Jump to content

Η Acer λανσάρει το φορητό ηχείο Google Assistant "Halo Swing"


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ ωραία τα ολοκαίνουργια smartphones και tablets που ήδη άρχισαν να ανακοινώνονται στην CES 2023, όμως η Acer αποκάλυψε και το νέο της Halo Swing, ένα φορητό έξυπνο ηχείο έτοιμο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους που τροφοδοτείται από το Google Assistant.

Στο σπίτι, τα ηχεία με την χρήση του ψηφιακού βοηθού της Google και μερικές ηχητικές εντολές, θα κάνετε τα πάντα χωρίς να χρειαστείτε καν το smartphone σας. Τα φορητά ηχεία, όπως το νέο Acer Halo Swing, μπορούν να αναπαράγουν μουσική οπουδήποτε υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο Wi-Fi ή να κάνουν σύζευξη με το τηλέφωνό σας.

Τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του Halo Swing, που δίνουν κυριολεκτικά το όνομά του στο ηχείο, είναι η βολική δερμάτινη λαβή μεταφοράς και τα προσαρμόσιμα φώτα RGB στην κάτω πλευρά. Αυτά τα φώτα αντιδρούν όταν καλείτε τον βοηθό της Google και μπορούν επίσης να προσαρμοστούν στην εφαρμογή Acer Halo. Στο μπροστινό μέρος του ηχείου, θα βρείτε μια απλή οθόνη LED, η οποία μπορεί να δείχνει πράγματα όπως τον τρέχοντα καιρό, το ημερολόγιο και άλλα ή να σχεδιάζεται με το χέρι στην εφαρμογή.

Όταν είναι συνδεδεμένο μέσω Wi-Fi, το Acer Halo Swing λειτουργεί όπως άλλα παρόμοια ηχεία, ακόμη και με δυνατότητα διαχείρισης μέσω της εφαρμογής Google Home. Για να είναι πιο εύκολο να το μεταφέρετε εν κινήσει, το Halo Swing περιλαμβάνει επίσης πλήρη υποστήριξη Google Fast Pair για εύκολη ρύθμιση Bluetooth στο τηλέφωνό σας. Για βέλτιστη χρήση σε εξωτερικούς χώρους, το ηχείο έχει αντοχή στο νερό IPX5 και διάρκεια μπαταρίας 10 ωρών.

Όσον αφορά τον πραγματικό ήχο, το τελευταίο έξυπνο ηχείο της Acer περιλαμβάνει ήχο 360°, ενισχυμένο από υπο-γούφερ και ήχο DTS. Για ακόμη πληρέστερο ήχο, μπορείτε επίσης να αντιστοιχίσετε πολλά ηχεία Halo Swing μαζί.

Το ηχείο Acer Halo Swing με Google Assistant πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, αν και η Acer δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τον ακριβή χρόνο ή την τιμολόγηση.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...