Jump to content

Tο Xiaomi Pad 6 Series θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2023


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει μόνο η Samsung και η Apple στην κατηγορία των tablets, μια πολύ αξιόλογη πρόταση για το 2021, αποτέλεσε και το Xiaomi Pad 5 που πραγματικά είχε ένα καλό σύνολο προδιαγραφών με ελάχιστες ελλείψεις. Από τότε υπήρξαν αρκετές αναφορές ότι η εταιρεία επεξεργαζόταν το Pad 6 και μάλιστα περιμέναμε την κυκλοφορία του φέτος στην Κίνα. Ωστόσο, καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, φαίνεται ότι θα μετατεθεί για το 2023 αυτή η νέα άφιξη. Σε μια αφίσα του Weibo, ο tipster Digital Chat Station αποκάλυψε το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της σειράς Xiaomi Pad 6.

Σύμφωνα με τον tipster, η σειρά Xiaomi Pad 6 θα κυκλοφορήσει στις αρχές του δεύτερου τριμήνου του 2023. Πρόσθεσε ότι η θυγατρική της Xiaomi, Redmi, εργάζεται επίσης σε ένα νέο tablet, αλλά δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Τα Xiaomi Pad 6 και Pad 6 Pro λέγεται ότι έχουν αντίστοιχες κωδικές ονομασίες, όπως Pipa και Liuqin. Το πρώτο λέγεται ότι είναι εξοπλισμένο με το chipset Snapdragon 870, ενώ το δεύτερο είναι πιθανό να έρθει με ενσωματωμένο το Snapdragon 8 Plus Gen 1.

Ο tipster αποκάλυψε ότι και τα δύο tablet έχουν οθόνη 11 έως 12 ιντσών με στενά πλαίσια. Μια ρύθμιση διπλής κάμερας θα είναι διαθέσιμη στην επάνω αριστερή γωνία του πίσω μέρους και των δύο μοντέλων. Φαίνεται ότι και οι δύο συσκευές ενδέχεται να είναι εξοπλισμένες με μπαταρία διπλής κυψέλης.

Προηγούμενες αναφορές ισχυρίστηκαν ότι η οθόνη AMOLED του Xiaomi Pad 6 Pro θα υποστηρίζει 2880 x 1880 pixels και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Αναμένεται επίσης να συνοδεύεται από άλλα χαρακτηριστικά, όπως τετραπλά ηχεία, υποστήριξη NFC, πληκτρολόγιο και υποστήριξη γραφίδας.

Εικάζεται ότι το Xiaomi Pad 6 Pro θα παραμείνει αποκλειστικά διαθέσιμο στην κινεζική αγορά. Το Xiaomi Pad 6, από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να κυκλοφορήσει στην Κίνα, την Ινδία και την παγκόσμια αγορά.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...