Jump to content

Κάνει και λάθη το Car Crash Detection του iPhone!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι το λεγόμενο “Car Crash Detection” της Apple ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό που σώζει ανθρώπινες ζωές μετά από πραγματικά ατυχήματα; Η απάντηση είναι “ναι”, απλώς μερικές φορές το χαρακτηριστικό δεν είναι απολύτως “free” από λάθη. Χρησιμοποιεί μια ποικιλία αισθητήρων και δεδομένων για να ανιχνεύει τροχαία ατυχήματα και να ειδοποιεί τις αρχές. Μια ανάρτηση αναφέρει ότι από την 1η Δεκεμβρίου, όλες οι κλήσεις που ελήφθησαν μέσω της λειτουργίας στη χώρα Gallatin της Μοντάνα των ΗΠΑ,  ήταν από τα iPhone των σκιέρ του Big Sky Resort, του Bridger Bowl ή του Yellowstone Club. Το πρόβλημα; Δεν χρειάζονταν να ενεργοποιηθούν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Προς το παρόν, εναπόκειται στην Apple να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προκαλούν τον ανιχνευτή Car Crash να στέλνει ψευδείς ειδοποιήσεις στο iPhone και το ρολόι. Η ομάδα διάσωσης έδωσε μερικές συμβουλές στους χρήστες iPhone για να αποφύγουν τις ψεύτικες κλήσεις.

“ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΨΕΥΔΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ IPHONE Ή ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΣΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΚΛΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ, ΤΟ GALLATIN COUNTY 911 ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΑΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.  ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ.”

Αυτή δεν είναι η πρώτη περίπτωση λάθους του Apple Car Crash Detector. Πριν από λίγες εβδομάδες, η λειτουργία έκτακτης ανάγκης της Apple έστειλε ειδοποιήσεις στις αρχές μετά τη σύγχυση ενός ταξιδιού Rollercoaster με ένα τροχαίο ατύχημα. Ως αποτέλεσμα, αναμένουμε από την Apple να εντείνει τη δουλειά της σε αυτά τα χαρακτηριστικά. Το iPhone και το Apple Watch πρέπει να είναι πιο “έξυπνα” για να αποφευχθούν αυτές οι ψεύτικες κλήσεις.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...