Jump to content

Πολύ πιο αποδοτικό το νέο Samsung Galaxy Book2 Pro 360 με chipset Snapdragon 8cx Gen 3


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από τον περασμένο Φεβρουάριο δεν είδαμε κάτι νέο από την Samsung για να αντικαταστήσει το Galaxy Book2 Pro 360 με τεχνολογία της Intel, αλλά τώρα υπάρχει μια νέα έκδοση σχεδόν έτοιμη – αυτή που θα τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 8cx Gen 3 της Qualcomm. Το νέο μοντέλο ανακοινώθηκε στη Νότια Κορέα και θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιανουαρίου με τιμή 1,89 εκατομμύρια KRW.

Το 8cx Gen 3 ήταν το πρώτο chipset 5nm για συσκευές Windows-on-ARM και έφερε σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση όταν κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου έτους. Σε σύγκριση με το Gen 2, προσφέρει +85% απόδοση CPU πολλαπλών πυρήνων, +60% απόδοση GPU και το NPU έφτασε στα 29 TOPS.

Σε σύγκριση με την έκδοση Intel του ίδιου φορητού υπολογιστή, είναι φυσικά το ίδιο με το μοντέλο 13,3” – είναι εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό με μόλις 1,04 κιλά και 11,5 χιλιοστά. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η οθόνη AMOLED μπορεί να γυρίσει γύρω από 360°, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως tablet για να σημειώνετε με τη γραφίδα S-Pen που περιλαμβάνεται στην αρχική του συσκευασία.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχει βελτιωθεί αισθητά και μάλιστα φορητός υπολογιστής που τροφοδοτείται με Snapdragon μπορεί να διαρκέσει έως και 35 ώρες αναπαραγωγής βίντεο με μία μόνο φόρτιση, ενώ το μοντέλο Intel ξεπερνά τις 21 ώρες. Αυτό έχει επίσης ανώτερη συνδεσιμότητα με ενσωματωμένη υποστήριξη 5G και Wi-Fi 6E. Είναι ακριβότερο, ωστόσο, ένα μοντέλο Core i5 13,3” που μπορεί να διατεθεί για 1,65 εκατομμύρια KRW.

Αυτό το μοντέλο είναι κατάλληλο για εταιρική χρήση καθώς συνοδεύεται από Windows 11 και ακολουθεί τις προδιαγραφές Secured-Core PC της Microsoft, οι οποίες κλειδώνουν το υλικό σε επίπεδο υλικο-λογισμικού. Είναι το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας που προσφέρουν τα Windows.

Και πάλι, το Samsung Galaxy Book2 Pro 360 με Snapdragon 8cx Gen 3 θα κυκλοφορήσει στη Νότια Κορέα στις 16 Ιανουαρίου με τιμή 1,89 εκατομμύρια KRW (που μετατρέπεται σε 1.500 $, 1.400 € ή 124.000 ₹). Δεν είναι σαφές εάν θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως και πότε μπορεί να συμβεί αυτό.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...