Jump to content

Η Oppo υπόσχεται 4 αναβαθμίσεις του Android OS και 5 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ιστορικά και μόνο, η Oppo ξέρουμε πως παρείχε ενημερώσεις στις συσκευές της για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, η κινεζική εταιρεία σχεδιάζει τώρα να προχωρήσει παραπέρα παρέχοντας έως και 4 νέες εκδόσεις του δικού της UI που βασίζεται στην τελευταία ενημέρωση του Android OS στα επερχόμενα της smartphoneς υψηλής τεχνολογίας.

Όπως κάνει ήδη η Samsung, η OnePlus μόλις δεσμεύτηκε να παρέχει 4 χρόνια ενημερώσεων Android στα smartphone της. Επομένως, είναι λογικό η Oppo, η μητρική εταιρεία, να προτείνει μια παρόμοια στρατηγική για τα δικά της προϊόντα. Η κινεζική εταιρεία αναμφίβολα θα αυξήσει την υποστήριξη για τα smartphone της, αν και ίσως όχι με τον τρόπο που περιμέναμε.

Στην πραγματικότητα, η Oppo θα παρέχει πέντε χρόνια αναβαθμίσεων ασφαλείας μαζί με τέσσερις ενημερώσεις στο προσαρμοσμένο Color OS για τις επερχόμενες συσκευές της. Αυτή η διάκριση είναι σημαντικό να αναφερθεί, καθώς οι ενημερώσεις UI δεν συνοδεύονται πάντα από μια νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android της Google.

Ευθέως πάντως η Oppo λέει ότι η αναθεωρημένη πολιτική παρακολούθησης ενημερώσεων θα ισχύει μόνο για τα επερχόμενα high-end smartphones της εταιρείας, τα οποία θα παρουσιαστούν το 2023. Επομένως, το Find X5 Pro θα συνεχίσει να επωφελείται από μόλις τρεις σημαντικές ενημερώσεις Android. Αυτός ο νέος κανόνας θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ με το επερχόμενο Find X6. Είναι άγνωστο εάν το Find N2 Flip θα επηρεαστεί ή όχι.

Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα smartphone τους για μερικά ακόμη χρόνια. Ως αποτέλεσμα της δέσμευσης των παραγωγών smartphone να ενημερώνουν τα προϊόντα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ελπίζουμε ότι και άλλες εταιρείες, όπως η Xiaomi, θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...