion isp thelo.pare kit asizititi Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 E τότε Kit... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 PAIDIA ANALOGWS.EGW PIRA CONN-X EPEIDI ITHELA NA SINDESW 2 PC KAI TO TELINDUS POU DINEI TO CONN-X EXEI AFTIN TIN DINATOTITA ME USBÐERNET.AKOMA EXEI FIREWALL+NAT.ARA AXIZEI PERISSOTERO.TO ONDSL KIT EXEI ENA APLO MODEM USB POU EINAI GIA.... Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Το ξέρω ότι ξεθάβω "περσινά ξινά σταφύλια", αλλά αυτή η απορία μου έχει μείνει ακόμα. Πριν ένα δίμηνο αποφάσισα να κάνω το μεγάλο -ας πούμε- βήμα και να "αγοράσω" κουτί. Σε εισαγωγικά γιατί μέχρι τότε είχα γραμμή στο όνομά μου και πλήρωνα το πάγιο στον ΟΤΕ και συνδρομή Internet στη FORTHnet (πελάτης 10ετίας κι ευχαριστημένος). Τέλος πάντων, για να μην τα πολυλογώ, ψάχνοντας για το ποιο κουτί θα "αγοράσω", κατέληξα στον ΟΤΕ κυρίως για τον λόγο ότι επειδή θα με αντιμετώπιζαν ως "παλιό πελάτη" (λόγω κατοχής aDSL) δεν θα έπρεπε να μπω στη διαδικασία απενεργοποίησης/ενεργοποίησης. Έτσι από 384 που είχα αγόρασα Conn-x 1024 (δεν πρόλαβα την τωρινή προσφορά του OnDSL kil με τους 26 Εβραίους). Τώρα βέβαια μέχρι τα Χριστούγεννα είμαι "δεσμευμένος" αλλά με ενδιαφέρει να μάθω τη διαφορά των δύο. Κάνοντας μια αναζήτηση εδώ και διαβάζοντας 5-6 αντίστοιχα topics, παντού αναφέρεται ότι έχοντας κάποιος OnDSL kit μπορεί να κρατήσει τη γραμμή του σε περίπτωση που αποφασίσει να μην ανανεώσει τη συνδρομή του μέσω της ΟΤΕnet σε αντίθεση με το Conn-x που θα την χάσει. Όμως, σε συζητήση που είχα με μια παρέα τις προάλλες καταλήξαμε στο εξής. Το Conn-x είναι προϊόν του ΟΤΕ και το OnDSL kit της OTEnet (σώπα ρε φίλε, πες μας κάτι που δεν ξέρουμε :p ). Αυτό σημαίνει, ότι ο ΟΤΕ πουλάει το προϊόν του (γραμμές aDSL) μαζί με συνδέσεις OTEnet σε κάποια "συμφέρουσα" τιμή. Η OTEnet από την πλευρά της, δίνει το δικό της προϊόν (συνδέσεις Internet) και παρέχει και γραμμές aDSL από αυτές που της έχει παραχωρήσει ο ΟΤΕ (όπως έχει κάνει και με τους υπόλοιπους παρόχους). Άρα λοιπόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως το πλέον λογικό είναι πως αν κάποιος που έχει αγοράσει OnDSL kit αποφασίσει να ΜΗΝ ανανεώσει, θα ΧΑΣΕΙ τη γραμμή του όπως θα συνέβαινε και με τα λοιπά "κουτιά", ενώ στην περίπτωση του Conn-x θα την κρατήσει. Επειδή όμως άυτή η άποψη αντιτίθεται σε ότι αναφέρεται εδώ μέσα θα παρακαλούσα κάποιον που γνωρίζει τι ακριβώς ισχύει να με ενημερώσει. Επίσης, μετά το πέρας του εξαμήνου οπότε η συνδρομή γίνεται αυτόματα "αορίστου", τι επιλογές έχω ως προς την ανανέωση; από τον ΟΤΕ μου είπαν πως αν έχει βγει κάποια άλλη προσφορά και το πάρω χαμπάρι λίγο πριν λήξει η δικιά μου, μπορώ να την αγοράσω και να ανανεώσω με εκείνη, αυτό όμως περιλαμβάνει μόνο προσφορές του Conn-x, ή θα μπορώ να αγοράσω και κάτι αντίστοιχο του OnDSL kit ή ακόμα και "σκέτη" σύνδεση OTEnet; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Το ξέρω ότι ξεθάβω "περσινά ξινά σταφύλια", αλλά αυτή η απορία μου έχει μείνει ακόμα.