Jump to content

Tesla: Λανσάρει τον πρώτο της ασύρματο φορτιστή, έρχεται το τηλέφωνο Tesla;


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνήθως όταν ακούμε για το όνομα της Tesla, μόνο ένα πράγμα μας έρχεται στο μυαλό: ηλεκτρικά οχήματα. Λογική η σκέψη μας, αφού η εταιρεία αναδείχθηκε μέσω των πρωτοποριακών ηλεκτρικών οχημάτων, όμως μια τέτοια εταιρείας με ηλικία μόλις 14 ετών, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει δραστηριότητες και με άλλα είδη;

Εδώ και αρκετό καιρό, έχουμε συναντήσει πολυάριθμες φήμες για ένα smartphone Tesla. Μέρα με τη μέρα, χρόνο με τον χρόνο, αυτή η εικασία συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, υπάρχουν λίγα πράγματα στην διάθεσή μας για αυτό το νέο προϊόν της Tesla. Υπάρχουν τόσες πολλές υποθέσεις, αλλά δεν έχουμε ιδέα αν το τηλέφωνο Tesla θα διαθέτει Android, iOS ή δικό του υλικο-λογισμικό.

Η Tesla έκανε για να αναστήσει και πάλι αυτή την έντονη φημολογία,  κυκλοφόρησε έναν ασύρματο φορτιστή για smartphones και άλλων συσκευών που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση. Αυτός ο νέος ασύρματος φορτιστής της Tesla είναι εμπνευσμένος από το διαρκώς δημοφιλές Tesla Cybertruck. Διαθέτει θήκη αλουμινίου με επιφάνεια επενδυμένη από Alcantara. Έρχεται επίσης με αποσπώμενη μαγνητική βάση. Αυτό σας επιτρέπει να αφαιρέσετε τη βάση και να τοποθετήσετε τον ίδιο τον φορτιστή σε ένα τραπέζι.

Ήδη, έχουμε πολλούς διαφορετικούς ασύρματους φορτιστές στην αγορά. Ωστόσο, ο ασύρματος φορτιστής της Tesla ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Έρχεται με μια μορφή τεχνολογίας που ονομάζεται FreePower. Με αυτήν την τεχνολογία, δεν χρειάζεται να ευθυγραμμίσετε τη συσκευή σας σε μια συγκεκριμένη επιφάνεια για να φορτιστεί. Μπορείτε απλώς να πέσει σε οποιαδήποτε περιοχή της επιφάνειας για φόρτιση.

Ο νέος ασύρματος φορτιστής Tesla μπορεί να φορτίσει έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Qi. Αυτό σημαίνει ότι οι συσκευές που δεν υποστηρίζουν την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Qi δεν θα είναι συμβατές. Ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα είναι η σειρά ρολογιών Galaxy και το Google Pixel Watch. Όσον αφορά την ταχύτητα φόρτισης, λαμβάνετε επίσης 15 W στον ασύρματο φορτιστή Tesla.

Τιμή και διαθεσιμότητα του ασύρματου φορτιστή Tesla

Ο ασύρματος φορτιστής Tesla είναι μοναδικός, φαίνεται Premium και μπορεί να φορτίσει περισσότερες συσκευές ταυτόχρονα από πολλές άλλες εκεί έξω. Αλλά η τιμή μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε ξανά. Αυτή η συσκευή θα πωληθεί για ένα ποσό των $300. Πηγές ισχυρίζονται επίσης ότι οι πωλήσεις αυτού του νέου αξεσουάρ φόρτισης θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2023.

[via]

 

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...