Jump to content

Πετυχαίνει το ακατόρθωτο η Realme και παρουσιάζει τεχνολογία φόρτισης 240W!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σαν να πήραν φόρα οι Κινέζοι κατασκευαστές και δεν τους σταματά τίποτα όσον αφορά την ανάπτυξη ολοένα και ισχυρότερων φορτίσεων, προσφάτως μάλιστα το Xiaomi Redmi Note 12 Explorer μας εξέπληξε ευχάριστα αφού μάθαμε πως φέρει ενσύρματη φόρτιση 210W. Αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει σύντομα και να χάσει αυτόν τον τίτλο του smartphone την γρηγορότερη φόρτιση, αφού η Realme φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το GT Neo 5 με φόρτιση 240W! Η Realme δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τίποτα για το GT Neo 5, το μόνο που ανακοίνωσε εχθές είναι ότι θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση στις 5 Ιανουαρίου στην Κίνα προκειμένου να μιλήσει ανοιχτά για τη νέα τεχνολογία φόρτισης. Αν κρίνουμε από την επιλογή των λέξεων της Realme στην ανάρτησή της στο Weibo και την αφίσα που μοιράστηκε, πιστεύουμε ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει την τεχνολογία φόρτισης 240 W.

 

Το smartphone Realme με τη μεγαλύτερη φόρτιση αυτή τη στιγμή που διατίθεται και εμπορικά, είναι το GT Neo 3 150W , το οποίο υποστηρίζει φόρτιση 150 W και διαθέτει μπαταρία 4.500 mAh. Ωστόσο, υπάρχει επίσης μια έκδοση του GT Neo 3 που διαθέτει κυψέλη 5.000 mAh και φόρτιση 80 W.

Η Realme φημολογείται ότι θα υιοθετήσει παρόμοια προσέγγιση με το GT Neo 5 – η παραλλαγή των 240 W θα συνοδεύεται από κυψέλη 4.600 mAh, ενώ το μοντέλο των 150 W θα διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh. Το πρώτο λέγεται ότι έχει ένα υπο-χρονισμένο Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, ενώ το δεύτερο θα τροφοδοτείται από το chip Dimensity 8200.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...