Πριν ένα δίμηνο αποφάσισα να κάνω το μεγάλο -ας πούμε- βήμα και να "αγοράσω" κουτί. Σε εισαγωγικά γιατί μέχρι τότε είχα γραμμή στο όνομά μου και πλήρωνα το πάγιο στον ΟΤΕ και συνδρομή Internet στη FORTHnet (πελάτης 10ετίας κι ευχαριστημένος).Τέλος πάντων, για να μην τα πολυλογώ, ψάχνοντας για το ποιο κουτί θα "αγοράσω", κατέληξα στον ΟΤΕ κυρίως για τον λόγο ότι επειδή θα με αντιμετώπιζαν ως "παλιό πελάτη" (λόγω κατοχής aDSL) δεν θα έπρεπε να μπω στη διαδικασία απενεργοποίησης/ενεργοποίησης. Έτσι από 384 που είχα αγόρασα Conn-x 1024 (δεν πρόλαβα την τωρινή προσφορά του OnDSL kil με τους 26 Εβραίους).Τώρα βέβαια μέχρι τα Χριστούγεννα είμαι "δεσμευμένος" αλλά με ενδιαφέρει να μάθω τη διαφορά των δύο. Κάνοντας μια αναζήτηση εδώ και διαβάζοντας 5-6 αντίστοιχα topics, παντού αναφέρεται ότι έχοντας κάποιος OnDSL kit μπορεί να κρατήσει τη γραμμή του σε περίπτωση που αποφασίσει να μην ανανεώσει τη συνδρομή του μέσω της ΟΤΕnet σε αντίθεση με το Conn-x που θα την χάσει.Όμως, σε συζητήση που είχα με μια παρέα τις προάλλες καταλήξαμε στο εξής. Το Conn-x είναι προϊόν του ΟΤΕ και το OnDSL kit της OTEnet (σώπα ρε φίλε, πες μας κάτι που δεν ξέρουμε :p ). Αυτό σημαίνει, ότι ο ΟΤΕ πουλάει το προϊόν του (γραμμές aDSL) μαζί με συνδέσεις OTEnet σε κάποια "συμφέρουσα" τιμή. Η OTEnet από την πλευρά της, δίνει το δικό της προϊόν (συνδέσεις Internet) και παρέχει και γραμμές aDSL από αυτές που της έχει παραχωρήσει ο ΟΤΕ (όπως έχει κάνει και με τους υπόλοιπους παρόχους).Άρα λοιπόν καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως το πλέον λογικό είναι πως αν κάποιος που έχει αγοράσει OnDSL kit αποφασίσει να ΜΗΝ ανανεώσει, θα ΧΑΣΕΙ τη γραμμή του όπως θα συνέβαινε και με τα λοιπά "κουτιά", ενώ στην περίπτωση του Conn-x θα την κρατήσει.Επειδή όμως άυτή η άποψη αντιτίθεται σε ότι αναφέρεται εδώ μέσα θα παρακαλούσα κάποιον που γνωρίζει τι ακριβώς ισχύει να με ενημερώσει.Επίσης, μετά το πέρας του εξαμήνου οπότε η συνδρομή γίνεται αυτόματα "αορίστου", τι επιλογές έχω ως προς την ανανέωση; από τον ΟΤΕ μου είπαν πως αν έχει βγει κάποια άλλη προσφορά και το πάρω χαμπάρι λίγο πριν λήξει η δικιά μου, μπορώ να την αγοράσω και να ανανεώσω με εκείνη, αυτό όμως περιλαμβάνει μόνο προσφορές του Conn-x, ή θα μπορώ να αγοράσω και κάτι αντίστοιχο του OnDSL kit ή ακόμα και "σκέτη" σύνδεση OTEnet;Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ;) Για την ανανέωση δεν ξέρω να σου πω. Ξέρω όμως σίγουρα τι ισχύει για το θέμα της γραμμής: έχω conn-x 1024 και στην Αθήνα και στην Ηγουμενίτσα. Και στο conn-x και στο ondsl kit όταν λήξει η συνδρομή, η γραμμή μένει στο όνομά σου και μπορείς να βάλεις όποιον provider θέλεις. Στην περίπτωση του ondsl kit, ο λογαριασμός για το κόστος της γραμμής, σου έρχεται από την Otenet. Επίσης αν κάποιος έχει ήδη adsl γραμμή στο όνομά του και θέλει να βάλει ένα από τα δύο πακέτα ισχύουν τα εξής: CONN-X: Απλά κάνεις μια αίτηση στον ΟΤΕ (ή στο 134, ή μέσω του www.oteshop.gr ή σε κάποιο κατάστημα του ΟΤΕ) για μετατροπή της υπάρχουσας γραμμής σε conn-x και είσαι μια χαρά. Δεν κόβεται η γραμμή σου και απλά μπαίνει πάνω το conn-x ONDSL KIT: Πρέπει υποχρεωτικά να διακόψεις την adsl γραμμή και μόλις διακοπεί, τότε να κάνεις την αίτηση για το ONDSL KIT. Αν κάποιος ΔΕΝ έχει ΚΑΘΟΛΟΥ adsl, εξετάζει το κόστος του κάθε πακέτου εκείνη την εποχή (δηλαδή προσφορές, παροχές κάθε πακέτου κ.λ.π. ) και βάζει όποιο από τα δύο θέλει. Πιστεύω ότι αυτά τα δυο πακέτα είναι η καλύτερη λύση γιατί η γραμμή μετά μένει σε εσένα και κάνεις ότι θέλεις. Μερικοί μου λέγανε "Τι πήγες και έβαλες conn-x ενώ η Tellas ή η Forthnet είχε την ΤΑΔΕ προσφορά κ.λ.π." και η απάντηση: "Μου την δίνει και η Forthnet και περισσότερο από κάθε άλλη εταιρία η Tellas ενώ με το conn-x κρατάω την γραμμή" . Πρώτα έβριζα και το conn-x και το ondsl kit, αλλά μόλις είδα την απόδοση (στην πράξη, όχι στα λόγια) της Otenet άλλαξα γνώμη. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Για την μετατροπή αυτό έκανα κι εγώ. Οπότε και στις δύο περιπτώσεις η γραμμή μένει σε μένα. Φυσικά αυτό ισχύει σε περίπτωση που θέλω να αγοράσω "σκέτη σύνδεση", γιατί σε οποιοδήποτε κουτί θα πρέπει να την καταργήσω και να κάνει αίτηση ενεργοποίησης η εταιρεία. Για την ανανέωση στο εξάμηνο ξέρει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Mετά το πέρας του πρώτου εξαμήνου οπώς είπες γίνεσαι αορίστου χρόνου με τις ίδιες τιμές (47.50 €) Οποιάδήποτε στιγμή μετά του 6 μήνες μπορείς να μπείς σε άλλη προσφορά του conn-x. Επίσης μπορείς να πάρεις και σκέτη συνδρομή otenet κρατώντας τη γραμμή (το οποίο όμως είναι ασύμφορο) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Άρα παραμένω στις προσφορές του Conn-x. Για οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να διακόψω... σωστά; (εκτός από συνδρομή OTEnet) Ερώτηση: Αν, υποθετικά, είχα αγοράσει OnDSL kit, μετά το πέρας (πχ. το έτος) τι επιλογές θα είχα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Κάποιος; Κάτι; Τίποτα;;; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts